» Блог · Новата ера и Прехода сега, как се променяме


07/02/2021 - 10:53 в Статии

Прехода към Новата Ера тече СЕГА.
Как се променяме и какво ни предстои на енергийно и физическо ниво?

Всеки, който чете тази статия знае, че Земята и всички ние сме в преход към Нова Ера.
Тя ще създаде нова среда и действителност както на Земята, така и в нас, като нейни обитатели,
а процеса на тази промяна тече в последните години, и става все-по интензивен.
Новите енергии са тук, и те променят "облика" на настоящата действителност, и ние виждаме и чувстваме промените, като реакции в тялото и чувствата ни, в душевността си и включително в материалната среда /корона вируса е част от тях/

Никой не може да спре процеса на еволюция, ни всеки който иска може да се адаптира към промените, и ако е готов да влезе в Новата Ера, да се подготви за това. Резултатите от нашите желания и действия ще ни се отразят като по-добро състояние сега и в бъдеще, както на душевно-емоционално, така и на физическо ниво.

Какво да очакваме от прехода и как да се подготвим, къде и как ни се отразява?
Всички подробности и пояснения, които давам по-долу касаят всеки от нас, защото обичайно ни се отразяват
НЕГАТИВНО-като проблеми, болки, дисбаланс..на чувствата, на мислите ни, в тялото и в живота.
Това е нормално докато текат промените, /спомнете си какво е у вас- в домът ви когато правите ремонт/,
но въпреки това е важно да знаете, да сте подготвени и да ги приемете и да преминете през тях /през промените/
възможно най-благоприятно и леко.
Да видим какво ни предстои:
нови чакри-преход.jpg
В картинката са отбелязани приблизително промените в енергийно отношение -аура-чакри-физическо тяло
при прехода. Това което ви интересува е да запомните, че чакрите са енергийни центрове, които са свързани с определени органи и части на тялото. Имат съотвестващи емоции и чувства, мисли и други форми на енергия като звуци, цветове, вибрация. и също ви "карат" да правите и чувствате определени неща в живота си.
например най-долната-червена точка е първа чакра , която е свързана с краката, чувствата ви на опора в живота и в земята, оцеляването, работата, материалното благополучие, отразява се също на половите органи и хормони /тестиси и яйчници/ и на някои вътрешни органи като червата, понякога на матката и тестисите, също- на физическото тяло в най-твърдата му част-кости, скелет, мускули и др. /подробно описание и начини за грижа на тялото по органи, системи и друго дадох /не случайно-/ в програма ТЯЛО/вж долу/ също включих цветове и медитации и всичко важно и полезно.
Тук ще разгледам НОВАТА първа чакра, която обединява досегашните /написани са стари/ първа, втора и трета,
защото може да почувствате проблемите във всяка от тях, докато стане балансирана. Въпреки, че актуалните за февруари събития касаят повече втора чакра и нейните прояви, една от които сексуалността./повече за втора чакра вижте от външен изТочник ТУК
Част от проявите на физическо ниво са : от краката-всичко в тях, до твърдите части на тялото и гореописаните, и още полови органи и система, отделителна и лимфна система, водата в цялото тяло /вкл.в клетките , в органите и кръвта/, стомах и всички вътрешни органи, слънчев сплит и диафрагма ; кръст, ханш, средната част на торса от всички страни, в определени случаи се включват и дихателната система-белите дробове и ОЧИТЕ! Забележете че очите имат енергийна връзка с черния дроб, но също са "огледало" на душата, а ТЯ е също в състояние на трансформация.
Емоционално душевното съотвествие на НОВАТА чакра са чувствата на оцеляване, заземяване, стабилност, творчество, сексуалност, виталност, движение и лекота, сила и издръжливост, воля, съзнание и вътрешно усещане и др.
В продължение на негативните усещания може да изпитвате реални физически и психични проблеми както в работата, така и в краката, също в емоциите, чувствата и мислите.
Всяко правило си има изключение, и вие може лично да проследите прехода при вас, както и начините с които да го приемете.
Какво се случва ако не се промените?
Нищо по-различно от това, което сега преживявате. Нямате развитие, нямате и "драми", оставате на същото ниво, докато масата не ви асимилира. Това е вашето исконно право на личния ви избор /за правото на личен избор, свободна воля и др. ще разберете от КУРСОВЕ за съзнание-най-долу
-питат ме -има ли НЕзасегнати от промените и прехода- да, това са част от новите деца, част от вече добилите енергийно-духовно съзряване хора, част от тези, които са преминали и преминават през Програмите с Енергия от Енергийно лечение

Това, което НИЕ ви предлагаме / в лицето на канал съм аз, но също част от практиките, които предстоят да преподавам са от личната ми опитност и пак като предавател на висшите нива на Съзнание/ включва практики и нови, полезни, подходящи действия; медитации и осъзнаване; обучения по отношение на чувствата, душата, тялото. приемане и усвояване на новите енергии. Духовно и цялостно съзряване.
В духовно-емоционално отношение /спомнете си посланието за 2021г от Висшите сили-там се казва че е необходима духовна еволюция, развитие и съзнание за да се справим с прехода и изпитанията- тук са полезни:
-курсовете за съзнание-основи на съзнанието, курс за връзка с Висшият Аз; започваме с познания за правото на личен избор и свободна воля и закони на вселената- може да участвате като се запишете за група или лично /вижте долу/
-физическо ниво- тялото е важна част от прехода и пътя на душата в житейски вид и отношение- програма тяло ви дава най-необходимото за доброто здраве и поддържане на тялото; следващата стъпка е душа- предстои такава програма
дотогава се придържайте към това, което ни се дава, и аз , като канал съм подготвила-
Програмите с енергия и прехода в новата ера
програмите работят на всички видове нива, тела, съзнания, животи../инкарнации/ във всяко време,
касаещо душата и развитието ви /и нейната/
Основните промени в чакрите сега, през февруари се отразяват ОСНОВНО на първо ниво-първите три досегашни чакри, които се обединяват от една. Тя и те са свързани с материята, оцеляването, земния и духовен път, със сексуалната и творческа енергия, с обединяване и сливане на половете, двете крайности и части- женско-мъжко, ...и ще доведат до равновесието вътре в нас- посредством досегашната 4 та чакра /на сърцето/ и новата 2 - също на сърцето КОЯТО в по-следващ вид ще бъде една единствена /вж прехода в картинката/; затова е важно от сега да се настроим към хармонизирането й.
Това ни дава програма НОВА ХАРМОНИЯ. В последствие ще видите че центъра на тялото, сърцето, хармонията в нас, се превръща в последната завършена чакра-тя е една, която обединява всички досегашни енергийни центрове и тялото, като единна аура. Тя свети в бяло,златно, диамантено, и носи всички цветове, които съм предала в карти с цветове и медитации с Архангели и светлини-с канал. Вижте ги по-долу.
! програмите са помощно ниво за нашето развитие, и като една компютърна програма може да се усвои от нас, така и програмите с енергия- всеки от нас има собствена готовност за приемането на резултатите и цели от енергията. Истината, е че те "работят", защото информацията и енергия от тях се "записва" в нашите души, но е още по-добре, ако разбираме и усвоим съзнателно процесите на трансформация. Дават се от Висшите сили на Светлината и се провеждат Дистанционно, от Енергийно лечение, чрез мен като канал. За да ги усвоим напълно се нуждаем от доверие, но също и от нови навици, разбирания,чувства, затова са ни полезни другите помощни насоки, ръководство, медитации..
ЦВЕТОВЕТЕ - всички нужни цветове за съществуването ви в новата ера са дадените в "картите природа"
/вижте и поръчайте от тук/, както и в цикъла медитации /вижте долу/
Новите програми с енергия ни правят по-съзнателни към прехода, те имат нужната енергия, кодове и информация, която ни въздейства на физическо, душевно, емоционално ниво, създава новите вибрации, които ни помагат в адаптацията сега и изобщо в еволюцията на душата. Те се дават от Висши енергийни същества, които ЗНАЯТ повече за нас и всичко на земята и вселената от който и да е човек.
Актуалните за месеца са програмите НОВА РЕГРЕСИЯ и НОВА ХАРМОНИЯ
Всяка от тях "свети" И В ЗЛАТНА СВЕТЛИНА- енергията, която ни свързва с Висшият ни Аз и е необходима за новата раса,
за настоящите и следващи промени.
Вече писах за това, че началото на февруари е свързан с подготовка и пречистване, а периода от 10-15 до края на месеца- с хармонизиране, обогатяване и проявление на личното ни равновесие. Тези неща може всеки да направи самостоятелно, според възможностите си , може да поискате ПОСЛАНИЯ и информация- в Диагностика, насоки, в писмен вид, или устно- в консултация.
Оптимален начин е с участието ви в програмите.РЕГРЕСИЯ помага на душата и емоциите, пречиства ви от карма, договори, неприятности и др. Започва на 6 февруари и продължава 10 дни. Почти изтече срока за записване в програмата, но всеки който чувства себе си като готов да мине прехода, може да ми се обади за проверка и включване. Подробно за програмата ще видите от ТУК
ХАРМОНИЯ ни помага да намерим личния си център и баланс, да постигнем равновесие в така важните за всеки от нас отношения-личните в самите себе си, с хората, средата, в тялото и душата си ..и т.н. Действа оздравително и помага за постигането на желания и цели. Започна на 22 февруари и продължава 12 дни. Повече за програмата ще видите от ТУК
-
По-долу ви предавам ОЩЕ начини, като начало на които може да изберете Диагностика /в писмен вид/
или НАЙ-ДОСТЪПНИЯ начинза проверка и разбиране за вас- в словесен вид от ОНЛАЙН лична консултация
Лични и лечебни сесии и лични консултации-вече и по вайбър
В сесия с абонамент приемате полезната и подходяща за вас информация в поредни и последователни насоки.
Записване за час се прави само в личен разговор по телефон, за да направя проверка на състоянието ви и да ви дам насоки и подробности. Часовете и дните за провеждането им са ограничени.
-
В подкрепа на прехода, за усвояване енергията на програмите, за личното ви емоционално равновесие
през целия месец ще ви помага Арх. Гавраил, който свети в ОРАНЖЕВО-ЗЛАТНА СВЕТЛИНА
И е един от Архангелите, който се грижи за прехода в НОВАТА ЕРА.
Той също ви помага като ви лекува и насочва. Основно се грижи за проблемите на кармата, негативни договори, емоционално равновесие, но на физическо ниво- директно ви лекува- чрез предаване на енергия. Помага за дихателния апарат, бъбреци, полова система, сексуално отношение, за сексуалната енергия и полова система, мъжкото и женско здраве,крака и други.
сесии с арх.гавраил.jpg

Това се случва в лична сесия която протича онлайн с лична връзка, предавана от мен, като канал.
Има няколко възможни дни и часове за сесии . Вижте ТУК и запишете час по телефон.
Друг начин да приемете енергия от Арх. Гавраил е с медитация, проведена е с канал и действа също добре.

Пълен "набор" цветове и светлини, които са ви нужни са включени във всички медитации от т.нар.
цикъл медитации с Архангели. Те са 8 или 11 на брой и ви помагат да създадете оптимална енергия и светлина на аурата
и на чакрите си, включително на новите, както и да приемете Висшият си Аз като единна част от вас.
Записани са като видео, цветни картини, подходящи звуци, запис на гласът ми като канал /винаги различен/
съответстващ за енергията и посланията, както и лечебната сила на всяко отделно висше същество.
Може да поръчате отделна медитация по електронен път, или записани на флашка- с намаление и
безплатна доставка до адрес, подробно ще ги видите ТУК

Духът не може да се прояви на земята без физичното си тяло.
Затова в програма ТЯЛО работим за доброто му състояние. Програмата НЕ Е обвързана с енергийно лечение, а е създадена от мен на база личната ми опитност, /но съдейки по дългогодишната ми практика като лечител и канал с висшите сили, разбирате че също не е напълно моя/
Цел и смисъл на ВСЯКО ЧОВЕШКО същество е да постигне МИР , ХАРМОНИЯ и еволюция на ДУШАТА СИ!!!
Това е замисъла н прехода, подготовката ни през февруари, но също и в програма ТЯЛО, защото душата може да се развива само в добре организирано и подредено тяло. Програмата се предава по имейл и всички упражнения, медитации, масажи може да гледате от клиповете, когато ви е удобно, а записите- на храни, физиология, НОВА и полезна информация, и много други подробности като влиянието на вода, храна и цветове, и друго в тялото- да четете също по желание и възможност. Може да поръчате един или повече от модулите, докато достигнете до пълното ниво ...и преминете в подготовка за ДУША.
вижте и поръчайте от ТУК

Новото от мен през този месец и за напред е възможността да провеждам практики и консултации по ВАЙБЪР освен по СКАЙП.ЧАСТ от тях са предстоящи- безплатни и редовни, предстоят подходящи за хармонизиране- на 10 и 11 февруари.
Запишете се , според желанията си, повече ще видите от актуално.

ВАЖНО и НЕОБХОДИМО е за всеки човек, но напълно задължително за новата ера е познанието на духовните закони, на живота и вселената, що е правото на личен избор и свободна воля, и други Истини..това се учи. Ще ви предам това и повече в КУРСОВЕ- основи на съзнанието и курсове за връзка с висшият ви аз, Архангели и висши същества. Стартира записване за група с начало 20 февруари. вижте още ТУК и изберете групово или лично участие
..
график на събитията -безплатни, редовни, онлайн, дистанционни, курсове и други ще видите от актуално В ЛИЧНИЯТ ми сайт-долу. Информацията е наситена, и затова, просто ме питайте за нещата, които ви вълнуват и желаете.
.
За въпроси и насоки, моля намерете ме на телефон, в часовете за безплатни консултации.
През всяко друго време може да изпратите запитване, извести в удобен вид- по вайбър, скайп
-горещо ви препоръчвам да се запишете в групата във вайбър или скайп за да следите за актуалните събития.
С пожелания за светлина и мир, оставам на разположение,
С ГОТОВНОСТ ДА ВИ ПОДКРЕПЯ КАТО ЧОВЕК И КАНАЛ, В ДИРЕКТНА ВРЪЗКА С ВИСШИТЕ НИВА НА СЪЗНАНИЕ
Силвия Събева
Лечение и Диагностика, Послания, насоки, консултации,
и други -онлайн и дистанционно
тел.: 0888 996889
www.silviyasabeva.com

Няма отзиви

Вашият коментар по темата:

*Антиспам въпрос - моля отговорете използвайки само цифри!
Колко е 10 плюс 15?


<<< назадПопитай КАК