» Блог · Три случай за ПРОШКА с резултати в работата, любовта и здравето


31/07/2017 - 20:01 в Статии


ПРОШКА - три случая на резултати и успехи
в работата, любовта и здравето

С ПРОШКА се освобождавате от драмите на миналото , и
може да решите много от проблемите и болестите си сега.
Когато чувствате "че сте в капан", „не ви достига нещо”
- чувствате се зле или  се разболявате /или децата ви/; 
-преживявате финансови проблеми,
-проблеми с работата, брачния партньор и отношенията, или  други
трябва да простите - на себе си, живота или другите.
С ПРОШКА получавате невероятно облекчение и свобода,
защото сте си върнали енергията и личната си сила!

Споделям три случая от личната ми практика, в които хора,участвали в Енергийно лечение и програма ПРОШКА постигнаха успехи в отделни области-
работа, любов и здраве

РАБОТА /пари
Той беше строителен предприемач. Когато ме потърси беше пред фалит: с невъзможност да завърши единствения си останал проект ,минимален и некачествен екип, неизпълнен банков кредит.
Започнахме лечението  с Диагностика в която се откриха повечето от причините за несгодите му- мисловни и емоционални негативни навици. В лични разговори сподели , че трудно ще се справи с чувствата си и желания за обвиняване, осъждане и разочарование. Започна енергийно лечение , а скоро след това се даде програма ПРОШКА и той участва в нея. Сподели ми че енергията от програмата е провокирала различни чувства в него, успял да си прости за слабостите и за критикарството, а резултатите не закъсняха. Месец след участието си в програмата вече имаше партньор в бизнеса, който му помогна да възстанови финансовите загуби, събра екип от нови, подходящи хора, и шест месеца по-късно успя да финализира проекта си. Сега работи в по-голям мащаб, и утрои печалбите на фирмата, и неговите собствени.

ЛЮБОВ /отношения /   

Тя беше плаха и нещастна жена, малко след 40г. Обърна се към мен скоро след като бе преживяла тежък и продължителен развод. Стартирахме лечение с лични сесии и консултации*, в които се разкриха чувствата и мислите  й за недостойнство, страх, обида / и др./ За времето* в които правихме лечение и консултации на живо, тя успя значително да повиши енергията си и да подобри самочувствието си. Оставаше й тежката обида, огорчение и невъзможността да прости на бившият си съпруг. След участието си в програма ПРОШКА ми призна че една нощ дълго плакала за себе си, а след това- за него.  На сутринта открила че не изпитва никакви емоции към миналото си.В края на годината беше поканена на екскурзия в чужбина, където срещна настоящият си годеник.
Сега е истински свободна и щастлива.

*сесии си абонамент се провеждат обичайно за един месец-с една сесия на седмица
........

ЗДРАВЕ /тяло-болки/                           

Това бе една млада жена, която страдаше от хронично главоболие и болезнена менструация. Редовно пренебрегваше желанията и потребностите си, в стремеж да се хареса на околните -семейството, приятели, колеги.. Резултатите при нея- деспотични родители, краткотрайни лични връзки, колегите я пренебрегваха. Не се харесваше и чувстваше, че е отхвърлена. Болките й бяха провокирани от собственото й  нещастие и недостатъчно самоуважение. Премина през програма ПРОШКА, и откри , че вътрешната й любовта започва да нараства.  Намери нежност и любов в самата себе си, с които промени излъчването, настроението и очакванията си.Сега харесва и приема себе си и собственото си сегашно аз, включително главата и лицето , цялото си тяло. Болките й прогресивно намаляха и в последствие изчезнаха. Спря да се стреми да се хареса винаги на всички,  и се радва на щастливи отношения с роднините и новите приятели.

.............
Това, което тези хора постигнаха чрез прошка е сила, облекчение и  свобода!
Същото и в повече може да постигне всеки , който се прости с  миналото,
защото връща и запазва личната си сила и енергия сега.
Това и в повече може да постигнете и вие, защото здравето ви, вашите желания и бъдещи успехи са резултат от личната ви сила и енергия сега!    
Тази свобода и сила получавате от ПРОШКА
 Още за енергията на програма ПРОШКА      

вижте в      

http://www.silviyasabeva.com/programi/proshka

С любов за вас : Силвия Събева


Няма отзиви

Вашият коментар по темата:

*Антиспам въпрос - моля отговорете използвайки само цифри!
Колко е 10 плюс 15?


<<< назадПопитай КАК