» Послания · Лични годишни Послания


Лични Годишни Послания и Бизнес Годишни Послания

Посланията ви помагат и насочват през цялата година по най-благоприятния и
подходящия за вас възможен начин, защото се предават от Висшият ви Аз и
Духовните водачи, които знаят всичко за вас в пространството и времето !

Посланията дават чиста Информация и насоки, свързани с вашите най-силни и слаби
- периоди и моменти през годината
 /по дати, дни, месеци, числа, периоди-от седмици или месеци/

- области и сфери на живота /здраве, работа, любов, семейство, дом,
    обучение, изяви, приятели, пътуване, и други/

- страни и качества на личността /лични характеристики,еволюция /
- Лични насоки, свързани с най-подходящите за вас възможности
по отношение на области и сфери от живота ви, валидни за годината, 
начини и средствата-
как с какво, кога да реализирате желанията си,
и да постигате възможно най-добрите резултати през годината

.  
БИЗНЕС ПОСЛАНИЯТА са насочени към работата и реализацията ви, материалните ви придобивки и блага- бизнес, пари, сделки, проекти, имоти, инвестиции и др.
Информацията в тях ви дава сигурност и яснота, и ви спестява ненужни разходиресурси, действия, време.  Показва ви кои са най-подходящите за вас условия, възможности, време /дати, периоди, дни, числа и др./ и други перспективи за успешно начинание, развитие, осъществяване на вашите проекти, сделки или друго свързано с бизнесът ви през цялата година!
Принципът за Поискване и предаване на Личните ви Бизнес Послания за Годината е същия като при Личните Годишни Послания- ВИЖТЕ ДОЛУ.

.
Годишните Послания
са  безценно ръководство, което може да предотврати ненужни загуби на време, средства и енергия,
защото ви показват  подходящите за вас възможности, условия от време, начини и действия, валидни само и единствено за вас, съобразно личната ви специфика, вибрацията на годината , проложена към личната ви еволюция и вибрация. Пример с пояснения : Вие знаете, че в някои от житейските си периоди-месеци или години сте склонни повече да обръщате внимание на работата или обучението си, в други- на домът, и тогава по-лесно ви се случва да постигате успех. Това е свързано с личната ви вибрация и тази на годината. Пример за приложение:  Желаете да промените домът си, /от "области"-дом/, да се преместите, да купите, или да продадете дом, в "периоди" виждате че м.март е слаб за вас, но м.май е силен ,а най-добрите дати/числа/ за вас са 3,13.- така ще изберете подходящият - силният момент за промяна на домът, а през останалотото време можете да се насочите към  област, в която да сте по-продуктивни- работа, обучение или друго-според препоръките и вашите желания . От личните си насоки ще разберете как да превъзмогнете слабите си страни, и да активирате силните, така че да  изпълните желанието си, свързано с домът по най-благоприятен начин.   Отзиви за Годишни послания, получени от хора през годините ще видите най-долу.

.
Посланията се предават в писмен вид чрез "канал" /ченълиг/ 
Силвия Събева 
специално и единствено за вас от Висшият ви Аз и Духовните водачи.
Това ги прави изключително ценни за личната ви ориентация и еволюция, защото:
Заедно с посланията, Висшият ви Аз и Духовните водачи ви насочват към начините и подходите, с които да преодолявате изпитанията и слабостите си,  да активирате приоритетните и силните страни и области, с които да напредвате по-леко и благоприятно.
-
Всеки човек може да поиска Лични Годишни и /или Годишни Бизнес Послания
за текущата, или за предстояща година
 за себе си и/или за собствените си деца**, за близки , за подарък /  виж **

/**
според Законите на Вселената, правото на личен избор, Информация може да искате за собствени деца и хора, които знаете че са съгласни да получат снемане на Информация за тях
/
  
 
Условия, цени, отстъпки и начин за получаване на  Годишни Послания

Изпратите  на адрес silvisabeva@gmail.com ,
или подайте в Йога Център Дивали-гр.София
следната заявка  :
Моля, за снемане на
 
Лично Годишно Послание
/и /или Годишно Бизнес Послание
1.  за мен / Име и фамилия, Дата и място на раждане, местожителство/,
и / или 

 2.  за детето ми /съпруг/а/ друг /Име и фамилия, Дата и масто на раждане, местожителство/
С прикрепени: 
- имената на поръчителя-  /вашите/
местожителство /град/, тел.номер, E-mail
- документ за внесена такса*
- дата
--------------------------------------

* Таксата се заплаща според реда в сайта и/ или в Йога Център Дивали- София
   виж повече в цени


Посланията се получават на подадения от вас имейл адрес
за срок до 7 работни дни, след получената "заявка" , на редовна цена или с отстъпка,
при условията, обявени в "актуално", вкл.: почивни, неработни дни и други пояснения- виж тук

 цени / отстъпи:
* редовна цена 150 лв/ $
* цена с отстъпка 120 лв/ $

! Отстъпки ползвате:
1.при всяко второ и последващо послание, поръчано от вас, за вас или друг/дете, съпруг /а/;
2. ако сте притежатели на карти за отстъпка-тук;
3. при оферта, обявена в "актуално"-тук
4. при препоръка към друг човек- получавате реалната разлика от 30лв

! Цените в ЛВ са валидни за българи, живеещи на територията на България. За всички останали, независимо дали са български граждани или не , услугите и цените са в Американски долари $ или левовата им равностойност. Пояснения - в раздел цени!
--------------

За допълнителни въпроси или пояснения
тел.: 0888 996889 - Силвия Събева

 -----------------------
ОТЗИВИ И ВПЕЧАТЛЕНИЯ за Лични Годишни Послания:
/копирани от имейл кореспонденция, без редактиране, частично съкратени/

"Здравей, Силве!
Благодаря ти за Годишните послания- очаквах ги с нетърпение, защото знам колко верни се оказаха за всички предишни години.
Базкрайно съм ти благодарна, защото колебанието ми да замина или не, вече не съществува. Сега съм сигурна в правилността на решенията си за пътуването ми и започвам да подреждам работата си и живота си към това. Намирам много повече смисъл във въпросите и отговорите, които стояха пред мен и съм особено обнадеждена.........."
С много обич :
С......./ гр.Варна, 2018г/

-------
"Здравей, Силве!
Сърдечно благодаря за Личното послание. Бих казала, че съм впечатлена до каква степен то съвпада с личните ми усещания и със събитията, които ми се случват още от последните дни на 2015 г. И първите дни на тази година. В този ред на мисли, го намирам за много полезно и обнадеждаващо :) "
С. Ивнова , 9.1.2016г.
---------
Силве,
Благодаря. Отново прочетох тази сутрин на спокойствие годишните насоки. Само искам да споделя, че те напълно съвпадат с моите преживявания от последните седмици и заключението, до което стигнах (за пореден път, но с ново разбиране) - смяна на емоциите........
Много съм ти благодарна з апомощта и подкрепата, която ми даваш през годините.
С обич,
Б. ; 4.12.2016г.

---------

Как мога да опиша впечатленията си за моите лични послания? - Като вълшебна пътеводна светлина в тунел!!!

Силви, първо искам да благодаря на теб, за това, че имам шанса да те познавам, затова че вече четири години ми предаваш знанията си, за цялото търпение с което ме обграждаш, и не на последно място, за това, че ми предаде този безценен за мен дар- посланията от духовните ми водачи за настоящата и вече изтичаща година.  На въпроса за посланията- с какво и как ми помогнаха през годината.-Това е най-доброто ръководство, което някога съм получавала!!

Признавам, че когато ги получих ми беше малко трудно да си подредя впечатленията и задачите, но после - след съвета ти да си приложа календар, всичко стана лесно. Започнах с това, че си направих легенда с цветове и към тях прибавих моите желания. В началото на всеки месец си прочитах препоръките в посланията, гледах си легендата за силните и слабите дни, и ги прилагах за задачите си и желанията си. Повярвай- всеки път оставах изумена от резултатите, защото винаги са ми помагали да вземам верните решения. Веднъж реших да предприема действия в един от слабите ми дни-и ето ти провал. Намирам случая по-скоро за комичен, но беше показателен за мен да се придържам в ръководството от посланията. Ето какво се случи- предстоеше ми ремонт и преглед на колата, но в същото време исках да я ползвам. От сервиза ми казаха че най-близкия ден е след 4 дни /случайно или не-съвпадаха с един от моите благоприятни дни по календара/, но аз настоявах за по-близък ден /беше един от слабите, но не исках да чувам за това/. Дадоха ми ден и час, според желанията ми, но когато тръгнах за там с изненада видях, че колата ми я няма. Беше вдигната от паяк. Е, прежалих бързо загубеното време и парите, защото изневиделица приятели ми предложиха пътуването да е с тяхната кола. И то-познай- беше в един от силните ми дни.

Имам още много впечатления, и повечето - положителни, но според мен е най-важното , че се научих да се ръководя по посланията и това ми дава безкрайна лекота и удобство винаги, когато искам да си подредя задачите. Така намирам много повече свободно място и време, за още и още нови и хубави неща и преживявания, и може би най-важното за мен е , че докато си ги чета започнах някак да чувам вътре в себе си гласа на моите водачи. Това ми дава уникалното усещане че съм обичана и че съм насочвана към най-доброто за мен, чувствам се невероятно.

Благодаря на теб и на личните ми водачи! Обичам ви и, и с радостно очакване  ще се възползвам от предоставената ми възможност да чувам и чета насоките и ръководството от новите послания.

И.Христова- Бургас, 22.11.2015г

----------------

С какво и как ми помогнаха посланията за 2015 г?

На първо място с това , че ми дадоха чувството за сигурност. Бях претърпяла раздялата след тежък брак, и се чувствах крайно нестабилна. Не казвам , че единствено посланията ми помогнаха, защото едновременно с тях правихме и консултации и енергийни процедури. Благодарение на всички неща , на посланията и на личните ми препоръки, започнах да си стъпвам на краката. Но ето как ми помогнаха посланията- придържах се към тях когато трябваше да вземам решения за смяната на жилището ми и за намирането на новата работа. Тогава стриктно се придържах към тях за благоприятните периоди, и съм щастлива от решенията си. Бързо си намерих подходящо жилище, а новата ми работа ми помогна много в намирането на съмишленици и приятели. Това наистина е уникално, защото ако преди не вишдах перспективите, то сега направо ги преживявам. Ако не бях послушала посланията и насоките от консултациите, със сигурност нямаше да съм на тази работа, и никога нямаше да разбера че точно в този момент не парите, както аз исках, а приятелството - каквото намерих там, са най-важните за мен. Благодаря за посланията! Благодаря на Висшият ми аз! Силвия, благодаря ти и на теб, че ми ги предаде!

С признателност и уважения:

Любка Д. - Шумен, 20.11.2015г.
 

 Попитай КАК