» Енергийно лечение · Споделено-отзиви и впечатленияОтзиви ~ Впечатления ~ Мнения 
ЗА ЕНЕРГИЙНО ЛЕЧЕНИЕ - Лични процедури,  Програми с Енергия, Послания, Насоки, препоръки- Информация, ПРАКТИКИ И МЕДИТАЦИИ, И ДРУГИ УСЛУГИ ПРОВЕЖДАНИ ОТ СИЛВИЯ СЪБЕВА
ще видите от Блог- в медитации, консултации и др.,  в " БЛАГОДАРЯ " - ТУК  , и долу

СПОДЕЛЕНО ОТ ДЕЦА 

Тео 8г.-
Когато нещо ме боли или съм болен първо се обаждам на Сони* да ми изпрати енергия
и бързо се оправям. Мама знае и не ми дава лекарства, или ако трябва нещо да знам - какви карти и цветове да си слагам , или да пия или да се мажа, питаме Сони . Благодаря!
(бел.*Сони -личен псевдоним на Силвия Събева)


Кали 11г.
Мама ме лекува винаги, ако нещо не ми е добре. Като пораснах малко /
* от позиция на 10-11 год.възраст/ винаги ме питаше какво мисля и чувствам, за да мога аз да разбера каква е причината за това, което ми се е случило. Помага ми да разбирам причините , как да си помагам сама, научих много за водата, за цветовете, за енергията на къщата и на стаята ми и много други неща, и много ми помага с енергията. Помагаше ми когато свирих на пиано, да уча по-лесно и да получавам добри оценки, зъбите ми да растат по-добре и други неща.
Благодаря!


 За Програмите с енергия от Енергийно Лечение, чрез Силвия Събева

Надя ~2020 г.
Силве,
дори не помня от кога участвам в енергийните програми и съвсем целенасочено, според усещанията си, се включвам спорадично и в други твои мероприятия. За пръв път ти пиша след участие в енергийна програма - защото искам.
Участвах в последната програма Щастие. Много удачно и много навреме - идея съм нямала какво ще се случи?!
Обаче то се случи - пандемия, извънредно положение, кризисен щаб, карантина и т.н. И знаеш ли изведнъж си дадох сметка, че ти си ме подготвила да се справя с цялата тази неочаквана и объркана ситуация! Аз знаех как да трансформирам страха и тревогата си, как да формулирам намеренията и утвържденията си, как да изчиствам аурата си, как да си правя защита!!! И за късмет една чудно хубава енергия всяка нощ се вливаше в мен!
Да, този път беше различно! По време на програмата за два дена от сърцето ми бликнаха сълзи, на пръв поглед безпричинно, но всъщност аз знаех, че не трябва да ги потискам, че те си имат техния смисъл и път. И ги оставих да се прояват на воля.
После дойде успокоението и разбрах сама за себе си какво се бе случило с мен.
Та Силве, да ти кажа - благославям мига, в който се запознахме!
Благодаря ти, че ме учиш как да се обичам и как да се грижа за себе си, как да създавам и поддържам хармонията вътре в себе си, да се приемам и обичам спокойно и в доверие!!!
Благодаря за всички тайнства, в които ме посвети! Благодаря, че в тези странни времена отново ни даваш възможност за спасение и омиротворение!
Благодаря ти!

Даниела ~ 2013 г.
 "Аз бих го нарекла енергийно опознаване и извисяване. 
За мен, това е най-смисленото и най-дълбоко пътешествие в живота ми.
Енергийното лечение, което преминах ми помогна да изградя най-важната връзка в живота си – тази с моята първична, цялостна, божествена същност, връзката с моят Висш АЗ. 
Помогнаха ми и продължават да ми помагат в пътешествията, невидими за очите, но толкова истински и реални, че понякога се питам кое е истински реалното – това, което преживявам тук на Земята или това, което виждам и чувствам, пътувайки във времето и пространството. Не, не ме разбирайте погрешно – тези изживявания не ме откъсват от истинското преживяване на настоящето, те само го обогатяват и осъзнават. Те ми помагат да знам защо съм тук, да разбера причината за всичко, което ми се случва, съзирайки безграничната мъдрост и свързаност на проявленията ми като вечна душа.
Благодаря ти Сони* за този безценен дар!

(бел.*Сони -личен псевдоним на Силвия Събева)


Теди ~ 2013г.

"Привет Силве,
с това писмо бих искала да изразя дълбоката си признателност за подкрепата на Висшите сили чрез теб. Чудесно е че фините учители намират проводници като теб на земята, чрез които да ни озаряват със светлината на висшия разум. Аз преминах програмите: хармония, любов, щастие, свобода и регресия. Най-силно усетих и изживях любов, свобода и щастие. По време на любов се бях превърнала в едно огромно пулсиращо сърце, жадуващо да дава и да се слива в единство с цялото творение. Даже няколко пъти те питах след това дали не мога отново да мина през тази програма, но ти каза че се дава само веднъж! Е този веднъж беше като един цял живот. Толкова силна любов към всичко и всички не съм усещала никога. Винаги съм усещала стремежа на душата ми към тази безусловна любов, но я постигнах по време на енергийната програма. От тогава усещам сърцето ми отворено и всепрощаващо. Разбира се, имам си моментите на връщане в старите модели, но са само моменти, които минават много по-бързо от преди, защото когато си воден от силата на любовта, всичко останало е незначително.
Няколко месеца след любов преминах програмата свобода. Е, това беше коренно различно изживяване. Минах през такива вътрешни сътресения, че имах чувството че съм в окото на бурята. Всички стари модели и страхове бяха брутално извадени на повърхността и аз бях изправена пред тях чисто "гола". И това мина. Изчистих доста неща. Ефекта от програмата се усещаше дълго след края и.
Дойде време за програма щастие. Мислех си, че ще е нещо приятно като любов. Е да, ама не. Никога не съм се чувствала по-нещастна! Плаках през цялото време. После осъзнах, че и това е чистене и се случва просто защото съм се отклонила от пътя. След като приключи програмата и аз направих поредната огромна промяна в живота си, всичко си дойде на мястото и бях в състояние на безпричинно щастие, но не като емоция, а като състояние на духа.
В момента преминавам през регресия. Не мога да кажа че усещам нещо конкретно. Най-малко я усещам от всички програми до сега, но знам че това няма значение и тя си върши работата на фино ниво.
Като цяло животът ми излезе на ново ниво на съществуване след преминаване на всички програми. Минах през палитрата на всички човешки емоции, потопих се в тях, изживях ги. Сега се чувствам много по-недосегаема за върховете и спадовете, вътрешния ми глас ме води неизменно към най-висшата цел в живота ми - осъзнаване на свързаността ми с всичко, което е.  
Благодаря ти Силве, бъди благословена."      


Споделено за енергийна програма ПРОГРЕС


 Деби
 "Силви, щастлива съм че Господ ми изпрати знак и ме свърза с теб. Благодарение на твоето енергийно лечение, аз вече се чувствам нов човек. С помощта на насоките и препоръките от Висшият ми Аз, промених начина си на живот. Започнах да гледам по различен начин на всичко, което ме заобикаля. Участвайки в програмата Прогрес получих прилив на енергия, даряваща ме с изключителна жизненост. Всеки ден аз се чувствах истински щастлива, бях в хармония със себе си. Нищо не беше в състояние да помрачи настроението ми. Създадох навици, на който никога до момента не съм отдавала значение, а сега са част от ежедневието ми и ми помагат за бъдещия ми просперитет.
Нещото, което най-много ме изуми е сбъдването на едното ми желание, а то е владеенето на английски език. В детството си не успях да го овладея, дори още по-зле-намразих го, вследствие на неправилен подход на преподаване.
Участвайки в  програма Прогрес, това мое желание беше огромно предизвикателство. Пречистено от всякакви съмнения, с чисти намерения и с подкрепата на Висшите сили, то се сбъдна. Още при първите дни на подаване на енергия се появи "случайно" (но както ти самата подчерта-нищо в живота не е случайно) човек, който ме насочи къде да започна да уча. Благодарение на програмата успях да премахна психологическата бариера да науча английски език. Сега съм щастлива, уверена и горда. Постоянно се случват чудеса!
Страхотно е, че ни помагаш да пристъпваме смело напред по пътя, който трябва да извървим и чрез енергийното лечение ни даваш най-добрите насоки и препоръки за правилния ни начин на живот.
Благодаря ти!

Ели
"Иска ми се да го кажа ясно и просто, но се вълнувам и толкова думи идват наведнъж в главата ми. Но ще опитам. Искам да споделя за музикалната приказка, която преживях благодарение на силата на намеренията. В един октомврийски ден  през 2010 година си пожелах много спонтанно слушайки песен на Стинг  да мога да пея дует с него! След няколко месеца разбрах, че ще има концерт в БГ - толкова се зарадвах, но като видях цените на билетие си поисках ако може някакси да не ги давам аз, да не ми  е в тежест тази така желана музикална среща. Ииии освен че  получих ПОДАРЪК  - билет за този концерт, подаръците концерти " се изсипаха " много бързо - концерт на Ищар, концерт на ансамбъл "Българе" и концерт на детския хор с любимата ми диригентка.
Толкова позитивно и прекрасно преживяване за по-малко от 10 дни само с чиста и сърдечна мисъл!
Съвсем наскоро, нещата  в живота ми взеха да се объркват, чувствах се  безпомощна и объркана, безпокойството и страха от това, че няма да мога да овладея промените все повече ме завладяха. Поисках  диагностика от Силвето - наричам я така , защото не веднъж съм се обръщала за помощ и съвет към нея. Простите и елементарни дихателни упражнения, които ми бяха дадени като препоръки още на 3тия ден дадода ефект. Колегите ми са изумени как за няколко дни усмивката и ведрото ми излъчване се върнаха, въпреки обстоятелствата. За пореден път се убедих, че лесното и простото е ефективно, а резултатът е  неочаквано добър.
А и ако знаете колко пъти  вече влака ме "чака", когато аз закъснявам!"

 

Споделено за енергийна програма ЛЮБОВ

"В заключение, бих искала отново да ти спомена колко добре се чувствам в емоционално отношение след програма Любов. Не чувствам болката по загубата на онзи мъж, не страдам изобщо, макар че много ми липсва. Някак си много интересно и не изненадващо за теб сигурна съм. В този момент ми попаднаха много подходящи книга и филм, които също ми помогнаха, но вярвам че заслугата е на програмата "
2014 г.

Споделено за енергийна програма ХАРМОНИЯ

Иван ~ 2014г.
"Не знам за другите, но аз съм СУПЕР! Сякаш имам инсталиран GPS! Може и да ти е смешно, но така се чувствам сякаш някой ме направлява по най-прекия път. Това интуиция ли е или са водачите ми? Благодаря за всичко и виж, като можеш провери този въпрос!
И още веднъж, Благодаря! 
Дано това усещане трае по-дълго време, направо е фантастично!!!! "

Нели
"Мила Силве, 
Много ти  благодаря за помощта и съветите! След всеки контакт дълго си мисля за чистота на тази информация – като чиста вода от извора, такива са съветите и препоръките от Висшия ми аз. Разсъждавам за всичко случващо се и написано за мен. Едно към едно - като усещане, възприятие, действие и разултат. Това, което съм усвоила до момента, мисля, че стои все по- здраво в мен, но ето, че възникват нови аспекти.
Боже, колко съм ти благодарна, че те срещнах! Да, мъдростта няма възраст!
Пристъпвам към изпълнение на следващите указания и се чувствам все по-свързана с Цялото. Чувствам се щастлива, когато радвам другите.
В момента работя върху втората книжка от моята поредица и тя ще е за благодарността. Ако хората можеха да видят огромната сила и енергия на това чувство. Така ги виждам  - Прошка , Благодарност, Вселенска Любов - енергии Чудо!"


Инструктор по йога
"Като цяло усещам много дълбоко голямата трансформация вследствие на енергийното лечение - все едно съм се изкачила няколко стъпала по-нагоре, за едно и също време.
Мисля, че и преди ти писах - усещам разликата много осезателно в преподаването си - много по-леко и свободно, усещайки енергията как протича през мен, с лекота.
Много от практиките които ми се дадоха по време на програмите продължавам да правя, някои от тях включвам и в часовете си - особено дихателните. Усещам вибрациите си някак на по-висока честота. Имам напредък и с намеренията." 

Практики, семинари , медитации. Консултации и сесиии, Лични срещи, други

А. Димитрова
Искам да споделя моите усещания от практиките със Силвия. Аз участвах в медитацията за ИЗОБИЛИЕ И ПО-ДОБЪР ЖИВОТ СЕГА на 8 юли. В дните преди този вторник емоционалният ми заряд беше се сринал, нищо не ми се получаваше както аз желаех и това ме караше да се чувствам разбалансирана и със засилени болки в кръста. Опитвам се да медитирам сама в къщи, но ми е трудно да успокоя ума си. Установих, че ми е много лесно и приятно да следвам гласа на Силвия по време на водената медитация, което изключи вечно бърборещия ми ум и след края на медитацията, бях отново позитивно заредена, балансирана, хармонична и БЕЗ БОЛКА. А на следващия ден направих и лична консултация с конкретни въпроси и искане за насоки. Изумена бях колко точни, конкретни и подробни бяха напътствията, които получих чрез Силвия и колко ми помогнаха, за да продължа по избрания от мен път.Благодаря ти, Силви, че те срещнах!
Благодаря и на себе си, че предприех тези стъпки да се включа в практиките!
Приятели, в забързаното ни и стресиращо ежедневие всички имаме нужда от почивка, баланс и хармонизиране! Направете нещо за себе си и ще се почувствате ПРЕКРАСНО! ГАРАНТИРАМ ВИ ГО!

 

С. Динева
 Искам да споделя същото и за себе си. Аз усещам ефекта от практиките и медитацията в следващите дни. По време на медитация се усещам лека и релаксирана, но ефекта от балансирането на енергиите ми се проявява в следващите дни като промяна в отношението ми към нещата и хората. Настъпва едно "успокояване на топката" и отпадане на въпросите от типа "има ли смисъл", защото отговорът е ясен - щом сме тук и сега смисъл винаги има. Личните ми консултации и насоки препоръки имат същия ефект върху мен - отразяват отношението ми и ме насочват към подобряване на приемането на хората и промените в енергиите ни . За всичко това Благодаря от сърце на Силвия и чрез нея на Светлата група на която тя е представител тук при нас.
Имах шанса да я срещна през 2011 и Благодаря за това.


С. Илиева
Благодарността от мен извира,
Светлината се простира,
Благословията дойде и щастието все повече расте.
Любовта ми всеотдайна е като Вселената безкрайна,
Обичам да се смея и да грея,това е моята пътека-пътеката ми към светлината и връзката ми с небесата.
Вярата ми е голяма и със сила очертана,
Истината е една-нека бъде СВЕТЛИНА!
За Висшият си аз от теб разбрах и за знанията закопнях,
Посланията бяха с толкова Любов и Препоръки,който аз в процеса на времето осъществих и себе си и света си промених,
Нов светъл мироглед и светло-глед в мен изгря и озари ми цялата душа,
Сега се радвам и живея във вярата и светлината и благодаря за Чудесата!
Веднъж заживее ли Светлината в нас,тя остава завинаги ТАМ!
С благо-дарност и благо-словия,за мен е благ Дар че те познавам,
Сега се изразявам чрез Благото си Слово-чрез Светлината на Душата!
Желая сбъдват ден в Любовта и продължавай да ни огряваш и озаряваш!


К. Лазарова
Медитациите и консултациите са полезни за всеки избрал да живее пълноценно . Участвала съм в 2 медитации . Това е място където се разтоварвам от емоционалните напрежения , умът ми се успокоява,мислите се подреждат . И двата пъти разтоварването ми бешетолкова дълбоко , че си подремнах . Подготвителните упражнения са леки и ги правя с удоволствие и сама . За медитацията обаче предпочитам в група . Също така получих диагностика и енергийно лечение . Само,който го е преживял знае,че насоките са точни , свързани с настоящото, упражненията , утвържденията , всичко ... е конкретно - толкова дена прави това , после това .... за всеки конкретен въпрос , а промяната в енергийното състояние почти моментална .Много те благо дарявам Силвия.
А на вас приятели - имайте куража да продължите напред и опитайте , това са едни от по-бързите и лесни начини. 

---------------------

"Привет, скъпа Силве!
Днес докато пътувах към Загреб си четях последните препоръки и ми беше толкова хубаво, че ми идваше да скачам от Радост и Благодарност!
Ако имах криле щях да долетя за миг до теб и да те прегърна, и да те завъртя ( така като правим с децата, когато успеем да се радваме заедно с тях) и да се смея от радост заедно с теб, затова че те има и даваш толкова много на хората, и в часност за мен - ти и твоите Светли Приятели.
Благодаря Ви! И поклон!

P.S. Искам да помоля всички - четете си писанията и препоръките - те са Бисери, утринни капки чиста роса, която трябва да се приема с Благодарност. Да се събира и да се "пие" - не само когато си "жаден", а винаги, по всяко време, във всяко състояние и всеки миг. Живителни капки Жива вода!

С много обич!
Вече започваща да бъда себе си - отново! "

Споделено за препоръки от Висшият Аз

Мира
" Скъпа Силве,

Благодаря на Всички Светли Същества, че са те изпратили Тук и Сега!
Благодаря и на теб, че си избрала да дойдеш Тук и Сега!

Толкова са ценни препоръките, които давате, че на моменти ми се насълзяват очите от умиление, радост и благодарност, че Ви има.
Разпечатала съм си препоръките и ги чета - преди малко за Очистителния режим - прочетох следното: Когато прочистваме къщата и гардероба си - да дадем на нуждаещите се, като преди това мислено отнемем енергията им и я отдадем на Вселената - това е уникална препоръка - удивена и очарована съм от ценните и привидно малки подробности, които ни се дават. А те са толкова важни, като тази например. Та ние, хората, сме толкова невежи, че си даваме разни неща един на друг, без да ги пречистим. Не, че има нещо лошо в даването, но не се замисляме, че нашата енергия, може да не е нужната енергия на другия."

С благодарност искам да споделя преживяванията си от срещите със Силвия. За първи път я срещнах преди година, но мисля че съм вървяла към нея доста преди това. Началния контакт беше само с е-мейли. Любознателността ми към енергийните програми беше много силна, но разбирането на тяхната същност се случи бавно във времето. В началото действах със силна вяра, но като на сляпо. Много ми помогнаха личните срещи със Силвия. Тя успя да преобразува усещането ми за нереалност във още по-силна вяра и ми помогна да започна да изграждам силата на намерението си и да го подкрепя с ежедневни целенасочени практически действия.

Силвия, благодаря ти за подкрепата и загрижеността, която проявяваш всеки път! Чувствам се прекрасно, все по уверена и щастлива!
Пожелавам ти много любов, светлина и щастие по пътя!Попитай КАК