» Енергийно лечение · Енергийно пречистване · Енергийно пречистване на дома


ЕНЕРГИЙНО ПРЕЧИСТВАНЕ НА ДОМА

Нашето здраве, благополучие в живота и енергията ни , зависят до голяма степен
от средата, която обитаваме.
Затова е важно да поддържаме жилището и работното си помещение хармонично, като ги пречистваме от вредна енергия, за да остане позитивната, която ни помага да сме здрави и щастливи.
Метода с енергийно пречистване на жилището е полезен за всеки човек
и се отнася до всяко жилищно или работно помещение
- за какво помага
За подобряване на здравето, чувствата, емоциите,
добрия сън, почивка и възстановяване,
хармонично усещане в дома- на спокойствие, доверие,  приятно усещане
за добрите отношения /предотвратява караници и конфликти/,
добрия ред и организация в пространството,
за успехите в отделни области от живота
- как се прави
С предварително уточнение между вас и терапевта, след което терапевта подава позитивна енергия на пространството за пречистване и хармонизиране. Изпълнението е дистанционно и е мощно
- какво е нужно
Точен адрес, местоположение;
схема на жилището
име /имена на обитателите

Заплащане на услугата се прави след уточнение за изпълнение
цена - 120лв- на дом /или друг обект-офис, магазин и т.н.
-допълнително към пречистването на дома може да поискате и 
пречистване на всеки от обитателите му, с такса  50лв на човек

За повече въпроси, контакти и поръчка, моля да се свържете
с енергиен терапевт Силвия Събева
на тел. 0888 99 6889
или от контактната форма ТУК
......................................
ПОДРОБНО

Нашият дом не е просто място за живеене, той е своеобразен храм на нашето благополучие и енергия. Той "диша" с нас, запечатва и отразява нашите мисли и чувства, думи, звуци, спомените и преживяванията ни . Затова Енергийното пречистване понякога е по-важно от механичното почистване /от прах или смет/
Енергийното Пречистване на жилището не е просто рутина, а необходимост за създаването на хармонична  среда, която допринася за нашето бъдеще, за доброто здраве и благополучие.

Какво постигаме с Енергийното пречистване на жилището

1. Хармонично усещане в дома: Пречистването на жилището премахва негативната енергия и създава пространство, пълно с положителна вибрация. Този процес не само влияе на физическата среда, но и създава усещане за равновесие и хармония в нашия дом.

2. Чувство на спокойствие: Свежестта и чистотата, които се постигат след енергийното пречистване, допринасят за по-голямото чувство на спокойствие. Този ефект се отразява върху нашите емоции и повишава удовлетворението от пребиваването в дома.

3. Добра организация на пространството и живота: Прочистването на енергията в дома ни помага да осъзнаем важността на добрата организация. Това предизвиква желанието да подредим пространството си, което води до по-лесен и подреден начин на живот.

4. Спокоен и пълноценен сън и почивка: Чистотата на енергията влияе положително върху нашия сън и почивка. Пречистването на жилището може да допринесе за успокояване на мислите и създаване на уютна атмосфера, осигуряваща спокоен сън.

5. Добро здраве: Здравословна среда в дома подпомага нашето общо физическо и психическо благополучие. Пречистването на жилището може да помогне за отстраняване на отрицателните енергии, които  влияят на нашето здраве.

6. Хармонични отношения в семейството: Балансираната енергия в дома създава благоприятна атмосфера за хармонични отношения в семейството. Пречистването не само влияе на индивидуалните нива на енергия, но и създава положителна връзка между обитателите.

Как да приложите методи за енергийно пречистване на жилището си:

  • Пречистване с морска сол
  • Прикадяване на пространството с тамян или други благовония като градински чай или розмарин
  • Обновяване и пречистване с вода
  • Използване на звънчета или други звуци

Тези методи може да извършвате веднъж месечно, или когато почувствате умора, безпокойство, нарушено здраве или проблеми в работата , с парите, в отношенията. Те ще помогнат за възстановяване на енергийния баланс в дома или работното ви място. А за проверка на енергията и основно енергийното пречистване и балансиране Енергията на пространството и обитателите, се обърнете към енергиен терапевт Силвия Събева на тел. 0888996889

Попитай КАК