» Енергийно лечение
Здравето не е отстъствие на болест, то е оптималния баланс между
телесното,
душевно-емоционално и мисловно равновесие,
и пълноценното благополучие в живота на човека.

Енергийното лечение ви дава точно това - енергия и информация с които го постигате

Енергийното лечение е система за постигане на пълноценно здраве,
щастие и по-добър живот в живота на всеки човек, по безвреден начин!

То е средство за лечение на различни заболявания, премахване на проблеми
и постигане на желания, 
чрез модерни и установени методи /рейки, теате, ангеско лечение, лечение със светлина и цветове, духовно лечение, позитивни мисловни уверения и др.
като използва енергията на Любовта и Светлината и изцелението.
Затова Енергийното лечение е напълно безопасно, но ефикасно и достъпно за хора на всяка възраст, социална, етническа и друга принадлежност, вкл. деца и бебета,

Провежда се чрез енергиен терапевт и канал- Силвия Събева, повече от 15 години, 
на живо и от разстояние-дистанционно, където и да се намирате, с доказани резултати. Впечатления на хора ще видите най-долу.

Енергийното лечение включва :
.
 - Диагностика или Енергиен преглед-
предаване на начална Информация за състоянието, причините и начините за лечение или постигане на желаното

 - Индивидуално лечение
-
за възстановяване на телесното /физическо/ , емоционално- душевното и /или ментално равновесие и пълноценно здраве

 - Програми с енергия - 

за постигане на конкретни резултати, лична и духовна еволюция

 - Лични сесии
- предават енергия и информация /насоки и послания /- за
лечение, хармонизиране, постигане на желания-  в реално време


Енергийно пречистване
-
за пречистване от негативни състояния при хора, пространство и среда /дом, офис,др./

 - Енергия за желания
ъздаване на благоприятни събития и ситуации, с които да постигате желания
 напр.
покупко-продажба на автомобил, дом, др.,раждане, сватба, сделка, операция, и др.

- Предаване на Информация-
Най-важно за всяко лечение, решаването на проблем или постигането на желание е Правилната Информация! Предаваме я като Послания, Насоки, Диагностика, Енергиен преглед, и други, за всеки вид услуга

- Консултации с връзка от Духовните водачи - насоки при всеки проблем или желание

Други методи и средства към Енергийното лечение са  уроци, семинари, медитации,
записани програми за тялото, душата, аурата, чакрите, за познания в духовния свят, живота и вселената и друга важна информация и насоки, свързани с него и с вас.


Начало за провеждане на  Енергийно лечение

Свържете се със Силвия на живо или по телефон за да и
зразете въпросът или желанието си, проблем, който имате. Може да направите запитване за себе си или ваше дете  /в други случаи попитайте в разговора/.
Силвия ще направи първичен преглед и ще ви насочи към  подходящите за вас  услуги.
След това направите "заявка" за желаната от вас услуга в писмен вид /в имейл/.
В течение на енергийното лечение /пречистване, послания, др./ в подаденият от вас имейл ще  получите информация, послания, насоки, свързани с провеждането на услугите
.

Подробно


Диагностика -  Показва енергийния статут на цялостната ви човешка същност, към настоящият момент, Приоритетите и начините  за лечение /корекция, постигане на състояния или желания/, и подходящите насоки , съобразно личният ви еволюционен модел и възможности. Диагностика е официална информация, която се предава в писмен вид /в имейл/ , след желанието ви за извършване на Енергийно Лечение /лечение,пречистване и балансиране, желания и др./.  Извършва се от Силвия Събева /"канал" и терапевт /, след лично поискване и като начало за лечение и балансиране. Диагностика, обичайно ви предава Информация от позицията на Висшият ви Аз . В определени случаи Информацията се "снема" и предава директно от терапевта, и Е също достоверна.

Индивидуалното лечение включва енергийно лечнеие- от разстояние, и/или
Лични сесии- лечение в реално време!/повече за онлайн сесии вижте тук/ .
Извършва във време и последователност, избрани от участника, които предварително се съгласуват с терапевта. Обикновено, в процеса на лечение, чрез терапевта ви се дават персонални препоръки ,в полза на лечението ви, като: промяна в хранителните навици, въвеждане на положителни утвърждения, леки физически упражнения. В течение на личните процедури по лечение, може да поискате подаване на желания например: оптимална функция на стомаха и червата; лесно учене;
хармонични отношения; успешно развитие на бизнес/ - приключване на проект, и други.Програми с насочена енергия включват конкретен брой процедури, с определени цели /изброени под името на програмата/. В една програма може да участват много хора, като се провеждат по едно и също време за всички участници, във всяка част на Земята. Не е необходима каквато и да е връзка между участниците - родствена или емоционална. По време на лечебните програми всеки участник следва собствения си ритъм и начин на живот, като разчита на "вътрешните си прозрения" и интуицията си.

Датите на съответните програми за всеки месец са различни и се публикуват в "актуално" тук, непосредствено, преди началото на месеца в който се провеждат. Желаещите за участие в тях сами следят за актуални дати, насоки, препоръки, Диагностика, както и условията за участие.

Може да се включите едновременно в една или повече групови програми, и също да ги съчетавате с индивидуални процедури. Всеки родител с дете на възраст до 7 години, може да заяви желание за участието му, като свое естествено продължение, в Основните програми.
Програмите с енергия са начин за постигане на преход и състояние в Новата ера,
единство с Бог и Висшият Аз, духовна и лична еволюция!

 

Енергия за реализиране на Желания, Събития и благоприятни Ситуации
Изграждане на Ситуация - такава е всяка форма на действителността, която пряко или косвено ви касае, но в която участват и други енергийни същества /хора, животни/, събития и обстоятелства. Това може да бъде любовна връзка, купуване на автомобил, изпит, раждане, започване на работа или друго събитие, което може да се прояви в живота ви. С подкрепата на Висшият Аз на участника формулираме словесно и изграждаме ситуация, която напълно да отговаря на вашите стремежи, цели и желания, по най-благоприятен начин.

Енергийно пречистване – освобождава негативната енергия и я заменя с положителна. Използва се
като начало на лечебните и/или хармонизиращи процедури при хора или пространства.
При хора- в случаи на негативни състояния или нежелана намеса в личното пространство;
За Събития, пространства, сгради – при отрицателни и нежелани състояния;

 
Енергийното Лечение предава енергия в Програми-с конкретни цели
Към момента това са:

Основни програми: ХАРМОНИЯ, РЕГРЕСИЯ, ПРОГРЕС - те са основополагащи за здравето ви,
развитието ви в материално и духовно отношение, и следващите нива и желания в

Специални програми: ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, ЛЮБОВ, ПРОШКА  СВОБОДА и ЛЕКОТА
Нови програми: МИР,АЗ СЪМ!, ЛЮБОВ, ХАРМОНИЯ и др.-които съчетават Новите енергии- Златна,Сребърна и Диамантена Енергия и Светлина, в част от тях участват Архангели, или други Божествено приближени Същества. Тези програми се допълват все по-често, а резултатите от тях се възприемат практически в реално време. Пълна информация за всички видове Програми ще видите в менюто от заглавна страница, или като маркирате  "програми" и "нови енергии ,програми"

Всяка програма постига състояние и съществуване с основна насоченост на названието си. Процесите на трансформация при всеки индивид са специфични и различни като времетраене и проявление, в зависимост от личното нивото на еволюционно развитие.
Повече за програмите с енергия ще намерите тук и тук

Системата за Енергийно Лечение се осъществява от Висши енергийни Същества/Духовни водачи и др./
и се предава на Земята, чрез енергиен терапевт - Силвия Събева.


за контакти :
e-mail: silvisabeva@gmail.com
тел.: 0888 996889
-----
Услугите  се изпълняват от разстояние до всяка точка на Земята
 по установения ред./ 

-----------
Още за Енергия и Енергийно Лечение

Енергийното Лечение е уникално средство, което ви лекува, помага и насочва, където и да се намирате! Това е революционно нов подход за бързо и безвредно оздравяване и хармонизиране на всеки човек, вкл.деца и бебета,  за постигане на емоционално и душевно равновесие, и щастие. Съвършено лесно и достъпно за прилагане- Енергийното лечение се предава до всяка точка на Земята,където и да се намирате, то също е с доказани и проверени резултати напълно безопасно, базирано на древни методи и знания, но адаптирано към актуалните условия на нашето време, То съчетава и ви предава всичко, от което се нуждаете, и след като поискате това,
защото за енергията няма никакви ограничения

За всички  въпроси или желания може да попитате по телефон.
Безплатни консултации с "канал", записване и пояснения, се провеждат
всеки делничен ден от 9 до 9.30 и от 12 до 12.30ч по телефон:
0888 996889 - Силвия Събева

 

.......................

Резултати, отзиви и впечатления от хора, ползвали Енергийно лечение, преминали програми с енергия или други услуги от сайта ще видите ТУК, може да прочетете и да споделите в БЛАГОДАРЯ

Примери за болести, проблеми и състояния, коригирани с Енергийно лечение :

 

ЕНЕРГИЙНО ЛЕЧЕНИЕ  за ДЕЦА И ВЪЗРАСТНИ

помага за възстановяване и балансиране на тялото, ума и духа:

- всички части на скелета, кости, стави, зъби, мускули, сухожилия. Помага при болки в кръста, ишиас, лумбаго и всички симптоми на заболявания на гръбначния стълб: артрит, скованост на ставите и неподвижност на всички част на гърба-кръст, врат, гръден кош, ,ребра. За калциране, за бързото и правилно възстановяване при счупване, навяхване, изкълчване.

-дихателни органи и пътища: кашлица,бронхит и астма,подобрява дишането и състоянието на белите дробове ,облекчение при инфекции на уши, нос и гърло.

-регулира и оздравява нервната система и кожата, помага при стрес, безсъние, психосоматични заболявания, алергии, екземи , херпес, пъпки,бръчки, други

-части на тялото: глава, торс, крайници- ръце, крака,кожа, синуси Облекчава болезнените процеси. при заболявания на сърцето, Лекува синини, отоци, синини около очите заболявания и умора на очите Помага при проблеми с дишането, възстановява активната работа на имунната система. Намалява умората, подобрява състоянието при проблеми с теглото, алергии, диабет, сърдечно-съдови заболявания, високо кръвно налягане, болки в гърлото, скованост на мускулите на врата, астма, главоболие, напрежение, виене на свят и нервни разстройства.

-Повишава физическата енергия..Лекува и балансира жлезите с вътрешна и смесена секреция: хипофиза, епифиза, тимус, щитовидна, надбъбречна ,задстомашна жлеза, яйчници, тестиси .Създава хормонален баланс
-глава, мозък-регулира,балансира, оздравява дейността и функциите на главен, малък, гръбначен мозък и всичките им прилежащи органи системи, тъкани жлези. Подобрява дейността на сетивата,нервите и всички органи, системи, тъкани, жлези, пряко свързани с главата, с което я оздравява.

-вътрешни органи: Подобрява състоянието на  сърце,стомах,далак, бели дробове, черен дроб и жлъчен мехур,  бъбреци, коремната кухина-пикочен мехур , гениталии,червата, ;помага за доброто храносмилането, при запек, храносмилателни разстройства

-състояния :регулиране на високо/ниско кръвно налягане ,всички видове стрес ,главоболие, причинено от пренапрежение, стимулира правилното функциониране на имунната система Облекчава безсъние ,усилено сърцебиене;стрес;страх;нощно  напикаване; хъркане;
-бременност, износване, раждане: помага засъздаване на благоприятни условия за протичането на живителна енергия в майката и детето; виж още консултации ТУК

- още състояния, материя и резултати: Укрепва, ободрява, тонизира, стимулира процесите, слабо протичащи в организма. Избавя от целулита, възпалителните процеси; премахва токсини, язви,тумори и новообразувания .Успокоява раздразнения, отнема болка, ускорява оздравяването.Балансира, успокоява, отпуска. Лекува всяка част на тялото, която "не приемам” или смятате за некрасива. Отнема физическото напрежение, лекува от заболявания с психосоматичен произход. Ефикасно в случаите, когато не е поставена диагноза, а физическото изцеление се блокира от страх.

Енергийно лечение /до всяка точка на Земята/ се прилага успешно, след енергийна Диагностика,
Попитайте лично/ по телефон за подходящите начини и средства за лечение-за вас/детето ви /на възраст приблизително до 7 години/

 

 

 

Попитай КАК