» Желания


 
Енергия за успешно и благоприятно сбъдване
/осъществяване/ на
Желания - Събития - Ситуации
                                                         
  Зад всяко сбъднато желание се крият чувствата на радост, сила, лекота..

Какво са всъщност вашите желания? - това са вашите потребности, копнежи, стремежи...Това са важите проекти, планове, мечти.......Това са тези ситуации или събития , които искате да имате и преживявате, и които  ви помагат да изпитвате усещанията за радост, сила, лекота, удоволствие, удовлетворение..
 Желанията ви обхващат всички области на действителността- от работа, пари и самочувствие, до здраве, лични и любовни отношения, И най-често отговарят на въпросите :Какво наистина харесвам,- обичам, -искам, -предпочитам, стремя се, мечтая?


Затова ,когато имате желания, а ги усещате като проблем- забавя се, не се сбъдва, или се сбъдва не не по начин, който ви харесва, Или когато искате да преживеете събитие и ситуаци, но изпитвате неприятни чувства , защото да речем сте : били разочаровани от подобни събития в миналото/пр.:късали са ви на изпит, не си намирате работа, партньорите ви изоставят, и т.н./ , или "не виждате" как може да се случи в благоприятна за вас посока, не си ги представяте добре,  то ние може да ви подкрепим с енергия!
Създаваме подходящите условия за  сбъдването им с -правилно словесно формулиране и подходящата енергия изграждаме "събитие" или "ситуация".
Тогава вашите желания се случват по възможно най-добрия и благоприятен начин.

 
ЧАСТ от вашите ЖЕЛАНИЯ откривате в областите : ЗДРАВЕ , тяло, фигура, самочувствие, РАБОТА , кариера, ЗНАНИЯ, обучение, ОТНОШЕНИЯ, приятелство, партньорство, ЛЮБОВ , брак, СЕМЕЙСТВО, дом, ПАРИ, богатство, изобилие, ДУХОВНО -ЛИЧНО развитие, и други

ПРИМЕРИ ЗА ЖЕЛАНИЯ, СЪБИТИЯ, СИТУАЦИИ:
по-добро ниво на здраве и усещания
- приемане на нови навици: хранителни, двигателни,др
*отказване от вредни навици-алкохол,никотин,храна,компютри и др.зависимости 
* хармонични любовни отношения*
*реализиране на бизнес/ творчески
*финансова стабилност* намиране на подходяща работа*
* успешно реализиране на сделка

покупко продажба на жилище/автомобил/* качествено приключване на ремонта
леко раждане* благоприятно преминаване на операция*
*благоприятно преминаване на сватба* кръщене* *успешно представяне на изпит/интервю
и  други събития, или желания, които ви касаят пряко


Желанията ви се сбъдват лесно и успешно, на принципа на най-малкото съпротивление и  най-голямата възможна радост, сила, лекота Това е принципа на  Е- за протиченато и изграждане с енергия ,за съществуване на всичко във Вселената. Тези приципи и закони са валидни в Енергийното Лечение-включително за сътворяване с енергия на физическа и не-физическа действителност- за сбъдването на желания, събития и цели! Сбъднете ги !

*Може да поискате енергия за желания, събития и ситуации, само за себе си и неща, които ви касаят пряко.Не може да искате жела ния за други хора /освен за ваши деца на възраст приблизит.до 7-8год./, или извън вашите лични нужди, във вреда на други хора, или средата, и други условия. Оптимално- за сбъдването на желанията ви чрез "събития" или "ситуация" терапевта "създава "събитието-желание", с подходящата словесна формула и подава енергия в продължение на 3-5 дни. Вие не участвате пряко в сбъдването-не е необходимо да правите нещо определено, освен ако не пожелаете. Тогава може да поискате допълнителни лични словесни формули и уверения, послания и препоръки- как най-лесно да приемете реализирането на желанията си. За целта предварително се посъветвайте до *Силвия Събева /на живо или по телефон/

Услугите в сайта се изпълняват от разстояние до всяка точка на Земята!
- След лично изказване на желание, след "запитване"- в предврителен раговор -
лично/  по телефон , и по установения  ред. / 


 *****************************************************************************************************************************

Други начини и възможности за осъществяване на желанията ви с положителна енергия :

 1. При провеждане на Лична процедура по лечение с енергия. Предварително се съгласува точната формулировка на желанието с терапевта /Силвия Събева/и  паралелно с лечебната енергия се подава енергия и на желанието ви.    * услугата е безплатна 

 2. При участие в програмите с енергия. Чрез предварително поискана формула, всеки участник може сам да изказва желание/-я /до 3 на брой-*виж повече в „програми” /. Градивната енергия от програмата въздейства позитивно  и на желанията на участниците.   * услугата е безплатна 

 3. Възможности за научаване за сътворяване на собствени желания, проекти, събития и др.се постигат в Лична  консултация или сесия, чрез канал с Висшият аз, който ви подготвя за това, както и за изпълнение на чистото ви намерение. -Това са част от целите на Новата ера, на  Програмите с енергия, на Новите и Златните енергии. 
4. Семинари, курсове и медитации- за предстоящи- вижте в "актуално" или попитайте по телефон

От гледна точка на Съзнанието, Висшият ви Аз, Духовните водачи и Закони на Вселената
всичко  Е възможно. Всяко желание е възможно, и осъществимо, когато знаете кога, какво и как да  промените, предприемете, за да се случи.
- Това се изяснява в предварителния разговор с терапевта* по телефон или на живо/, за да изберете:


За оптимални резултати, към подаване на енергия на вашето желание или събитие, Силвия ви предлага  безплатно подходящата за тях и вас словесна формулировка. Пример за формулирано желание : справям се отлично с работата си; Приключвам успешно обучението си; Имам красив и светъл дом; имам нова хармонична лична връзка; разбирам посланията на Духа си; и т.н.

РЕЗУЛТАТИ
Енергията,назначена към осъществяването на  желание винаги действа, и дава резултати!  Принципът е основан на Вечните Закони /на Вселената/, където- всяко нещо, за да съществува се нуждае от енергия. В този смисъл, ако едно желание е правилно и добро за вас, но още не се е проявило /случило/, не спирайте, не се отказвайте, а продължавайте с подаването на енергия, докато не стане факт. /допитайте се първо за подходящите начини/

ЖЕЛАНИЕ, СЪБИТИЕ, СИТУАЦИЯ-

прилика, разлика и ПРИМЕРИ:

Желание е всяко състояние, което идва от сърцето и душата и ти помага да се чувстваш жив и удовлетворен. Полезните за теб желания и тяхното осъществяване ти дават чувствата на  радост,сила, удоволствие, ентусиазъм, лекота. Няма ограничения за областите на желанията ти- те могат да са лични, материални, духовни...важно е да са полезни и добри за теб.

Събитието включва твоето добро желание, в което са обвързани и  други хора, ситуации, условия.

Едно благоприятно преживяване в събитие или ситуация може да направи чудеса в живота ти, като ти дава трайни спомени за положителните резултати. И в двата случая- на желание и събитие, ти можеш да искаш само твоето лично добро, но не и за други хора /дори това да са любими и близки. Изключение е само за лично дете на възраст приблизително до 7 години./ Привидното участие на други хора в събития и ситуации не накарнява личната им воля, защото те реагират на принципа на твоята подобрена вибрация

Примери за осъществени желания чрез подаване на допълнителна енергия:

- при участие в  енергийно лечение - нова и удовлетворяваща работа; подобрено материално благополучие; редукция на теглото; повишено ниво на учене и запаметяване;осъществена нова любовна връзка; разбирателство и хармония в семейството и личните отношения; и мн.др.
-при самостоятелно "събитие" - награда от участие в конкурс; благоприятно раждане; закупуване на жилище; преодоляване на страх и притеснения; избор на подходящо учебно заведение; осъществена връзка с духовните водачи; и мн.др.
От примерите се вижда, че енергия за благоприятно осъществяване може да се иска и подава за всичко, което пряко ви касае, така че да се чувствате възможно най-добре, реализирани и удовлетворени.

 

 Защо е важно сбъдването на желания и колко време е необходимо за осъществяването им?

Желанията са като оазиси за душата ти  през земния живот. Това са нейните стремежите на към единство и реализация, затова осъществяването им ти дава силата да бъдеш себе си, да чувстваш радост и наслада от живота.Всяко желание което извира от душата е правилно и добро за нея. Изключения са тези желания, с които може да нарушите Законите на Вселената и правото на избор на човека /вкл. и собственото си. Затова първо се стартира със "запитване", а после с начините   да си позволите осъществяването на желанията си.

Понякога желанията ти се сбъдват лесно и си удовлетворен от това което си, и това, което правиш, но друг път са обвързани с усещания за пречки, невъзможност, песимизъм..това те кара да се чувстваш съкрушен и искаш да забравиш, че си имал някога това желание.

Какво е твоето желание сега? - да бъдеш здрав, да имаш повече пари, да се наспиш добре, да се разбираш с близките си или да имаш по-добра реализация-   това, което чувстваш като вътрешна потребност, копнеж, стремеж и устрем на душата, наричаме желание.
Още примери за желания: завършено обучение; успешна сделка; хармонично тяло; нова кола; добър приятел; вдъхновяваща екскурзия; красив дом; духовно и лично осъвършенстване; развити екстрасензорни способности и др.

Полезно е и нужно да се знае, че  душата остава с накърнени спомени, ако преживее поредица от не-сбъднати желания.   В този смисъл- всяка една от дадените възможности за осъществяване на вашите желания  е полезна и добра.Вие може да избирате и съчетавате различните  възможности, защото колкото повече енергия се подава на едно желание, толкова по-бързо и благоприятно ще се осъществи.

Препоръчително е /но не задължително/ да се придържате към снетата за вас информация. 

Въпроси, свързани с желанията като време, подходи, средства, продължителност и други, ще видите в предварително поисканата и после снета Информация, за вас. Уточнява се при  предварителния разговор с терапевта.
--------
Вижте впечатления на хора, ползвали услугите с енергия за създаване на благоприятни събития, сбъдване на желания:Споделено за "енергия за събития, желания и ситуации"

*леко раждане

"Силве,

 

роди се М..., здрав и красив :-)! 

 

 

 

пиша ти за да изкажа благодарността си за бързото и лесно раждане, много съм щастлива че всичко мина така лесно след твоето включване. След като ти звъннах да те помоля за съдействие (тъй като преносвах, имах 2,5 разкритие от седмица, но без нещата да се активират)  нещата се развиха много бързо.

 

С теб говорих следобяда, а вечерта започнаха контракциите и на сутринта вече имах един хубав, здрав син!

 

Искрено Благодаря!"
Цвети / 10.2014 г./

*преодоляване на емоционални проблеми и конфликти
Откакто сме се видели и след това, нещата при мен се въртят в най-хубавата посока! Не змам, как го правиш! Макар, да бях скептично настроена - резултатите са очевадни! Нали се познавам.[4.6.2013 г. 21:38:24] М. Иванова: И даваш ОГРОМЕН ЗАРЯД!

* намиране и закупуване н
а жилище

" Когато си търсихме ново жилище, помолих Силвия да подаде енергия за най-добри условия за закупуване на подходящо жилище за нас. Докато ходихме на огледи харесах много един апартамент, който сякаш ни се изплъзна. Първоначално съжалих, защото отговаряше на търсенията ни и цената, но по-късно разбрах, че мястото, където се намираше е станало много шумно, мръсно и натоварено. Малко по-късно намерихме и нашият апартамент. Година по-късно, разбирам как действа енергията -сега всички сме щастливи в новият ни дом."
В.Лазарова / Русе/ 2015 г./

* благоприятно пътуване, настаняване, преживяване на дете в "зелено училище"
Здравей, Силве,

Днес е първия ден от зеленото на Н... Току що ми се обади да каже, че е много щастлив, че хотелът и стаята му са много хубави. С едно спокойно момче е в стая, така че всичко е супер към момента. В края на седмицата ще споделим повече.

 

Благодаря за помощта и подкрепата! 

 

Хубав ден,...../2018/

* успешно преминаване на интервенция /операция/
..Мина процедурата. Бързо и лесно за мен. Малко ме заболя главата в деня след процедурата, но мина сравнително бързо. Сега съм в къщи и се чуствам добре. Лекия дискомфорт и кървене се очаква да мине до ден два.
Благодаря за ситуацията! Това, че я направихме ми даде допълнителна увереност, че нещата се случват по най-добрия начин..../2018/


----------------------------------------------------------------
Лични послания, насоки и препоръки за подаване енергия на желания, събития или ситуации,
стартира с безплатно запитване по телефон, за възможно най-благоприятното осъществяване.
вижте в контакти тук

С любов за вас:
Силвия СъбеваПопитай КАК