» Послания · Послания за име /имена    ПОСЛАНИЯ ЗА ИМЕ / ИМЕНА

    Името и имената  дават важна информация за съдбата и живота на човека. 
В името са закодирани модели и значение на цифри и числа-вибрация на буквите и звуците, които ги изграждат. Те определят спецификата на човека като характер, темперамент, съдбата и приоритетите ви, вашите възможностите, успехи и реализация ви в отделни области като: любов, работа, здраве, изяви и други...Името и имената, които са ви дадени за този живот често се променят -наричат ви с псевдоним, прякор, "галено" име, променя се фамилията ви /след брак/ и т.н., Както основното ви име и фамилия, така и промените в имената определят живота и съдбата на човека.
ЗАЩО ПОСЛАНИЯ ЗА ИМЕ СА УНИКАЛНИ И ВАЖНИ ЗА ВАС и децата ви
От посланията може съзнателно да избирате, променяте, да подобрите живота и съдбата си
или за вашите деца . Символите и вибрацията на буквите са важни, но заедно с тях в Посланията си за име ще получите конкретни насоки за вас, свързани също и с рожденната ви дата. Така информацията е още по-обхватна и насочена към най-благоприятните ви перспективи в този живот.

Основното име на човека и имената му-име, презиме, фамилия, както и разновидностите на името и имената имат  различни по състав символи и комбинации на звуци, букви, което определя значението и разликата във вибрацията им.  Вибрацията включва освен буквите и звуците , такива елементи  като тон /нота/ цвят , и други- невидими за човешките сетива, но присъстващи в общата вибрация от името важна информация. Пример ще видите най-долу!

От ПОСЛАНИЯ ЗА ИМЕ ще разберете още:
Какво е вашето послание за Името ви- такова, каквото ви е дадено в сегашният ви земен път, с лично обръщение и пояснения от Висшият ви Аз!
Какво е подходящото за вас обръщение, така че, то да съответства на живота ви и вас самите.
Какво име да дадете на детето си, така че да е подходящо за сегашният му земен път.
Как да се обръщате към него?
Как да изберете да се обръщат към вас, да промените ли фамилията си...

    Тези и други подробности и лични пояснения от Посланията могат да променят живота и съдбата ви, защото с промяната на звуците и числата-сбор от звуците се променя цялостната вибрация и излъчването ви. А живота и съдбата ви са резултат от вашата вибрация,  каквото излъчвате -такова привличате.
!Посланията, вкл. ПОСЛАНИЯ ЗА ИМЕ се предават
в писмен вид / в имейл/
от Висшият ви Аз /Духовните водачи, чрез канал за връзка- Силвия Събева

Силвия Събева е енергиен терапевт и канал за връзка с Висшия разум /в т.ч. Висш Аз, Архангели и др/
с над 15 години практическа опитност . Повече за Силвия вижте тук


Може да поискате "Послание за име" :
- за себе си
- за децата си -преди да се родят или в последствие,
- за подарък /напр. за Имен ден/
- за приятели, членове на семейството и близки, стига те да да позволяват "снемане" на Информация за тях/...

Поръчка на Послания за Име
Посланията се предават в писмен вид /в имейл/
чрез"канал" /ченълинг - Силвия Събева до една работна седмица, след поискването им, с подадена заявка. на адрес silvisabeva@gmail.com , или в Йога Център Дивали-гр.София, и платена такса за услугата -150лв

За поръчка, попълнете следната заявка  :
Моля, за снемане на Послание за име на :/пояснете- за мен, за дето ми, друг/
Трите имена,  Дата и място на раждане, местожителство,

с прикрепени: 
- имената на поръчителя-  /вашите/
местожителство /град/, тел.номер, E-mail
- документ за внесена такса*
- дата
--------------------------------------

* Таксата се заплаща според реда в сайта и/ или в Йога Център Дивали- София
   виж повече в цени

--------------------------------------------------------------
Пример за смисъл, значение, промяната във вибрацията на името:
Тук ще разгледам едно от най-популярните имена- Иван, и промяната във вибрацията на човека и името му, в зависимост от това, как го наричат "галено".- Ваньо, Ванко

! Имайте предвид, че поясненията тук са от личната ми опитност, а в Послания за име ще получите лична и конкретна информация , съобразена както с името /и всичките ви имена, така и с рожденната ви дата!!! ТОВА Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВАЖНА И ЗНАЧИМА ЗА ВАС ПОМОЩ!


Имената долу са разгледани според таблица в която всяка буква от българската азбука е
представена числено от 1 до 9 вкл. Като А е 1, Б е 2, В е 3 и т.н. 

Иван е с вибрация 9 /сбор от/9315
Ваньо - с вибрация 7 /сбор от 31516
Ванко - с вибрация 8 / сбор от 31526

-Както се вижда цялата вибрация на имената се променя, но също и съставляващите ги букви оказват влияние върху общото излъчване /вибрация на символите и от там на цялото име. Защото при Иван започва с 9, първата буква на името е важна и дава сила на цялото послание в него, а следващите варианти започват с 3. Разликата е в това че 9 та е последното най голямо число от единичните числа и вибрацията й говори за достигнато ниво на развитие, а 3та- се свързва с напълно различно значение-тя олицотворява повече троицата по смисъла на св.троица, триединството м/у ум, дух и тяло, и други значения.Крайните резултати от сбора на буквите също оказват влияние върху съдбата,защото носят цялостния облик на името /за разлика от първата буква, която показва силната вибрация на началото-първопричината.
ОЩЕ пояснения-
Друго важно значение за вибрацията на името е сборът от буквите в самото име- тук то е съставено от 4 букви, които определят вибрацията му. Когато се промени на Ваньо или Ванко , сборът вече става 5, което предава напълно различно значение и вибрация на общото име.
Името ИВАН представено като сбор и съчетание на символи и срички ни дава следната информация-– символ и значение в българския език на
- то съчетава И- съюз /това И това, ден И нощ
-Ива – вид дърво
-Ван – значение на вид автомобил
-А – съюз / А именно това, така ,А също…/, първа буква,
Това пояснение показва че името има сбор от значения, които му придават специфичен облик. То съчетава-съюзите И и А, които се ползват като връзки в изреченията между различни думи, думи със значения..Двата съюза в името боже да разглеждаме като обединяващи, това значение може да приложим към човека, носител на името, като го характеризираме с качествата на обединител, и или ръководител, защото А е първата буква от азбуката, и дава начало на всички букви, както и е начало като символ във Вселената.
! Поясненията тук са от личната ми опитност, а в Послания получавате по-конкретна и лична информация, защото тя се предава от Висшият Аз на човека, чрез мен като канал !
! Важно пояснение към Духовната Информация от Посланията Е "скритото" значение в името на човека.
Всяка душа има енергийно име, което остава "невидимо" за човека, докато е на земята, но го окачествява в духовния свят. Името може да се "види", "прочете" от духовно развити същества, както и когато човекът е в духовно измерение, извън земния си път. В името са записани личната и духовна еволюция на човешката душа, опит, промяна, характеристики. Имената "светят" в определени цветове и имат специфична вибрация, различна от тази на земното име, но също с вибрация на тонове, звуци, цветове. По името на човека може много да се разбере. Има правила за изказване на имената, кога и как се казват и защо се променят или не се променят. Бидейки канал за връзка с Висшия Разум и Духовния свят, винаги се представям като Силвия Събева, защото така съм позната в Духовния свят. Без значение дали снемам Послания за близки или непознати хора, дали работя като лечител или канал, това е името с което Висшите Същества ме приемат и работят с мен за вас и за Земята, затова го пазя такова, а това че неговата енергия се оцветява различно, в зависимост от развитието ми- вече сами разбирате.

С любов за вас:
Силвия Събева

http://www.silviyasabeva.com
тел.: 0888 99 6889


Попитай КАК