» Блог · Изкажете благодарност


16/05/2017 - 17:39 в Статии

БЛАГОДАРЯ! Тук може да изкажете вашата благодарност
за успешното лечение,практики и консултации,
или други услуги,
както и да прочетете отзиви и впечатления на други хора!
56 Отзива

Соня:

21/07/2023 - 16:32

Прекрасна лична Свещена Сесия!!!
Искам да изразя огромната си благодарност за тези Уникални Сесии!
Наистина се почувствах много Светла, с много Светлина, много обичана, много специална, много Аз!!!
Аз в смисъла на Истинското си Аз!
Много ми беше прекрасно по време на сесията, може би усетих какво означава човек да бъде себе си, Истинското себе си! В лекота, в Светлина и себе си в себе си!
С обич и Благодарност - Благодаря!!! Благодаря!!! Благодаря!!!
Соня (една от първите участнички е Енергийно лечение от преди повече от 10 години)


НАПИШЕТЕ ОТЗИВ

Силвена Апостолова:

20/03/2023 - 11:26

Здравей, Силве! Искам да изкажа огромната си благодарност, радост и задоволство от последните ми сесии! Още в течение на сесиите се чувствах добре, но резултатите продължаваха и в следващите дни. Тази фина настройка започна да ме променя, и в началото си мислех че е само вътрешно, но после започнах да виждам и външните прояви. Преминах изследванията и резултатите са отлични, но също се чувствам много по-жизнена и здрава. И не е само това- започнах да изпитвам повече доверие към себе си, повиши се самочувствието ми...някак започнах да изглеждам по-красива не само в моите очи, защото и хората около мен ми го казват- Има нещо по-различно в теб- какво си правила? А аз се радвам и нямам търпение да продължа със следващите позитивни настройки. Благодаря на теб, на духовните водачи ...и на мен самата затова, че си го позволих!
С любов и благодарност


НАПИШЕТЕ ОТЗИВ

Ния:

23/02/2023 - 9:44

Сесиите със и чрез Силвия винаги ме изпълват с любов, спокойствие и светлина. Всеки път усещам как капацитетът ми да бъда себе си още по-свободно се задълбочава и разгръща. Винаги се чувствам спокойна преди, по време на и след сесиите със Силвия, защото се чувстам истински подкрепена. Процесите с лекота освобождават от страхове, притесния и органичаващи програми като така се създава повече място за любов във всички форми.
Благодаря ти, Силве, за готовността ти винаги да подкрепяш и помагаш.

С много обич,
Ния


НАПИШЕТЕ ОТЗИВ

ИВА:

29/05/2021 - 15:31

БлагоДаря!
Силве, с много радост искам да благодаря за позитивните промени в мен от лечението на подсъзнанието ми! Срещнах чудесен мъж и мога да кажа, че съм сигурна в усещанията си за доверие и самочувствие! През целия курс усещах как притесненията ми започват да изчезват, но недоверието се прокрадваше. Продължих да слушам записите на сесиите си и с всеки следващ ден виждах и намирах промяна в мен и в хората...започнаха да ми се случват малки чудеса, започнаха да ми се обаждат хора, за които не подозирах..започнах повече да вярвам и по-малко да очаквам. Започнах да се чувствам жива. Сега съм просто щастлива с новата си връзка, без очаквания, без тревога и БЕЗ МИНАЛОТО СИ! Сега съм си просто сега и просто жива! БЛАГОДАРЯ!


НАПИШЕТЕ ОТЗИВ

Дани:

29/01/2021 - 15:50

Благодаря за бързото лечение на Коронавирус! Веднага , след като усетих втрисане и запушен нос, предположих че съм се заразила и се обадих на Силвия и тя започна да ми прави дистанционно лечение. На първия ден от началото се почувствах по-добре. Все още ми беше отпаднало, но носа ми се отпуши, не чувствах болката в дробовете си и започнах да правя допълнителните препоръки, които ми даде. За разлика от всичките ми познати, които са карали вируса, при мен всичко мина много леко, бързо и почти без усещания за болест, И БЕЗ ЛЕКАРСТВА. На третия или четвърти ден от лечението бях напълно добре, а до края на седмицата бях забравила че съм имала заболяване. Изключително благодаря на Силвия за лечението и на духовните водачи за насоките които ми дадоха чрез нея! Ако мога да пожелая нещо на хората за коронавируса, то не е да не го хващат, а да си позволят да го изчистят възможно най-бързо, безопасно и трайно. Препоръчвам енергийното лечение на Силвия!


НАПИШЕТЕ ОТЗИВ

благодарна:

08/01/2021 - 16:24

С БлагоДаря започвам и с БлагоДаря ще свърша! Поднасям искрените благодарности на Силвия за сесията ми с Христовото съзнание! Толкова много любов и топлина никога не съм допускала че съществуват! Сесията ме разтърси, преобърна ме и пак ме върна в мен, но ...напълно преобразена. Плаках , както и друг път в сесии, в които ми се показваше колко съм обичана и специална, но тази любов и цялото усещане тук бяха много различни. Вечерта не спах спокойно и пак се сещах за посланията ми, докато изнемощяла и превърната в безплътна сфера заспах и пак изпитах радостта и любовта , които бяха в сесията ми. На сутринта се чувствах преродена. Приех достойнствата си, любовта...разбрах посланията ми.
БЛАГОДАРЯ
Мила Силве, безкрайно съм ти признателна за това, което правиш за нас. Никога и през никое друго време нямаше да знам за Висшият ми аз, камо ли за Христово съзнание , за това коя съм, какво съм, нито да изпитам тези свръхчовешки чувства които ми дадоха и продължават да ми дават крила! Поклон пред теб и пред възможностите ти, пред всички светли същества, с които ни свързваш и всичко, което ни даваш !
БЛАГОДАРЯ!


НАПИШЕТЕ ОТЗИВ

к:

11/11/2020 - 19:08

Не успях да ти звънна, но искам да изразя благодарност за твоята помощ!
Дани е значително по-добре, имаше малко по-неспокойни моменти през една нощ, но се възстанови и още утре се връща на училище.
Още веднъж - БЛАГОДАРЯ!


НАПИШЕТЕ ОТЗИВ

Иванка:

02/09/2020 - 16:17

Как отслабнах за 8 дни?
Преминах личната програма за коригиране на подсъзнанието и отслабнах с 8кг за 8дни. Най-хубавото и за което благодаря на Силвия и тук, е че запазих теглото си! За разлика от всички други диети и ограничения на които се подлагах в течение на години, и после пак си връщах теглото за няколко дни- сега повече от месец съм на същото тегло! Край на драмите и ! Думите са малко да изкажа благодарността си за програмата и на Силвия😊Благодаря!


НАПИШЕТЕ ОТЗИВ

Ралица:

24/08/2020 - 21:03

Здравей, Силве! Харесва ми инициативата благодаря и донякъде ме провокира да пиша. Истината е, че съм признателна за лечебните процедури и помощта ти. За последните години съм правила различни сеанси и съм ползвала услуги от различни лечители и консултанти. Това, което ти ми даваше като послания и енергия остава най-доброто за мен. Въпреки че понякога не разбирах нещата или реакциите в мислите или в чувствата ми, след време цялата информация някак си идва на мястото. Не мога да охределя кое от леченията ми е най-значимо-за черния дроб, за отделителнана система или за самочувствието..сега просто съм доволна от здравето си и вярвам че и за напред ще вървя в правилна посока.
Благодаря за всичко!


НАПИШЕТЕ ОТЗИВ

Благодарна:

24/08/2020 - 4:10

Силве, благодаря отново за последното лечение на децата, докато бяхме на почивка! Винаги съм се възхищявала калко лесно и бързо действаш с енергийното лечение-за два дни се оправиха. Незнам какво щях да правя ако трябвяше да ходя да търся лекари,особено както бяхме на това село, или да ги тъпча с лекарства...Направо се чудя на другите хора как се мотаят по болници и т.н.като магат да се оправят много по-бързо и безопасно с енергията / имам предвид ти да им помагнеш/. Безкрайно съм ти благодарна че винаги мога да разчитам на теб-където и да съм/сме/ и каквото и да е станало!!! Думите ми са малко за възхищението и благодарността ми и на всички нас!!!
Бъди благословена!


НАПИШЕТЕ ОТЗИВ

Петър:

19/08/2020 - 12:36

Проблеми с кръвното налягане и шум в ушите. Отзиви за енергийно лечение: Преди много често имах проблеми с ушите, заглъваха, имах шумове, не чувах добре особено ако вдигна кръвно. Когато започнах с енергийното лечение за регулиране на кръвното останах изненадан, че първото което почувствах беше да се оправят проблемите ми с ушите. След няколко дни започна да се нормализира и кръвното ми и като цяло съм значително по-уравновесен. Стремя се да си правя личните насоки и значително съм намалил лекарствата-почти ги спрях, само от време на време вземам по половин таблетка за кураж за собствено успокоение. Много ми помогнаха и консултациите със Силвия, защото и тя самата ми помагаше да разбирам посланията и да започна да си променям режима.
Благодаря за лечението и за помощта на Силвия Събева!
С признателност : Петър!


НАПИШЕТЕ ОТЗИВ

Диана:

04/08/2020 - 11:24

Силве, безкрайно ти благодаря за лечението! Искам да споделя, че вече съм напълно спокойна! Вече нямам онези натрапчиви мисли и безпокойство. До вчера не бях така сигурна, но днес като видях онзи мъж разбрах със сигурност че чувствата ми са нормални. Усетих се много спокойна, но сега съм напълно щастлива, защото съм свободна от всички неприятни чувства и мисли.
Благодаря безкрайно!


НАПИШЕТЕ ОТЗИВ

Ива:

23/06/2020 - 13:07

След енергийната сесия за известно време почувствах това странно чувство на спокойствие и благополучие и успях да легна със затворени очи, без никакво безпокойство или паника - това не се случва от години! Вчера се събудих в прилив на безпокойство, но не продължи дълго. И днес се събудих - за първи път от седмици - без никакво отчаяние или безпокойство. Чувствам се леко и заредена с енергия и всъщност се чувствам способна да се справя с големи и малки дела, без да се чувствам претоварена. Ето и нещо интересно - през последните няколко месеца доста живея от болкоуспокояващи, благодарение на стара контузия на рамото, която се върна с отмъщение. Притеснявам се за въздействието върху черния дроб / бъбреците от толкова много лекарства, докато чакам час за физиотерапия. Сега се сещам, че за първи път от около 6 месеца цял ден съм без никакви лекарства за болка - и без никаква болка!
Благодаря на Силвия за сесията!


НАПИШЕТЕ ОТЗИВ

Иван:

18/06/2020 - 17:03

Благодаря за лечението и консултациите на Силвия! Имах проблеми с черния дроб и лекарите ми предложиха операция. Не исках да се оперирам и се обърнах към Силвия за лечение и съвети. Тя ми направи консултация и започна да ми праща енергия за лечение на черния ми дроб. От енергийното лечение започнах да се чувствам много по-добре след хранене и при другите условия, които преди ми създаваха проблеми. От консултациите научих много полезни неща като билки които да ми помагат, емоциите ми , които са довели до проблемите с черният ми дроб, и др. Един месец по-късно отново си правих медицински преглед и се установи, че дробът ми е значително по-добре и няма нужда от операция.
Благодаря на Силвия и на енергийното й лечение, сега се чувствам напълно възстановен.
Благодаря!


НАПИШЕТЕ ОТЗИВ

Радостина:

17/04/2020 - 6:31

Нямам думи с които да изкажа колко съм признателна за помощта на Силвия! Поклон и благодарност, Силве! Бях в болницата със синът ми когато майка ми ме насочи към Силвия за помощ. Лекарите не знаеха какво точно и как да лекуват детета. Силвия му направи диагностика , видя проблемите и започва лечение. Възхитена съм и изключително признателна за всичко- за посланията и насоките които ми даде и най- вече за резултатите. Още от първата процедура синът ми видимо се подобри и за няколко дни напълно се оправи. Излязохме от болницата както влязохме без точна диагноза, но лечението на Силвия даде резултати. Сега сме в къщи- здрави и щастливи. Правим си насоките и сме спокойни. И преди съм искала лечение за мен и за децата, но сме били у дома. А сега дакато бяхме в болницата оцених напълно безценната подкепа.Препоръчвам енергийното лечение от Силвия на всички майки защото е безценно. Да, струва нещо, но няма нещо което да се сравни с това да получаваш енергия и сила независимо къде се намираш, защото бог ми е свидетел че обкръжението беше трудно за понасяне, и въпреки всичко енергията и посланията ни подействаха. Поклон!


НАПИШЕТЕ ОТЗИВ

Силва:

10/04/2020 - 20:37

Безкрайно сам благодарна за сесията ми с Христовото съзнание. ТПрез цялото време усещах любовта сякаш беше плътна. Толкова чисна любов никога не съм изпитвала.Получих много точни думи и насоки от които се нуодаех. Няколко дни продължавах да прослушвам записът на сесията и винаги усещах лъбовта и подкрепата на Христовото съзнание плътно до мен. Вярата ми се засилваше с всеки ден и днес дойдоха резултатите♡ Безкрайно съм щастлива и много благодарна на Силвия че ми предаде този чист канал и тази връзка. , която някак в себе си дълбоко пазех, но едва сега напълно осъзнах. Благодаря ти Силве от сърце!
Апелирам хората да направят сесия защото няма аналог на резултати, чувства, преживяване и всичко. Просто работи но е уникално.
Благодаря♡♡♡


НАПИШЕТЕ ОТЗИВ

Милена:

27/03/2020 - 17:25

Благодаря, Силве, че ми/ни предлагаш възможността безплатно да се насладим на силата, красотата и спокойствието на медитациите. С цвят, вълшебни думички и дълбоки чуства, за мен те са мощно средство за успокояване на топката и повдигане на вибрациите. Всяка медитация е различна, както мното пъти сме коментирали - една остава в мен щастливото усещане на жълтото, друга - любовта на червеното, а днешната остави в мен чуството на принадлежност към нещо по-голямо и важно. Благодаря!


НАПИШЕТЕ ОТЗИВ

Борис:

21/03/2020 - 8:32

Силвия, благодаря за успешното лечение на стомахът ми! Диагнози: Интестинална метаплазия и атрофичен гастрит.
След проведеното лечение и насоките и консултации от теб, изследванията ми показаха пълно изчистване. Лекарите не можаха да повярват. Изказвам ти огромната си благодарност за грижите и лечението!


НАПИШЕТЕ ОТЗИВ

Благодарна:

20/03/2020 - 8:26

Отдавна не бях слушала тази медитация, която днес открих отново. И отново се изпълних с онова вълшебство на лекота, простор и красота, на тишината и мира, на чистата и вдъхновяваща любов, които всички медитации на Силвия ми дават. Многократно и безкрайно Благодаря!


НАПИШЕТЕ ОТЗИВ

Радост:

18/03/2020 - 15:27

Благодаря за лечението на синът ми! За разлика от всички други психолози и лекари при които досега ходихме Силвия наистина ни помогна много. С нейното енергийно лечение и с насоките и синът ми спря да се напикава, агресията му изчезна, стана концентриран и започна да слуша учителите и вече даже иска да чете и пише. Огромната промяна от лечението се вижда в него и в мен защото станах много по-спокойна и вече съм уверена в ефекта на въздействието с енергията от Силвия. Препоръчвам лечението и съветите на Силвия на всички майки с критични деца и също на всички хора. Благодаря!


НАПИШЕТЕ ОТЗИВ

Великов:

09/06/2019 - 21:14

Силвия, благодаря за консултацията! Спечелих проекта! Сега разбрах защо трябваше да послушам висшият ми аз и теб и съм доволен. Предстои ми много работа по подреждането на производствоно и търтовията, но съм щастлив, че ще реализирам проекта и хората, които разчитат на мен ще са доволни. След кансултацията ми с теб.вярвам повече на интуицията си, но всички подробности които ми даде ми помогнаха да взема вярнато решение. Благодаря!


НАПИШЕТЕ ОТЗИВ

Иван:

17/05/2019 - 20:52

Искам да благодаря на Силвия , че ми памогна да махна очилата. Имах 2 диоптъра на лявото и 2.5 на дясноно око и носих очила. Силвия ми направи диагнастика и няколко процедури и ми даде още насоки с какво да се храня и за някои упражнения и цветове. За един месец зрението ми напълно се вйзстанови. Махнах очилата и виждам чудесно. Чувствампсе мнаго по -здрав. Благодаря,.Силвия! Бъди благословена!


НАПИШЕТЕ ОТЗИВ

Милена:

29/03/2019 - 17:12

Пиша за да благодаря! И пак, и пак! Първо на Силвия, защото е един от каналите, които ми помагат и подкрепят в това да ставам по-осъзната, по-мила, по-благодарна, по-разбираща себе си и своите истински желания и нужди! Благодаря на свитата от нежните ми същества, които са с мен и до мен за да знам, имам и избера това, което ми дарява лекота, мир и щастие в моето днес! Благодаря и на себе си за всичко, което съм и към което се стремя!
Искам и да споделя колко са ми полезни годишните послания. Признавам, почудих се дали да ги поискам тази година. Че даже се и позабавих, поръчах ги чак сега, през март. Но, не съжалявам за „закъснението”. По-скоро съм имала нужда да се ориентирам, по възможност сама. Посланията ми послужиха като потвърждение, че правилно съм се насочила. Не че казват всичко, все пак мой е изборът какво, как и кога. Посочват ми най-подходящи периоди, дни и даже часове, с помощта на които да случвам желанията си. Подсказват ми най-важните теми, по които да работя и които са естествено продължение на миналогодишните. Подготвят ме за година, пълна с всичко, което както ми се каза мога /и не мога/ да се сетя и представя. Така да бъде, че да приема и насладя на това всичко!


НАПИШЕТЕ ОТЗИВ

Светлана:

27/03/2019 - 9:12

Силви,
Благодаря, че бяхме заедно в деня на пролетното равноденствие. За менмедитацията бешепълна с цветове, което ме накара да се почуствам много жизнена и весела.Въпреки многото материали за водата в нета и разговори с приятели, след нашата медиатция си хващам чашата по друг начин - много по-осъзнато и вярвам, че това щедопринесе за вътрешното ми здраве-препрограмирайки болестните процеси и нераположения с такива за здраве и безпроблемно взаимодействие между органите на тялото ми! Огромно Благодаря! <3


НАПИШЕТЕ ОТЗИВ

Милена:

04/01/2019 - 11:42

Силви,
Искам да ти благодаря от цялото си сърце за безценната помощ, която ми оказа през изминалата година! С подкрепата на духовните ми водачи, Висшия ми Аз и Архангелите чрез теб и благодарение на уникалните ти способности успях да премина „невредима“ през бушуващ океан от изпитания, уроци и изчиствания! Не знам от кое да започна по-напред – тръгвайки от разрешаването на конкретен проблем чрез сесии и консултации, които ми дадоха безпогрешна насока и яснота; процедурите по енергийно пречистване и лечение, които за мен са най-бързия, ефикасен и без „странични ефекти“ начин за лекуване на тялото, психиката и емоциите; картите с цветовете, които са ми първа и неотменима част от домашната аптечка; програмите с енергия, които са невероятно преживяване и с толкова осезаеми резултати; може би най-любимите ми - лични сесии с Архангели – всяка от тези сесии е била трансформираща, пречистваща и озаряваща за мен - какъв неземен дар е човек да има такава връзка и комуникация докато е в земно тяло; писмените насоки и послания, които са безценна помощ и спестяват толкова лутане, грешки и колебания; записите на медитации с Архангели, които са вълшебни и ме зареждат с любов и светлина ежедневно; медитациите в реално време, които са уникално енергийно преживяване! Всичко това ми помогна не само да оцелея сред море от „проблеми“, но да стъпя стабилно и да продължа по пътя на духовното си израстване с усещането, че съм много обичана, подкрепяна и насочвана от Светлата сила, която неслучайно ме доведе до теб, за да ми помогне чрез теб! Благодаря ти, земен ангел!


НАПИШЕТЕ ОТЗИВ

Весела:

19/11/2018 - 15:23

Скъпи хора, Казва се че Бог е навсъкъде, но сякаш тази максима не я разбираме. След сесията ми с Бог имах невероятни преживявания с хора, които ми повтаряха част от мъдростта и любовта и от посланията, които ми предаде Бог в самата сесия. Когато това започна да се случва започнах да разбирампче наистина Бог може да се види в лицето на различни хора. Може също и да се усети- това ми показа събитието днес. Докато бързах притеснено за автобуса , за миг си пожелах да спре.да ме изчака и чудото стана. Едни коли със сирени преминаха по пътя и всички ги изчакаха влючително е моят автобус- така че се качих на време и отидох навреме на работа. Освен тези случаи общото ми състояние се подобри и се чувствам значитално по- мъдра, спокойна и може би по щастлива. Благодаря ти , Силви за това че ми предаде тази специална връзка! Незнам как другояче да обясня всичките прекрасни чувства и усещания от това, което наричаш сесия.
С много обич и.признателност
Весела


НАПИШЕТЕ ОТЗИВ

Дебора:

15/11/2018 - 15:35

Желая да изкажа огромно БЛАГОДАРЯ, за посланията ми предадени, чрез Силвия като канал от Висшият ми Аз и Духовните ми водачи, във връзка с желанията ми в Новата програма Свобода.
Четейки " пожеланията", сгушена в прегръдките на мойте създатели, нестихващо ридаех от умиление, защото усещах тяхната нежност, топлина и безгранична обич. Пожелаха ми да се освободя от миналото и да успокоя уплашеното и ранявано дете в мен, като преоткрия отново себе си и се изпълня с лекота, светлина, сбода и любов.
Припомниха ми, че съм създадена в този ми чист и съвършен вид, че те ме обичат и винаги ще ме подкрепят. Докоснаха се до дълбините на моята душа и ме дариха с крила. Посланията, представени в стихотворна форма, галеха и нашепваха в ушите ми като нежна мелодия.
Мисля, че всеки заслужава да си подари осъществяването на подобна връзка, за да се завърне дори за миг у дома в безкрайността и да му се припомни забравеното, което е някъде дълбоко вътре в него!
Благодаря ви любими мои създатели и на теб Силве, че те има и така добре служиш в подкрепа на човечеството!


НАПИШЕТЕ ОТЗИВ

Светлана Динева:

13/11/2018 - 14:45

Благодарна съм за енергийното лечение проведено от разстояние, което подобри състоянието ми в чужбина и ми помогна да севъзстановя по-лесно когато се прибрах! Консултациите и сесиите винаи ме пречистват и ми дават сисли да продължа започнатото с много сила и яснота! Благодаря от сърце! Чакамс нетърпение сесията си <3


НАПИШЕТЕ ОТЗИВ

Ралица:

11/11/2018 - 17:15

Благодарна съм за всички напътствия, помощ и подкрепа. Истински виждам промяната и напредъка и разбирам колко е важно да работим успоредно със светлината и всички Майстори в името на личната ни и общата еволюция. Резултатите са невероятни и вдъхновяващи! 💛💛💛


НАПИШЕТЕ ОТЗИВ

Благодарна:

09/11/2018 - 8:17

Не съм сигурна за кое първо да благодаря; за ситуацията ли, за пречистването от външна намеса ли, за медитацията ли, за консултацията ли ... Всяко едно от изброените помогна за осъзнаване на изборите по пътя и техните последици. Избрала съм този дом и това семейство и ще действам за моето и тяхното най-добро проявление. Благодаря ти, Силве, за помощта и подкрепата от и чрез теб!


НАПИШЕТЕ ОТЗИВ

Благодарна:

08/11/2018 - 13:32

Благодаря за сесията ми с Бог, Силве! Беше.истинско чудо и невероятно преживяване и най- много ми впечатли как чувствах силата на сътворяването през мен, докато преминаваше енергията и думите на бог през мен. И ето как ми подейства за 2 дни- във вторник направихме сесия а днес подписах договорът! Това коета пишеш и говориш за чисто намерение и за връзката ни с висшият или божектвеният аз и бог, сега като го ппеживях го разбрах напълно. Много съм щастлива че така бързо ми подейства всичко и пак благодаря ! Пожелавам на всички хора да изпитат уникалното влияние на сесиите със Силвето!


НАПИШЕТЕ ОТЗИВ

Лора:

05/06/2018 - 8:14

Намам търпение да изкажа огромната си радост и благодарност от сесията ми с архангел Ханиел♡ Толкова красота, нежност и любов ми даде, колкото нищо друго до сега♡ летя, светя, щастлива съм, чувствам се красива и млада и жизнена, изпълнена с енергия и села и с много , много любов! Огромно благодаря на Силвия, че ни предава тези сесии! Съвсем скоро я открих и правихме сесии с висшият ми аз, от които разбрах много неща и усещах животворната енергия на Силвия. Тези процедури наистина са много хубави и много ви помагат, но днешната- архангелската беше уникална, неповторима и незабравима♡ Горещо препоръчвам сесиите на Силвия на всички! Дали са с ангели, архангели или други- всички са много чувственни и истински и дават много мъдростпи любов. Благодаря, Силвия!


НАПИШЕТЕ ОТЗИВ

Лора:

31/05/2018 - 22:26

Днес имах уникално преживяване- това, което се нарича сесия за мен си беше истинско чудо.Силвия , без да ме познава успя да влезе в тялото ми и в домът ми с мисълта си или не знам как, и да види неща които са такива. Но това не е всичко, защото не само че видя какво не е наред, а и ми даде указания за вкъщи какво да променя, а вътре в себе си.усещах приток на любов от нейната енергия. Все още под влияния на цялато преживяване през целия ден се чувствах лека и успях да свърша много работи. Дори сега , въпреки късният час се.чувствам бодра и готова да споделям . Препоръчвам сесиите на всички- уникални са! Силве, и ти си уникална! Щастлива съм, че се докоснах до тези чудеса чрез теб и ти благодаря ♡
Лора


НАПИШЕТЕ ОТЗИВ

Озарена Слънчева:

23/05/2018 - 6:57

"Все още под въздействието на последните ми сеанси от енергийно лечение, споделям следното в стремежа си да помогна на други преминаващи през сходни на моята, ситуации...Наскоро ми се наложи да си направя операция и се обърнах към Силвия с молба за подаване на ситуация "за благоприятно преминаване през целия процес". От години ползвам услугите й, но бях изключително впечатлена от ефекта сега - в рамките на дните преди операцията бях напълно "пречистена" от всички безпокойства и опасения, които неминуемо съпътстват този вид преживявания... Установих се в състояние на пълно и дълбоко спокойствие, което продължи до преминаване на операцията. Всичко мина леко и нормално, а възстановяването, с последващите енергийни процедури, се случваше много бързо, и съпътствано с обичайните усещания за лекота и еуфория:-) Получих много ценни допълнителни насоки как да ускоря процеса на пълно и трайно излекуване - за което сърдечно ти благодаря, Силве! Пожелавам на все повече хора да преживяват и получават подкрепата на Висшите сили чрез теб!


НАПИШЕТЕ ОТЗИВ

Тодор Николов:

13/04/2018 - 22:08

Скъпа Силвия, безкрайно съм ви благодарен за лечението и напътствията! Господ знае колко страдах от проблемите с очите. С вашите процедури и сесии и с посланията ви очите ми започнаха да се оправят. Днес ходих на преглед и разбрах, че диоптърът ми е намалял. Поръчах си нови очила, но вярвам че докато продъжавате да ме лекувате, и като се старая да спазвам препоръките, които ми смъквахте ще махна очилата напълно. Благодаря ви за безценните съвети и за чудесата които правите за хората, и което направихте за мен! Бог да ви благослови!
Тодор Николов /Ливърпул, Англия


НАПИШЕТЕ ОТЗИВ

Светлана Динева:

26/03/2018 - 9:34

Много съм благодарназа възможността да имам индивидуална сесия с арх. Уриил и да бъда част от груповата медитация. Усещанията ми бяха с много общи черти, но идоста различни.По време на индивидуалната сесия се почувствах толкова обичана, закриляна, приета без съмнения и колебания и то толковасилно, че се запази в мен и в сегашния момент. При груповата медитация пак усетих тази топлина, но по-скоро като сигурност и с лечебен ефект.Някои усещания не могат да се опишат с думи, но се чувствах както героя Майкъл от "Път към дома" на Крион( чрез Лий Каръл)!!! А това дава многосила и увереност!!! <3 Благодаря от сърце!!! <3


НАПИШЕТЕ ОТЗИВ

Milena:

20/03/2018 - 19:22

Медитацията с Арх Уриил за мен беше спокойствие и топлина, и може би подтик да свърша нещо. Усетих силна вибрация в ръцете си, но не на физическо ниво, а по скоро като вътрешно усещане. Личната ми сесия с него обаче беше различна. Плаках, мнооого плаках, много чистих. Дано да съм изчистила ненужното и съм приела новия път.


НАПИШЕТЕ ОТЗИВ

Соня:

10/02/2018 - 12:35

Отново съм Соня.
Днес си прослушвах семинара Лекота и отново чувствах колко безкрайно съм Благодарна на Вселената за това, че имам щастието да съм участник в енергийното лечение, което Силвия представлява.
За семинара - поясненията, напътствията, съветите, които са ни дадени в него биха могли да бъдат Наръчник за успешен живот на земята. Аз лично ще го ползвам и ще го споделя с близките си - ще го запиша в текстови файл и ще им го дам.
Надявам се някой ден Силвия да успее да изложи мъдростта, която носи и посланията, които получава в книга, която да достигне до повече хора.
Семинарите и медитациите, които се провеждат в скайп наистина са много ценни и полезни. И аз съжалявам, че не винаги успяваме да достигнем необходимия минимум като бройка за да бъдат проведени.
Спомням си например, че по тази причина нямаше медитация със Светата Божествена Майка, което за мен беше много жалко. Нима земните ни задачи са по-важни и неотложни от това да отдадем своята почит и да получим от нея това, което никой на Земята не би могъл да ни даде. Защото както е казвала Силвия без нея, нейната енергия нищо не би могло да бъде.
Това не е упрек, а молба към участниците е енергийното лечение да бъдем по-организирани и да не пропускаме възможностите, които ни се дават.
Ето и сега пропуснахме семинара за Любовта на 08.02.
А нали всички се стремим точно и най-вече към любов във всичките ѝ форми и проявление - всички искаме любима храна, любима напитка, любима работа, любим човек и т.н., а пропуснахме възможността да научим как да ги получим, как да ги запазим и как да живеем с и чрез любовта.
Благодаря ти, Силве! Благодаря Ви Светли същества за желанието ви да ни научите как да живеем по-добре!
Надявам се, да осъзнаем казваното нееднократно от Силвия: Помощ винаги се дава, но готови ли сме да я приемем!
Желая на всички осъзнаване на приемането!


НАПИШЕТЕ ОТЗИВ

Соня:

09/02/2018 - 23:33

Скъпа Силве,
Толкова много пъти съм казвала Благодаря един вид наум, че ако всичките ги бях записвала тук със сигурност ако имаше класация за получени благодарности щеше да бъдеш на едно от първите места.
И сега ти казвам - БЛАГОДАРЯ ТИ, СКЪПА СИЛВЕ, ЗА ВСИЧКО, КОЕТО ПРАВИШ - ЗА ЛЕЧЕНИЯТА, НАСОКИТЕ, ПРЕПОРЪКИТЕ И МЪДРИТЕ СЪВЕТИ ДОРИ И В ТЕЛЕФОНЕН РАЗГОВОР, КОГАТО ПОДЧЕРТАВАШ, ЧЕ ГОВОРИШ КАТО ЧОВЕК, Т.Е. ЧЕ В МОМЕНТА НЕ СИ КАНАЛ.
БЛАГОДАРЯ ТИ, ОТ ВСЕ СЪРЦЕ!
И се радвам, че намерих време да изкажа писмено своята благодарност.
Сега в късния час 01:28, отново ти казвам:
БЛАГОДАРЯ НА ТЕБ И НА ВСИЧКИ СВЕТЛИ СИЛИ, С КОЙТО РАБОТИШ!
Согромно уважение и с поклон!
Соня


НАПИШЕТЕ ОТЗИВ

Милена:

10/12/2017 - 20:32

Медитацията Златна светлина за мен беше лека, нежна и мирна. Гласът на Силвия идваше при мен придружен от лек оттенък на златни камбанки. Усещах в началото леки неудобства във врата и гърба. Скоро обаче това изчезна и се потопих някъде. Когато гласът ме призова да се върна, го направих с лека неухота, но с огромна благодарност! Благодаря ти, Силве! Благодаря и на себе си, че си позволявам изживяването!


НАПИШЕТЕ ОТЗИВ

Мира:

10/12/2017 - 20:23

Скъпа Силвия! С Медитацията Златна Светлина преживявам лекота, детска игривост, приемане и любов към себе си, по-осезаема цялостност и по-дълбоко разбиране за събитията в моя живот. С любов и благодарност!


НАПИШЕТЕ ОТЗИВ

Светлана Динева:

10/12/2017 - 20:13

Медитацията със златна светлина ме направи много лека и ефирна. Почувствах се изпълнена с лекота и лечебна сила. Усещанията ми бяха все едно съм на друго място и от там ипълнявам думите на Силвето и тялото и сънанието ми реагират и се лекуват. Благодаря Силве, Благодаря за усещанията и изцелението.!!!!!


НАПИШЕТЕ ОТЗИВ

Светлана Динева:

10/12/2017 - 20:09

Таи седмица ползвах услугата енергино лечение и бих искала да споделя усещанията си. Болките ми изчезнаха много бързо, а раздвижването се случи за много по-кратки срокове от тези предположени от лекарите.Усещанията ми бяха ,че все едно съм в енергиен поток. Благодаря Силве за твоята бърза намеса и търпение. Благодаря че ме излекува! <3


НАПИШЕТЕ ОТЗИВ

Радостина :

17/10/2017 - 16:58

След сесията ми с Архангел Сандалфон се чувствам фантастично! Продължавам да усещам силата и вдъхновението му, все още чувам заръките му, представям си го в мен и около мен, но най-вече се чувствам пълна със живот, енергия и сила, и имам чувството че ще постигна чудеса. Наистина прекрасно изживяване, което истински ме зареди с енергия за действие. Силвия, благодаря ти за прекрасната възможност да направиш тази връзка и канал! Бъди благословена! С много обич : Радост


НАПИШЕТЕ ОТЗИВ

Светлана Динева:

04/10/2017 - 8:58

По време на медитацията с Арахангел Гавраил енергията беше много силна и обновяваща. На другия ден като я прослушвах пак при анонсирането на медитацията от Силвия отново ме заля силна енергийна въкна и се почувствах лека и ефирна. Настроението ми беше заразяващо добро и се чувствах прекрасно, че въвличам и други хора в него ! Благодаря от сърце и нямам търпение за следващата! <3


НАПИШЕТЕ ОТЗИВ

Vera:

18/09/2017 - 21:27

Чета стиховете в картите и изпадам в умиление и радост към твореца. Всеки ден разглеждам картите природа и чета стиховете.В началото когато ти получих им отделях по малко време а сега- все повече. Дават ми невероятното усещане за нещо специално , изпълват ме със сила и енергия. Благадаря, Силвия


НАПИШЕТЕ ОТЗИВ

Соня:

22/08/2017 - 23:37

Благодаря ти, Силве!
Отново и отново благодаря! И за пореден път изпитвам чувството на безкрайна благодарност за помощта, която ти и Светлите същества, с които работиш ни давате. Толкова конкретна информация за точно сегашния момент, за точно сегашната ситуация, в която се намираме било за здраве – физическо, емоционално или друго наше състояние, толкова точна и детайлна информация във връзка с конкретния ни проблем или ситуация, аз лично не зная някой друг да дава и то в писмен вид, или с възможност да бъде записана на електронен носител по време на лична сесия или консултация.
Това, което ни се дава чрез теб, Силве, е уникално. Това е поемане на много голяма отговорност – човека да има запис, и да може след време да чете и препрочита, да следи резултатите, да може да „види” чрез дадените послания къде е бил преди, колко е израстнал или как продължава да тъпче на едно и също място.
Вървя по този път отдавна, чела съм доста, посещавала съм лекции и до още много други неща съм се докосвала, но те са общи, отнасящи се за всички упражнения, послания и други. А Вие ни давате точно това, от което имаме нужда точно сега, точно в този момент, и то във всеки един аспект, който ни интересува. Мога да пиша още много за огромната си благодарност, че Ви има в моя живот и аз имам щастието да съм участник в това Учение, но ще каза още само:
ПОКЛОН ПРЕД ВАС!
С обич към Вас и към Светлината!
Соня


НАПИШЕТЕ ОТЗИВ

Гергана Н.:

30/07/2017 - 15:33

Менструация и цветове
Свързах се със Силвия, защото имах проблемен цикъл и нередовна менструация. Тя ми направи енергиен преглед и започнахме лечебни сесии по скайп. От началото ми се препоръча да работя с цветове за да се излекувам /мислех че е защото обичам да рисувам, но Силвия ми каза , че цветовете могат да лекуват. Купих си от нейните карти с цветове и веднага започнах да ги ползвам, според указанията, които получих по време на сесиите. Картите са много приятни и аз ги ползвам с удоволствие, но най-голямата ми радост е че заедно с енергийните сеанси, открих че цветовете ми помогнаха да се възстановя. Ползвах картите с цветове около три месеца, и за този период целият ми цикъл се подобри значително. Менструацията стана нормална, цикълът ми се възстанови до 27-28 дни, а преди лечението варираше от 20 до 35 дни, неприятните усещания изчезнаха, и сега мога да кажа че се чувствам много по-спокойна и здрава. Усещам разлика и в състоянието и излъчването си като жена. Препоръчвам картите с цветове на всички, защото освен че са красиви и приятни се убедих че наистина действат здравословно! Благодаря на Силвия за тях и за лечението!
С обич -Гери


НАПИШЕТЕ ОТЗИВ

Светлана Динева:

26/07/2017 - 6:11

Обожавам енергийните програми-когато участвам не стъпвам по земята- толкова е леко когато е леко и толкова е тежко когато е пречистващо :) и резултата е винаги -Най-доброто за мен <3.Имам много диагностики и много насоки и препоръки, но този път насоките ми за участие в Нова регресия направо ме" метнаха" в програмата.Думата е само една " Любов", а моята думичка е Благодаря с Любов <3!!!!!


НАПИШЕТЕ ОТЗИВ

Димитринка Николова:

08/07/2017 - 20:54

Силвия, благодаря ти за лечението и за това, че ми помогна да се вразумя! Не съм обръщала внимание колко пагубно са ми се отразявали мислите ми.След консултациите с теб и висшият ми аз вече намирам разликата в чувствата и в тялото ми.Вече се стремя да мисля какво говоря. Вече се чувствам много по-добре и повече усещам енергията.Бог да те поживи и благославя задето ни помагаш!


НАПИШЕТЕ ОТЗИВ

Светлана Динева:

06/07/2017 - 8:08

Силви,Благодаря! Докато си четях насоките и препоръките за участие в програмата Нова регресия почуствах много силна енергия в и около себе си, та дори сълзи в очите си.И си помислих " Боже това са само насоки, а самото намерение да участвам вече активира енергията " Насоките много ми помагат, когато съм излязла от пътечката да се върна ( доколкото си позволя сама) :). Вярвам, че ще имам една нова регресия, която ще отключи нови преживявания, изчиствайки старите ми блокажи и натрупвания! Благодаря с Любов! <3


НАПИШЕТЕ ОТЗИВ

Христов:

13/06/2017 - 17:11

Тооолкова много любов, и така проникваща във всяка клетка, част от тялото ми ...цялото ми същество...така вълнуваща и нежна и великолепна.. От сесията до сега усещам в мен и покрай мен прекрасното присъствие на Архангел Рафаил...не само здраве и усещане за мир, хармония и красота, а и много, много любов. Незабравимо преживяване за мен! Поклон пред Архангел Рафаил и пред теб, Силвия, че ми предаде тази чудодейна сила в сесията, и БЛАГОДАРЯ!


НАПИШЕТЕ ОТЗИВ

Алекс:

29/05/2017 - 5:59

Благодаря на Силвия, Светата Майка и Св.Богородица ,и на всички Светли същества които представлява и с които имах невероятния късмет и удоволствие да се "запозная"♡ Това познанство е едно припомняне за неща и чувства , които някак знам, но като че ли бяха останали твърде дълбоко в мен. Не знам кое повече ми харесва и помагна-дали сесиите със Св.Богородица, програмата със Светата Майка или удоволствието да познавам Силвия, дори и само по телефон, но Истината е че за последните дни ми се случват само хубави неща. Усещания които съм имала в детството като безгрижие, спокойствие и вяра се зъвръщат многократно умножени, прегръдката на любовта като енергия сега я осъзнавам и мога да я възприема.И много искам тази сила и енергия да се множат, защото всеки ден отчитам че усещанията ми се предават в тялото ми и живота. Децата ми са по-спокойни , а хорята около мен ми казват че изглеждам по-сияйна и ме питат на какво се дължи...На силата на любовта им отговарям , и няма търпение програмата да продължи , да ме дарява и да я приемам..да продължавам да обичам и се радвам, да продъжа да бъда благодарна , в т.ч. на себе си за всеки ден , и всеки слезващ миг и час ,които с радост преживявам♡ Пожелавам го на всеки и на всички, защото вече знам че изворът на любовта и благодалността са истина и са безкрайни , и най-вече затова че с всичките си процедури и енергии Силвия ми даде шанс да си припомня това♡♡♡ Бъди благословена, Силвия за всичко, което правиш и си направила за мен и за нас! С дълбока обич и преклонение: Алекс


НАПИШЕТЕ ОТЗИВ

Светлана Динева:

26/05/2017 - 10:33

За 2 ри път имах лична сесия като първата ми беше с Арахангел Михаили сега с Божествената Майка и Света Богородица. Нямам думи да опиша усещанията си и благодарността , която ме изпълва. Енергията е толкова силна и усещането за здраве, щастиеи съсвършенство е като наркотик - иска ти се го имаш вечно и някак си всичко друго се опростоява и омаловажава...и най вече пречките з атова състояние - тревоността, страховете, мислите...като сеосвободя от ях иостава блаженството! Силве, Благодаря за възмосжността!Напоследък и груповите сесиии индивидуалните са много силни, пречистващи и зареждащи! Благодаря! <3


НАПИШЕТЕ ОТЗИВ

Милеа:

19/05/2017 - 15:25

Искам да споделя за едно малко средство за освобождаване от електричество, сиреч стрес (хи-хи, Силве, вече говоря като теб), което ми се даде като насока в сесия и което предизвика в мен първо смях, а после и удивление от резултата - шило за точене на ножове. Обирам с него стреса от горе надолу, т.е. от главата, през рамената, по гръбнака до кръста, за 2-3 мин. После залепям магнитчета на шилото да обере електричеството, махам магнитчетата и изваждам на балкона за пълно освобождаване на недобрата енергия в пространството. Добре съм, бодлите паднаха. И така по схема, а после когато и ако има нужда. Лесно и забавно (може и идиотско за някой, но това не е моя работа). 💃🏻


НАПИШЕТЕ ОТЗИВ

Рени:

17/05/2017 - 15:58

Щастлива съм да изразя огромната си благодарност за сесията със Света Богородица! Вече три пъти прослушвах записа и всеки път откривам, че енергията ме облива и зарежда, както по време на самата сесия, и даже повече. Чувствам се все по-добре и по-добре. Сърдечният ми ритъм се възстановява, а пулсът ми вече е стабилен! Благодаря на Силвия за възможността за тези прекрасни сесии и за цялата помощ и подкрепа, които ми оказа!
Горещо препоръчвам сесиите, защото наистина работят♡


НАПИШЕТЕ ОТЗИВ

Вашият коментар по темата:

*Антиспам въпрос - моля отговорете използвайки само цифри!
Колко е 10 плюс 15?


<<< назадПопитай КАК