» Енергийно лечение · Споделено-отзиви и впечатления · Отзиви за Лични Послания


ОТЗИВИ и впечатления за ЛИЧНИ ПОСЛАНИЯ за календарната година
предадени в писмен вид, чрез канал от Висшият Аз,или Духовните водачи на човека, чрез Силвия Събева

 

Как мога да опиша впечатленията си за моите лични послания? - Като вълшебна пътеводна светлина в тунел!!!

Силви, първо искам да благодаря на теб, за това, че имам шанса да те познавам, затова че вече четири години ми предаваш знанията си, за цялото търпение с което ме обграждаш, и не на последно място, за това, че ми предаде този безценен за мен дар- посланията от духовните ми водачи за настоящата и вече изтичаща година.  На въпроса за посланията- с какво и как ми помогнаха през годината.-Това е най-доброто ръководство, което някога съм получавала!!

Признавам, че когато ги получих ми беше малко трудно да си подредя впечатленията и задачите, но после - след съвета ти да си приложа календар, всичко стана лесно. Започнах с това, че си направих легенда с цветове и към тях прибавих моите желания. В началото на всеки месец си прочитах препоръките в посланията, гледах си легендата за силните и слабите дни, и ги прилагах за задачите си и желанията си. Повярвай- всеки път оставах изумена от резултатите, защото винаги са ми помагали да вземам верните решения. Веднъж реших да предприема действия в един от слабите ми дни-и ето ти провал. Намирам случая по-скоро за комичен, но беше показателен за мен да се придържам в ръководството от посланията. Ето какво се случи- предстоеше ми ремонт и преглед на колата, но в същото време исках да я ползвам. От сервиза ми казаха че най-близкия ден е след 4 дни /случайно или не-съвпадаха с един от моите благоприятни дни по календара/, но аз настоявах за по-близък ден /беше един от слабите, но не исках да чувам за това/. Дадоха ми ден и час, според желанията ми, но когато тръгнах за там с изненада видях, че колата ми я няма. Беше вдигната от паяк. Е, прежалих бързо загубеното време и парите, защото изневиделица приятели ми предложиха пътуването да е с тяхната кола. И то-познай- беше в един от силните ми дни.

Имам още много впечатления, и повечето - положителни, но според мен е най-важното , че се научих да се ръководя по посланията и това ми дава безкрайна лекота и удобство винаги, когато искам да си подредя задачите. Така намирам много повече свободно място и време, за още и още нови и хубави неща и преживявания, и може би най-важното за мен е , че докато си ги чета започнах някак да чувам вътре в себе си гласа на моите водачи. Това ми дава уникалното усещане че съм обичана и че съм насочвана към най-доброто за мен, чувствам се невероятно.

Благодаря на теб и на личните ми водачи! Обичам ви и, и с радостно очакване  ще се възползвам от предоставената ми възможност да чувам и чета насоките и ръководството от новите послания.

И.Христова- Бургас, 22.11.2015г

----------------

С какво и как ми помогнаха посланията за 2015 г?

На първо място с това , че ми дадоха чувството за сигурност. Бях претърпяла раздялата след тежък брак, и се чувствах крайно нестабилна. Не казвам , че единствено посланията ми помогнаха, защото едновременно с тях правихме и консултации и енергийни процедури. Благодарение на всички неща , на посланията и на личните ми препоръки, започнах да си стъпвам на краката. Но ето как ми помогнаха посланията- придържах се към тях когато трябваше да вземам решения за смяната на жилището ми и за намирането на новата работа. Тогава стриктно се придържах към тях за благоприятните периоди, и съм щастлива от решенията си. Бързо си намерих подходящо жилище, а новата ми работа ми помогна много в намирането на съмишленици и приятели. Това наистина е уникално, защото ако преди не вишдах перспективите, то сега направо ги преживявам. Ако не бях послушала посланията и насоките от консултациите, със сигурност нямаше да съм на тази работа, и никога нямаше да разбера че точно в този момент не парите, както аз исках, а приятелството - каквото намерих там, са най-важните за мен. Благодаря за посланията! Благодаря на Висшият ми аз! Силвия, благодаря ти и на теб, че ми ги предаде!

С признателност и уважения:

Любка Д. - Шумен, 20.11.2015г.

 Попитай КАК