» ЗДРАВА АУРА


ЗДРАВА АУРА - дигитала програма Аурата е вашата енергийна система, обединяваща всички аспекти на вашето съществуване - тяло, мисли, чувства, спомени, душа и емоции. Тя пази информацията от миналото, настоящето и бъдещето, като отразява състоянията ви на здраве и благополучие, отношения и връзки, развитие и реализация,
ситуации и събития в отделни области на живота. 
Затова е важно аурата да е цялостна и  здрава!

"ЗДРАВА АУРА" е трансформираща програма, която ви помага да имате здрава, чиста, защитена, цялостна аура, с хармонични отношения и връзки, благоденстващо  тяло и душа. Тази програма включва четири отделни курса /части/, всеки от които предоставя уникални предимства и възможности за лично и духовно развитие.

1: Пречистване и Възстановяване - Почистване на аурата и възстановяване на баланса В първата част на нашата програма се фокусираме върху пречистването на вашата аура и изчистването на негативните енергии и влияния, които пречат да продължите по пътя към благополучието и успеха.

2: Обновяване и Възстановяване Във втората част на курса ви предоставяме инструменти за обновяване и възстановяване на вашата аура и енергийни тела. Тук ще научите как да запазите своята аура със светлина и положителна енергия, възстановявайки силата и жизнеността си.

3: Защита, Единство, Красота, Подмладяване - Създаване на хармония и защита на аурата Финалната част на програмата ви предоставя инструменти за създаване на силна и защитена аура. Тук ще научите как да поддържате аурата си в хармония и баланс, как да се предпазите от негативни влияния и как да подмладите външния си вид и дух.

4: Трансформиращ курс за Връзки и Отношения Прекъснете пробивите във вашата аура и възстановете жизнената си енергия с трансформиращия курс за Негативни Връзки и Отношения. Научете как да преодолявате негативните връзки и да създавате хармония с хората и средата. Този курс предлага инструменти за позитивна трансформация, които не само ви помагат, но и запазват аурата ви, увеличават енергията и подобряват здравето и благополучието ви.

 

 Какво ще научите с Програма ЗДРАВА АУРА :

  • Техники за разпознаване на енергиите в аурата си 
  • Ръководство за пречистване и обновяване на аурата.
  • Лесни Практически упражнения и методи във всеки курс, с които да изчисите съзнанието и ума, да стабилизирате тялото и чувствата, да укрепите енергията и аурата си
  • да подобрите здравето и отношенията си, успехите и  реализацията си

📦 Как работи:

  • Програмата и курсовете са  записани на видео и включват писмени материали.
  • Могат да се поръчат и ползват заедно или поотделно
  • Методите и практиките са лесни за прилагане от всяки човек, включително деца, навсякъде и по всяко време.
  • Получавате ги след еднократна покупка , като материалите остават ваши завинаги, а клиповете са на разположение за три месеца

Изпълнявайте част от методите, като ги четете и гледате видеата .Създайте си навици, като включвате методите в ежедневието сиз а една седмица, за да преживеете пълно рестартиране за 7 дни. Постепенно преминавайте през всеки курс за една седмица, докато постигнете пълно обновяване, здраве и защита на аурата и цялото си същество.
Програмата ви дава знания за цял живот!

Позволете си да се превърнете в по-светла и свободна версия на себе си
с програма ЗДРАВА АУРА !

Автор и водещ - Силвия Събева

Специални предложения:
Как да разчитате Аурата си - вижте видеото ТУК
Метод за изчистване на аурата от курса- вижте видеото ТУК

Цените и намаления:

  • Един курс - 85 лв.
  • Програма ЗДРАВА АУРА с четирите курса - 270 лв. (вместо 340 лв.)

Спестявата  20% с нашата цялостна програма!

Сложете основата за вашето по-добро бъдеще, с най-добрата си енергия в сегашното, с програмата "ЗДРАВА АУРА"
Изпратете вашата поръчка или се свържете на един от контактите

тел./Viber/Whatsap: 0888 996 889
E-mail: silvisabeva@gmail.com
Skype: silvisabeva1
.........................


Какво получавате с програмата "Здрава аура "

Подобрявате вашия имунитет и здравето си.
Защитавате се от вируси и негативни влияния.
Повишавате личната си сила и енергия.
Усъвършенствате връзките и отношенията си.
Постигате по-големи успехи в работата и другите начинания.
Развивате се лично и духовно.
Може да се подмладите и подобрете своята красота.

......................

Програмата "Здрава аура " и курсовете в нея предоставят инструменти и знания,
необходими за подобряване на живота ви,
оздравяване на аурата ви и постигане на по-голям успех и щастие!
Вижте впечатленията на хора, които са ги ползвали по-долу
........................
ПОЯСНЕНИЯ ОТ АВТОРА

Създадох курсовете и програмата за ЗДРАВА АУРА на базата на многогодишен опит като енергиен лечител. Ежедневно се сблъсквам с хора, които идват с проблеми в аурата и връзките си. Много от тях поддържат негативни връзки с други хора, или страдат от изтичане на енергия, което засяга тяхната аура и се отразява като болка, болести или други житейски проблеми. На базата на този опит и желанието ми да помогна на хората да се справят с тези проблеми, създадох тази програма и курсовете, така че всеки човек да може да си помага в ежедневието.

Курсовете и Програмата са проектирани да се използват през целия живот. Тя е записана в текстов формат, който позволява на хората да я използват и прилагат винаги, когато се налага. Само видео клиповете се гледат и изпълняват, когато е необходимо да се усвоят конкретни умения и практики. Това прави програмата изключително удобна и достъпна за всеки, който желае да подобри здрвето и събитията в живота си чрез аурата , да поддържа здрави и хармонични връзки с другите.

Силвия Събева..................
.

............................................................................
ОТЗИВИ на хора, ползвали курсовете
за ЗДРАВА АУРА и трансформиране на връзките с прекъсване на негативни връзки:

-
Програмите Здрава Аура и Прекъсване на негативни връзки за мен са свързани.
При здрава аура няма необходимост от прекъсване на негативни връзки. Супер!
Аз, обаче, нерядко се озовавам в ситуация на нехарамоничност с хора (чужди, много обичани от мен, дори с мен самата) или ситуации, при които не се оправям само с дълбоко дишане
и имам нужда от конкретни действия, които да ме успокоят и да ме защитят.
Едни от тези действия са упражненията от програмите. Прости, лесни и достъпни.
Признавам, все още не съм изградила навика да ги правя постоянно, но ги правя все по-често и не само при крещяща нужда -когато съм зле, но също и когато някой от семейството ми не е добре. Методите или упражненията ги карат ги да се чувстват спокойни, обичани и обгрижени. Т.е. от курсовете има много ползи за мен и за всички в къщи.
Милена Т. /хоум офис/ София

- Дълго време след работа се чувствах като изцедена, имах главоболие и кошмари, а сутрин едва ставах за работа.  След като започнах да правя упражненията от курса за пречистване на аурата започнах да се чувствам по-добре. Спрях да обръщам внимание на негативните хора и колеги. Започнах да се чувствам по-здрава и силна.
От курса за прекъсване на връзки научих много полезни неща и ги прибавих към наученото. Упражненията в курсовете са лесни и приятни , но дават резултати. БЛАГОДАРЯ!
Маргарита П. /Плевен/ , счетоводител

- Често получавах болки в стомаха и слънчевия сплит, а понякога ми се повдигаше и имах главоболие.
Разбрах че приемам негативна енергия от някои клиенти и се стрямах да ги избягвам, но не винаги мога да отрежа клиентите. Когато стартирах с курсовете за възстановяване на аурата правих първо методиза за изчистване. Два три дни ги правих докато изуча повечето, но резултатите започнаха веднага. Още от първите дни на курса спрях да чувсвам това напрежение от хората, а вечер се чувсвах по-спокоен. За кратко време си върнах силите и сега продължавам да си правя методите и понякога да гледам клипчетата. Благодаря ти , Силве!
Ще продължа, защото знам че ми помагат!
Кирил М. / Пловдив/ масажист

- След практики получавах спад в енергията и ми трябваше много време да се възстановя.
Още от първите дни когато започнах да гледам и да правя методите за пречистване на аурата и прекъсване на връзки започнах да се възстановявам. Спря изтичането на енергията ми и практиките ми действаха както преди- радостно и вдъхновяващо. Предадох даже на учениците ми някои насоки от курсовете, но другите оставям на Силвето, защото са й патент. Чувствам не само аурата ми , но и целия ми свят обновен и по-красив!
Й.Д. /йога преподавател/ ...
..
Здравей, Силве!
Започнах да чета и гледам клиповете от курса за аурата, и даже докато съм на работа те чувам и виждам пред себе си. Харесват ми кратките насоки, харесва ми че мога да ги правя когато искам. Много хубаво си ги подредила нещата. Виждам резултатите. Много по-спокойна и уверена се чувствам. Благодаря!
Златева /офис сътрудник/
...


Допълнителни възможности за подобряване на Аурата, личната енергия и сила,
са Енергийното лечение и другите услугите и продукти като карти с цветове, 
медитации и други, представени от Силвия Събева
За контакт- тел. 0888 996889

 E-mail: silvisabeva@gmail.com
Попитай КАК