» Силвия


Енергийно лечение, медитация

Добре дошли в сайта ми, скъпи приятели!

С радост ви приветствам за решението си да се обърнете към себе си- към вътрешното си и Вечно Аз, и към мен, като канал за връзка с него!
Аз винаги съм вярвала в безкрайните възможности на хората, на силата, наречена Живот и на Вселената. Аз Знам, че всеки може да постигне по-добро ниво на щастие, душевен мир и здраве. Аз Знам, че няма не-лечимо заболяване или не- променима съдба. Аз вярвам в чудесата, но зная също и че, зад всичко това и зад всички нас стои един непроменим ред. И ако аз като човек не го владея идеално, то Силвия - като лечител и  канал ви дава безпристрастно енергия и информация за Истините и Посланията в  него. Разгледайте различните възможности- услуги или практики от сайта, но не пропускайте да ме попитате кога, с какво и как да ви помогна, както и  какви са вашите желанията . 
Готова съм  да ви сътруднича в това прекрасно начинание- Пътуване към себе си. като Лечител и Канал, затова представения долу текст е за Канала и Лечител Силвия Събева.
Приятни мигове!

Силвия Събева 

е практикуващ енергиен терапевт и лечител, "канал" за приемане и предаване на Послания и Информация, с над 10 години интензивна практика и опит с доказани резултати. Работи в полза на Земята и Човечеството. Провежда енергийни , духовни, ментални и други процедури, консултации,медитации, уроци и практики за подобряване на здравето и качеството на живот на хората, като лечение с енергия . Като канал на  Висшите нива на Съзнание и Светлина /част от които: Висшият Аз и Духовните водачи на човека, Архангели и др./ приема и предава безусловна, безпристрастна, чиста енергия и информация. Нивото на което се намира й позволява да работи от разстояние с ефирен /не-физически/ контакт, към всеки човек, който поиска това от нея, независимо къде се намира! Силвия  се свързва и  "чете" от общото Информационно поле на Земята ,Съзнанието на живия и духовния свят, събития, пространства и места . Така, без ограничения  на време, място и пространство, тя съдейства за решаване на всякакъв въпрос или проблем, подпомага оздравяването или постигането на желание на  всеки човек, който лично поиска това от нея, където и да се намира той .

Силвия работи в полза на Земята, във връзка с глобалната й еволюция и прехода в Новата Ера. Автор и на десетки статии, стотици уроци, практики и медитации, свързани със здравето благополучие на хората,емоционалното, духовно, мисловно и материално благоденствие и еволюция.

Автор на "ТЕРАПЕВТИЧНИ КАРТИ С ЦВЕТОВЕ"
и "карти Мандала" - единствения по рода си енергиен приносител, който запазва непроменено енергийното си състояние!
Картите никога не се замърсяват енергийно и могат да се ползват от много хора /цялото семейство/ както и непосредствено да се поставят на тялото за лечение и под водата ви - за енергийно изчистване и зареждането й, без това да наруши енергията им! Карти с цветове и карти мандала помагат з
а бързото и лесно възстановяване на здравето и равновесието на всеки човек, независимо къде е. Подробно описание вижте тук
Автор , канал и водещ на повече от 80 медитации, част от които проведени с "канал" в реално време, с връзка между Висши енергийни същества и хората, участници в тях. Медитации с канал в реално време, проведени с повече от 20 Архангели! Записани с реалната енергия и Информация в тях, за да достигнат до повече хора, с цел лечение, хармонизиране, подобряване на качеството им на живот, сбъдване на желания и други ползи. Подробно описание на записаните медитации, уроци ще видите от тук.Личният опит и практически познания на Силвия са свързани с:

  • лечение и диагностика на хора, ситуации, среда - в реално време и от разстояние, с ефирен /не-физически/ контакт /без никакви ограничения на време, място и пространств,  /след поискване и според реда*/
  • приложение на: цветове; позитивни мисъл-форми; словесни формули;              числа -  символика,значение и приложение; аромати, билки ,храни и др.
  •  приемане и разшифроване  на Информацията от Висшите нива на Съзнание : Архангели, Висш Аз /Божествен Аз, Духовни водачи, и др.
  •  Разбиране и преподаване Законите на живота и Вселената, правото на личен избор и свободна воля на човека; 
  • пречистване и балансиране на ума, духа и тялото /
  • Фън-шуй и други методи за диагностика, дизайн, хармонизиране на жилища, работни и други пространства
  • лична и духовна еволюция, съзнание и съществуване  в Новата Ера
  • медитация, релаксация, концентрация
  • физически, двигателни, дихателни упражнения и техники

С двата основни подхода - като безпристрастен канал и лечител ,
и с личната си опитност, Силвия ви насочва да погледнете на себе си, на връзките и на събитията от живота си в една глобална перспектива. Помага  да постигнете разбиране с последователност на действията, с които значително да подобрите настоящото си и бъдещо състояние, здравето и щастието си.


* Актуални дати и  услуги, представяни от Силвия Събева - практики,консултации, лечение ,
програми с енергия и други събития ще видите от"актуално" тук

* Отзиви и впечатления от хора, ползвали услугите на Силвия Събева, ще видите от
  "Споделено". или Благодаря 

* Енергийно лечение в реално време /семинари/ други тук
 *консултации или лечебни сесии - онлайн /или в реално време -тук
 *терапевтични карти с цветове-тук

За контакти:
тел.: 0888 996889Попитай КАК