» Енергийно лечение · Индивидуално


Индивидуални, лични процедури с енергийно лечение
се прилагат при всички видове физически, психически и емоционални
състояния, заболявания и проблеми, част от които са описаните ТУК

Винаги има причина за това, което ви се случва - независимо дали е болест, заболяване, проблем или житейска ситуация, затова началото на Енергийното лечение започва с личен разговор и "енергиен преглед" - В безплатна консултация , предварителен разговор, ще разберете повече за начините и възможностите за възстановяване при настоящото ви състояние/ проблем, въпрос, желание/.
Силвия осъществява "канал" и ви предава информация- кога с какво и как е в състояние да ви помогне, така че вие можете сами да изберете. /Запитване с "канал" се осъществява само в личен разговор-по телефон или на живо във времето, посочено в "актуално", през друго време може да оставите известие за обратна връзка./

Личните процедури в Енергийното лечение от разстояние, се отнасят за
Енергийно пречистване и балансиране на хора
/вас,детето ви/
и / или среда - жилище, работно помещение и др.
Енергийно лечение -
възстановяване на тялото, духа и психиката
- за хора на всяка възраст, вкл.
бебета и деца

Лични процедури за лечение, пречистване и балансиране може да поиска всеки човек,
без ограничения на пол, възраст, религиозна или друга ориентация.
Като начало е необходимо да изразите лично своето желание /по телефон/.

Лични процедури са подходящи за всички случаи, в които се нуждаете от подобряване на здравето, усещанията си, събитията от живота. Лесно и достъпно е - провежда се и действа без ограничения на  време, място и пространство, независимо къде се намирате. Енергийно лечение може да се провежда самостоятелно и /или паралелно с други форми на лечение, вкл. алтернативно, хуманитарно, хомеопатично, енергийно /програми с енергия/, др. 
  Може да поискате енергийно лечение само за себе си или на ваше собствено дете, на възраст до 7 год. Лечението при деца и бебета е свързано с желанието на родителите /или поне единият родител-майка/баща/,и  помага както  на детето, така и на самите родители. Така е, защото болестите и проблими при децата често са в резултат от енергийно-душевно-емоционалните състояния  на родителите, и енергийната връзка дете-родител. Търсим причината и постигаме хармония във връзките и отношенията,  затова лечението на децата се отразява благотворно и на родителите им.


Лечението / балансиране  започва след снемане на Диагностика. Тя се предава в писмен вид, в имейл и определя вашето енергийно състояние на физическо, емоционални, психическо ниво, причините за състоянията и начините за лечение. ! В случай на чужда / негативна енергийна намеса/влияние към вас, първо се извършва "енергийно пречистване" и след това се преминава към Диагностика и провеждането на лечение- енергийните процедури.

Всяка отделна процедура се извършва от разстояние /с ефирен, нефизически контакт/ в предварително съгласувани с вас ден и час. По време на нейното протичане е желателно да сте легнали или отпуснати, може да сте в релаксация или да спите, и не бива да сте консумирали алкохол. Ако терапевта получи инструкции и препоръки, които да съблюдавате, Ви ги изпраща в писмен вид /в имейл/ след процедурата. Обикновено препоръките са свързани с промяна в хранителните навици, въвеждане на положителни утвърждения, дихателни или леки физически упражнения. При специфични нужди и желания от ваша страна, като приложение на камъни, аромати, цветове или други енергийни преносители, може да поискате отделно"снемане на информация"

Висшите Същества, които ръководят лечебния процес, винаги дават и правят най-доброто за Вас, важно е истински да сте готови за промените в живота си, тъй като всяко оздравяване е свързано с премахване на едни, и въвеждане на други /полезни/ навици и мисли.

Целият ви живот може да се промени, ако сте готови за тази промяна. Енергийното лечение подпомага процеса на подготовката за тази промяна по най-деликатния и подходящ за вас начин.

В лечението участват задължително вашият Висш АЗ и Личните ви духовни водачи, които се грижат за вашите най-важни и приоритетни нужди. Те са тези, които определят времетраенето и броят на процедурите, от които се нуждаете. Най-често една процедура продължава около 30- 40 мин, а като минимум се правят 4 последователни.

Обикновено усещането по време на процедура е на хармония, отпускане и вътрешна радост. Понякога, ако имате наслоени негативни чувства, те се проявяват и след процедура може да се почувствате по-нещастни, или да се отключи някаква стара болка във физическото ви тяло. Каквото и да е усещането ви след процедурата, приемете го за нормално, защото то е свързано с глобалният оздравителен процес.

Хората, приложили лечение с енергия, споделят че се чувстват много по-жизнени, енергични и радостни след процедурите. Възстановяват здравето си и качеството си на живот.

Условия за записване и участие, са съобразени с реда в "Енергийно лечение" :

      *Лично изразено желание /на живо или по телефон/,последвано от заявка
 
      *Извършена Диагностика

      *САМО ПРИ НЕОБХОДИМОСТ: енергийно пречистване от чужда енергийна намеса

      * Авансово плащане
      * притежателите на Абонаментни карти ползват отстъпка


За най-добри резултати към Енергийното лечение ,  се препоръчва съблюдаване на:
 - Очистителен режим - ТУК
 - Насоки и препоръки -ТУК
-и /или Лични  насоки , които се "дават" в писмен вид, чрез терапевта, след изрично поискване, или при необходимост- в течение на енергийното лечение.

Възстановеното и съхранено здраве е най-добрият начин да напредвате , да се развивате,
да се отдавате на любимите си дейности. Само когато сте постигнали спокойствие и равновесие в енергиите си- в тялото,ума и психиката си, може да направите живота си красиво място за вашето развитие и преживявания, по начин, който ви харесва,
затова:
Бъдете и останете здрави:
Силвия СъбеваПопитай КАК