» Блог · Числото 11-Как ни въздейства, какво значение и смисъл има, Защо е Божествено число


28/10/2018 - 18:36 в Статии

Числото 11 и неговото приложение, значение ,влияние и смисъл,
както и символиката му като Божествено число ще се опитам да изложа тук.


Числото единадесет 11 е с особено значение и влияния върху всеки от нас, Земята и Човечеството.
Вибрацията на числото 11 може да познаем като напътствия и интуиция,  то обичайно ни показва, че нещо хубаво ни предстои, усещаме го също и като "прегръдка свише",нашепване от нашите Водачи,или пък в нежна светлина пред нас ще го открием, но може също в  "лек камбанен звън" да чуем и да доловим вибрацията му.
Ние може да приемем неговата сила и вибрация, или пък не, но то, както и всяко друго число, ще продължи да ни въздейства.Числото 11 - приложено в живота ни ще видим в дати, месеци, години, час /часове/, или в сбор от тях. Пример за това е месец Ноември-единайсти, часовете 11 или 11:11, дата 11 и съчетания на дати,месеци, години, както брой предмети.
Числото единадесет 11 е с особено значение и влияния върху Земята и Човечеството.
То съчетава две единици /1/, които, сами по себе си са достатъчно силни, тъй като 1 е първото число-и определя смисъла и вибрацията на първопричина, ред, основа, както и единицата , изграждаща самата личност. Затова 1 се смята за силно число и е показателно за силата на личността, по смисъла че съчетава качествата й на личност и индивидуалност, воля за развитие и изграждане.
11 е ипортал за нови измерения, възможности и перспективи, понеже от една страна показва силата на двете единици, които могат да градят взаимно общото начало, но също е олицетворение на пътя, който се отваря пред човекът, поддържан и показан от ясните черти между тях. /асоциацията на две черти една до друга показва коловоза, пътя, между тях/. Освен това , значението на единайсетицата / 11/е свързано с реда и новите, но по-високи и висши възможности и перспективи, които ни се предлагат, като безкрайните възможности на Вселената /която е и част от Бог, затова и го наричаме Божествено. Следващи Божествени числа са 22 и 33,а значението на 44 и последващите двойни, повтарящи числа ще се разглеждат допълнително/
От гледна точка на реда- поставена след 10, 11 е основополагащо число за изграждане от двойните числа. Смисъла на 10 ще видите от тук, а силата на 11 - ще изпитате, когато имате търпението да поставите пред себе си задачи, свързани с развитието ви в духовно отношение. Както етажите и стълбите в едно жилище, рогата в короната на елена, листата и клоните в растенията и дърветата, така и числата се съотнасят към нивата на развитие. И въпреки, че под развитие разбираме развитието и реда в живота и Вселената, тук ще го разглеждаме като подредба на живота и еволюцията на човека , от гледна точка на духовността и неговата еволюция в глобален вид- развитието на душата.
Състоянието пред което сме изправени пред силата на 11 ни показва нашите възможности да бъдем или не- по пътя, който ни е отреден, и затова числото 11 определяме като Божествено число, защото- бидейки изправени пред Бог /или -този Разум, който е избрал да бъдем тук, сега, в това физично тяло и действителност/, то ние можем да приемем или не-, да чуваме и да приемаме посланията и подкрепата, която ни предлага /което често се споменава като "да служим на Бог"/, или не-. Това в голяма степен определя и усещанията ни за живота, за правилност и ред, за това- да чувстваме, че сме на правилното място, време, че даже и да имаме препятствия по пътя, то ние заедно /с Бог/ ще ги преодолеем, и в частност, но не на последно като значение и място -това определя еволюционното ни развитие /това на душата/, защото може да преодолее кармата и многократното "налагане" да преповтаряме едни и същи изпитания или уроци в различно време и тела /инкарнации-живот-и/.

С любов за вас и за Земята:
Силвия Събева

Енергийно лечение и диагностика
Послания , консултации, други
от разстояние
За връзка и информация:
www.silviyasabeva.com
3 Отзива

елица:

03/11/2023 - 10:14

Програмите с енергия на Силвия ми дадоха нов поглед към живота, така нареченото ново начало. Започнах с лични процедури и после участвах в някои програми с енергия. Определено намирам разлика от тези, които започват на 11 то число, някак чувствам повече божествената сила. Благодаря за предоставената възможност и подкрепата на Силвия и духовните водачи по пътя ми ! Живота ми започна да се развива по-благоприятно от преди!


НАПИШЕТЕ ОТЗИВ

Тихомира Тодорова :

22/08/2022 - 17:48

Аз съм родена на 11.11.1973 мисля че вървя точно по пътя на всевищния. Служа на хората това е моя път и го следвам като медиум. Лечител. Екзорсист.


НАПИШЕТЕ ОТЗИВ

Иво:

10/01/2021 - 10:29

Моето число е 11, както и това на моята приятелка. Какъв може да е смисълът от това или просто съвпадение.


НАПИШЕТЕ ОТЗИВ

Вашият коментар по темата:

*Антиспам въпрос - моля отговорете използвайки само цифри!
Колко е 10 плюс 15?


<<< назадПопитай КАК