» Послания · Лични годишни Послания


Лични Годишни Послания и Бизнес /финансови/ Послания за 2021 г.

Годишните Послания ви помагат и насочват през цялата година,
като ви дават Информация за вашите силни и слаби :

- периоди и моменти през годината
/по дати, дни, месеци, числа, периоди-от седмици или месеци/
- области в живота /здраве, работа, любов, семейство, дом,
    обучение, изяви, приятели, пътуване, и други/
- страни и качества на личността /лични характеристики,еволюция /

В Личните годишни Послания ще откриете кои са най-добрите за вас възможности и перспективи през годината. Дали това са здраве и любов, работа и обучение, или друго
и
как с какво, кога да ги реализирате, както и насоки и послания наситени с много мъдрост и любов, специално за вас!

Бизнес / финансови/ Посланията  са свързани с работата и реализацията ви, материалните ви придобивки и блага- имоти, инвестиции, проекти, сделки, бизнес, пари и др.
Показват ви  най-подходящите за вас условия, възможности, време /дати, периоди, дни, числа и др./ и други перспективи за начинание, развитие, осъществяване на вашите проекти, сделки или друго свързано с финансовото ви и материално благополучие през цялата година!
.
Посланията са безценно ръководство за всеки човек!
Предават  се в писмен вид чрез "канал"  Силвия Събева 
специално и единствено за вас 
от Висшият ви Аз и Духовните водачи.
Те ви насочват към начините с които да преодолявате изпитанията и слабостите си,  да активирате приоритетните и силните си области и страни, да напредвате по-леко и благоприятно.
-

Може да поискате Лични Годишни и /или  Бизнес Послания
 за себе си и/или си децата си**, за близки , за подарък / **

/**според Законите на Вселената, правото на личен избор, Информация може да искате
за хора,
които знаете че са съгласни да получат снемане на Информация за тях
/

-

Поръчка и  получаване на Послания, цени, отстъпки
З
а да получите Послания за себе си или за друг,
изпратете на имейл: silvisabeva@gmail.com  следната заявка :

Моля, за снемане на.......

Лично Годишно Послание /и /или Бизнес Послание
За мен : Име и фамилия, Дата и място на раждане, местожителство/,
и / или ако е за друг, пояснете:
за детето ми, съпругът ми... с техните имена, дата , място на раждане, местоживеене
Попълнете Вашите имена/ местожителство /град/, тел.номер, E-mail
дата / документ за внесена такса


Посланията се получават на подадения от вас имейл адрес
след платена такса и изпращане на "заявката ви " на имейл
адрес silvisabeva@gmail.com ,
или в Йога Център Дивали,
за срок до 10 работни дни
Работни/ почивни дни - вижте в "актуално"


  Цени / отстъпи:
  редовна цена - 150 лв*
  цена с отстъпка -120 лв *

  Отстъпка ползвате  :
- за всяко второ и последващо послание, поръчано от вас, за вас или друг/дете, съпруг /а/;

- ако сте притежатели на карти за отстъпка-тук;
-  при оферта, обявена в "актуално"-тук
* за всички, извън страната са валидни таксите от цени -тук

За допълнителни въпроси -тел.: 0888 99 6889 - Силвия Събева
---------------------------------------------


ПОЯСНЕНИЯ И ВПЕЧАТЛЕНИЯ

Годишните Послания са  безценно ръководство, което може да предотврати ненужни загуби на време, средства и енергия, защото ви показват  подходящите за вас възможности, условия от време, начини и действия, валидни само и единствено за вас, съобразно личната ви специфика, вибрацията на годината , проложена към личната ви еволюция и вибрация. Пример с пояснения : Вие знаете, че в някои от житейските си периоди-месеци или години сте склонни повече да обръщате внимание на работата или обучението си, в други- на домът, и тогава по-лесно ви се случва да постигате успех. Това е свързано с личната ви вибрация и тази на годината. Пример за приложение:  Желаете да промените домът си, /от "области"-дом/, да се преместите, да купите, или да продадете дом, в "периоди" виждате че м.март е слаб за вас, но м.май е силен ,а най-добрите дати/числа/ за вас са 3,13.- така ще изберете подходящият - силният момент за промяна на домът, а през останалотото време можете да се насочите към  област, в която да сте по-продуктивни- работа, обучение или друго-според препоръките и вашите желания . От личните си насоки ще разберете как да превъзмогнете слабите си страни, и да активирате силните, така че да  изпълните желанието си, свързано с домът по най-благоприятен начин.  

Отзиви за Годишни послания, получени от хора през годините :

" Искам да изкажа огромната си благодарност на Силвия за Финансовите ми послания за 2020 година!
Досега бях ползвала Годишни послания, но тази година реших да искам и двете. Намирам финансовите си послания за изключително полезни през годината, защото ми помогнаха много при проблемите свързани с пандемията. Редовно препрочитах силните си периоди и успях да прескоча много скрити камъни по пътя в работата ми. Успях също и да си направя смяна на жилището и ремонт- пак благодарение на насоките в посланията. Изключително съм благодарна! Намирам разликата в двата вида послания и ги четях паралелно, но когато въпросите касаеха повече работата ми, имотни и финансови дела- повече разчитах на финансовите послания и резултатите са в моя полза. БЛАГОДАРЯ НА СИЛВИЯ И НА ДУХОВНИТЕ МИ ВОДАЧИ! ОБИЧАМ ВИ И ПАК БЛАГОДАРЯ!
Ирена К. "
.....................
"Здравей Силвия,миналата година твоите послания ми бяха прекрасен пътеводен знак! Благодаря ти!

Бих искала  да ми направиш Лични Годишни Послания за цялата  2021 година.
...
...................
29/03/2019 - 17:12 Пиша за да благодаря! И пак, и пак! Първо на Силвия, защото е един от каналите, които ми помагат и подкрепят в това да ставам по-осъзната, по-мила, по-благодарна, по-разбираща себе си и своите истински желания и нужди! Благодаря на свитата от нежните ми същества, които са с мен и до мен за да знам, имам и избера това, което ми дарява лекота, мир и щастие в моето днес! Благодаря и на себе си за всичко, което съм и към което се стремя!
Искам и да споделя колко са ми полезни годишните послания. Признавам, почудих се дали да ги поискам тази година. Че даже се и позабавих, поръчах ги чак сега, през март. Но, не съжалявам за „закъснението”. По-скоро съм имала нужда да се ориентирам, по възможност сама. Посланията ми послужиха като потвърждение, че правилно съм се насочила. Не че казват всичко, все пак мой е изборът какво, как и кога. Посочват ми най-подходящи периоди, дни и даже часове, с помощта на които да случвам желанията си. Подсказват ми най-важните теми, по които да работя и които са естествено продължение на миналогодишните. Подготвят ме за година, пълна с всичко, което както ми се каза мога /и не мога/ да се сетя и представя. Така да бъде, че да приема и насладя на това всичко!
Милена
......
Здравей, Силве!
Благодаря ти за Годишните послания- очаквах ги с нетърпение, защото знам колко верни се оказаха за всички предишни години.
Базкрайно съм ти благодарна, защото колебанието ми да замина или не, вече не съществува. Сега съм сигурна в правилността на решенията си за пътуването ми и започвам да подреждам работата си и живота си към това. Намирам много повече смисъл във въпросите и отговорите, които стояха пред мен и съм особено обнадеждена.........."
С много обич :
С......./ гр.Варна, 2018г/

-------
"Здравей, Силве!
Сърдечно благодаря за Личното послание. Бих казала, че съм впечатлена до каква степен то съвпада с личните ми усещания и със събитията, които ми се случват още от последните дни на 2015 г. И първите дни на тази година. В този ред на мисли, го намирам за много полезно и обнадеждаващо :) "
С. Ивнова , 9.1.2016г.
---------
Силве,

Благодаря. Отново прочетох тази сутрин на спокойствие годишните насоки. Само искам да споделя, че те напълно съвпадат с моите преживявания от последните седмици и заключението, до което стигнах (за пореден път, но с ново разбиране) - смяна на емоциите........
Много съм ти благодарна з апомощта и подкрепата, която ми даваш през годините.
С обич,
Б. ; 4.12.2016г.

---------

Как мога да опиша впечатленията си за моите лични послания? - Като вълшебна пътеводна светлина в тунел!!!

Силви, първо искам да благодаря на теб, за това, че имам шанса да те познавам, затова че вече четири години ми предаваш знанията си, за цялото търпение с което ме обграждаш, и не на последно място, за това, че ми предаде този безценен за мен дар- посланията от духовните ми водачи за настоящата и вече изтичаща година.  На въпроса за посланията- с какво и как ми помогнаха през годината.-Това е най-доброто ръководство, което някога съм получавала!!

Признавам, че когато ги получих ми беше малко трудно да си подредя впечатленията и задачите, но после - след съвета ти да си приложа календар, всичко стана лесно. Започнах с това, че си направих легенда с цветове и към тях прибавих моите желания. В началото на всеки месец си прочитах препоръките в посланията, гледах си легендата за силните и слабите дни, и ги прилагах за задачите си и желанията си. Повярвай- всеки път оставах изумена от резултатите, защото винаги са ми помагали да вземам верните решения. Веднъж реших да предприема действия в един от слабите ми дни-и ето ти провал. Намирам случая по-скоро за комичен, но беше показателен за мен да се придържам в ръководството от посланията. Ето какво се случи- предстоеше ми ремонт и преглед на колата, но в същото време исках да я ползвам. От сервиза ми казаха че най-близкия ден е след 4 дни /случайно или не-съвпадаха с един от моите благоприятни дни по календара/, но аз настоявах за по-близък ден /беше един от слабите, но не исках да чувам за това/. Дадоха ми ден и час, според желанията ми, но когато тръгнах за там с изненада видях, че колата ми я няма. Беше вдигната от паяк. Е, прежалих бързо загубеното време и парите, защото изневиделица приятели ми предложиха пътуването да е с тяхната кола. И то-познай- беше в един от силните ми дни.

Имам още много впечатления, и повечето - положителни, но според мен е най-важното , че се научих да се ръководя по посланията и това ми дава безкрайна лекота и удобство винаги, когато искам да си подредя задачите. Така намирам много повече свободно място и време, за още и още нови и хубави неща и преживявания, и може би най-важното за мен е , че докато си ги чета започнах някак да чувам вътре в себе си гласа на моите водачи. Това ми дава уникалното усещане че съм обичана и че съм насочвана към най-доброто за мен, чувствам се невероятно.

Благодаря на теб и на личните ми водачи! Обичам ви и, и с радостно очакване  ще се възползвам от предоставената ми възможност да чувам и чета насоките и ръководството от новите послания.

И.Христова- Бургас, 22.11.2015г

----------------

С какво и как ми помогнаха посланията за 2015 г?

На първо място с това , че ми дадоха чувството за сигурност. Бях претърпяла раздялата след тежък брак, и се чувствах крайно нестабилна. Не казвам , че единствено посланията ми помогнаха, защото едновременно с тях правихме и консултации и енергийни процедури. Благодарение на всички неща , на посланията и на личните ми препоръки, започнах да си стъпвам на краката. Но ето как ми помогнаха посланията- придържах се към тях когато трябваше да вземам решения за смяната на жилището ми и за намирането на новата работа. Тогава стриктно се придържах към тях за благоприятните периоди, и съм щастлива от решенията си. Бързо си намерих подходящо жилище, а новата ми работа ми помогна много в намирането на съмишленици и приятели. Това наистина е уникално, защото ако преди не вишдах перспективите, то сега направо ги преживявам. Ако не бях послушала посланията и насоките от консултациите, със сигурност нямаше да съм на тази работа, и никога нямаше да разбера че точно в този момент не парите, както аз исках, а приятелството - каквото намерих там, са най-важните за мен. Благодаря за посланията! Благодаря на Висшият ми аз! Силвия, благодаря ти и на теб, че ми ги предаде!

С признателност и уважения:

Любка Д. - Шумен, 20.11.2015г.
 

 Попитай КАК