» Актуално · Фън-шуй


ФЪН - ШУЙ
Направете от домът си и работното си място щастливо място за живеене!

С препоръките по фън-шуй може лесно да организирате пространството,
така че да сте по-щастливи, здрави, продуктивни!
"Изтичат" ли парите и енергията ви, късмета , или се чувствате щастливи и  добре
в живота и на мястото, което обитавате?
Къде е най-доброто място за леглото ви/-за масата/-диванът, работен кът и друго /
кои са цветовете на домът и вашите щастливи цветове /
Защо мястото на климатика , на телевизорът или печката са от значение/
къде и как да аранжирате , да подредите помещенията и пространство,
така че да се чувствате възможно най-добре,
по-здрави, по-успешни, по-щастливи- разберете с ФЪН-ШУЙ.

 
Методите на ФЪН - ШУЙ
са насочени към равновесие в енергията на средата и пространството, и за постигането на  хармония с хората, които го обитават.Те са лесни и достъпни за прилагане и дават бързи резултати. Пример за добър дизайн /организация/ с методи по фън-шуй е с подходящото разположение на мебелите, съобразени с личните ви качества, желанията и спецификата ви и тези на пространството.
Когато леглото ви е на подходящото място, разположено по правилен начин - вие сте по-здрави, почивате си пълноценно, събуждате се заредени с енергия и сила.
Това е валидно за разположението на всички мебели и цялостния облик на средата като дизайн и цветове, защото ви помагат да се чувстате добре на мястото.

 С методи по фън-шуй може също да организирате пространството на жилището,  или работното си място, така че да активирате отделна област от живота си:
 
 РАБОТА, ПАРИ, СЕМЕЙСТВО, 
ЗДРАВЕ, ДОБЪР КЪСМЕТ, БРАК, ИЗВЕСТНОСТ, ЗНАНИЯ, ДЕЦА, ПРИЯТЕЛИ, ПЪТУВАНЕ и др.
Тогава вашите желания по-бързо се осъществяват. Пример за това е ако желаете да напредвате и да сте по-щастливи в област "работа". В този сектор на домът ви, който отговаря на желанието ви и вас самите ще декорираме, организираме пространството по най-подходящ начин, с подходящи мебели и цветове. Не бихте сложили леглото си в сектор работа, защото вместо да сте продуктивни ще изпитвате желание на спите. Но къде, къкво и как да разположите, организирате, да декорирате и оцветите?-
 се доверете на експерта! За Силвия Събева ще видите по-долу.


Всеки работещ човек прекарва една трета от денят си на работа- в работното си помещение/пространство.  А знаете ли, че енергията на пространството- цветовете, светлината, начините за подредба и организация се отразяват на продуктивността ви, тази на служителите ви? За да сте жизнени и да се справяте добре с работата вие се нуждаете от подходяща енергия,
от правилна подредба на пространството по фън-шуй.

Силвия Събева има дългогодишен опит в прилагането на методите и принципи на ФЪН ШУЙ, като ги съчетава с уникалните си възможности да "разчита" енергията на средата, мястото, пространството и сградите, на хората, които ги обитават, при това - от разстояние ! Това ви дава множество предимства за отличното прилагане на методите по фън-шуй, където и да се намирате! Силвия ви предлага най-подходящите за Вас подходи за  балансиране и активиране на вашето пространство, за оптималното ниво в енергията на средата. Това се отразява като "добър късмет" в живота ви и ставате по-жизнени и по-щастливи, постигате желанията си в отделни области по-лесно и успешно. 

* Като начало се свържете със Силвия по телефон, за да изразите желанието и въпросите си, които ви интересуват за жилището, вилата,работното пространство . После може да поискате :
Анализ / Преглед/ Консултация или ПРОЕКТ,
  според насоките на ФЪН ШУЙ
– преди закупуване /нанасяне в помещенията

- преди ремонт и промяна в обзавеждането
- когато ползвате /обитавате/ средата /помещения/
- когато се нуждаете от лечение 
- когато искате да  подобрите или активирате определена област от живота си:здрае, работа, богатство, др./вж схемата/
 /пр.:желаете да укрепите брака си; искате да подобрите кариерата си, повече пари, и т.н./

*Използва се за всички видове пространства и среда:
 дом - къща, апартамент,вила, жилищна сграда
работно пространство- офис, магазин, ателие, студио, търговски центрове/обекти и др.
обществени сгради - банка, хотел, ресторант, фабрика, предприятие, бензиностанция и др.


Методите по фън шуй включват:

консултация- предварителен разговор за общото послание на пространството, личните потребности и желания на обитателите

анализ – дава информация за енергийното състояние на средата и пространството, влиянието й върху обитателите, възможностите за разгръщане на потенциала му и взаимодействие с обитателите;

проект – дава указания за начините за хармонизиране на средата и пространството, подходящи средства за адаптация и активиране на положителна енергия- самостоятелно и свързано с обитателите; благоприятни възможности за развитие и потенциал; хороскоп; дизайнерски съвети; насоки и препоръки за обитателите, личното им и общо хармонизиране чрез цветове, форми, символи, материи, материали, посоки в пространството и др.;активиране на добър късмет в определени области на средата и подобряване на здравето на обитателите

Услугите по ФЪН-ШУЙ  се извършват за цялата страна!

*необходим е чертеж или скица на обекта, или оглед на мястото, уточнява се в консултация

За контакти тел.: 0888 996889
Силвия Събева



Попитай КАК