» Силвия · Практики,уроци, медитации · медитация Златна Светлина


Медитация „Златна Светлина”


Златната енергия- сияние и светлина, които ще почувствате по време на тази медитация, структурира и изчиства аурата. Премахва проблеми на физическо  и психическо ниво. Възстановява също и емоционалното ви равновесие. „Златната енергия” ви връща спомена за лекото и жизнерадостно присъствие на Висшата ви Същност, защото тя е нейната енергия и светлина! Това ще ви се отрази възможно най-благоприятно и  незабавно в цялостната ви енергия и вибрация . В определени случаи ще ви помага  да „надникнете” отвъд събития и обстоятелства, а в други - да "четете" мислите на другите...

Потопете се в сиянието „Златна светлина” на 10.12.2017г. от 21.00ч, където и да се намирате! Елате в СКАЙП- с усмивка и нагласа че ви предстои среща с някой много близък, някого на когото вярвате и обичате, с някой, който безусловно ви обича..

*

*Канал и водещ: Силвия Събева

*

Онлайн медитацията „Златна Светлина” ще се проведе с „канал за връзка” в реално време, и с предварително записване, при следните условия:

-изпратете не по-късно от 8.12.2017г. на адрес Skype: silvisabeva1

кратък текст „Желая да участвам в медитация Златна Светлина на 10.12.2017г. Прилагам копие и пояснение от внесената такса за участие /безплатно участие. Имената ви..

Препоръчителна такса за участие

- редовна цена -29 лв/

- безплатно за предварително записани участници в програмите за м.Декември 2017г - ХАРМОНИЯ и АЗ СЪМ

- с отстъпка за притежатели на златна и платинена абонаментна карта - 26лв

*За повече въпроси, моля свържете се по телефон

0888 996889

от 9 до 9.30ч и от 12 до 12.30ч. в делнични дни

Силвия Събева

-------

Да се срещнем в ЗЛАТНОТО....Попитай КАК