» Споделено-отзиви и впечатленияОтзиви ~ Впечатления ~ Мнения 
ЗА ЕНЕРГИЙНО ЛЕЧЕНИЕ - Лични ПРОЦЕДУРИ И ПРОГРАМИ, ПОСЛАНИЯ И ИНФОРМАЦИЯ, ПРАКТИКИ И МЕДИТАЦИИ,
И ДРУГИ УСЛУГИ ПРОВЕЖДАНИ ОТ СИЛВИЯ СЪБЕВА

СПОДЕЛЕНО ОТ ДЕЦА 

Тео 8г.


Кали 11г.

 

Даниела ~ 2013 г.
 "Аз бих го нарекла енергийно опознаване и извисяване. 
За мен, това е най-смисленото и най-дълбоко пътешествие в живота ми.
Енергийното лечение, което преминах ми помогна да изградя най-важната връзка в живота си – тази с моята първична, цялостна, божествена същност, връзката с моят Висш АЗ. 
Помогнаха ми и продължават да ми помагат в пътешествията, невидими за очите, но толкова истински и реални, че понякога се питам кое е истински реалното – това, което преживявам тук на Земята или това, което виждам и чувствам, пътувайки във времето и пространството. Не, не ме разбирайте погрешно – тези изживявания не ме откъсват от истинското преживяване на настоящето, те само го обогатяват и осъзнават. Те ми помагат да знам защо съм тук, да разбера причината за всичко, което ми се случва, съзирайки безграничната мъдрост и свързаност на проявленията ми като вечна душа.
Благодаря ти Сони* за този безценен дар!

(бел.*Сони -личен псевдоним на Силвия Събева)


Теди ~ 2013г.

"Привет Силве,
с това писмо бих искала да изразя дълбоката си признателност за подкрепата на Висшите сили чрез теб. Чудесно е че фините учители намират проводници като теб на земята, чрез които да ни озаряват със светлината на висшия разум. Аз преминах програмите: хармония, любов, щастие, свобода и регресия. Най-силно усетих и изживях любов, свобода и щастие. По време на любов се бях превърнала в едно огромно пулсиращо сърце, жадуващо да дава и да се слива в единство с цялото творение. Даже няколко пъти те питах след това дали не мога отново да мина през тази програма, но ти каза че се дава само веднъж! Е този веднъж беше като един цял живот. Толкова силна любов към всичко и всички не съм усещала никога. Винаги съм усещала стремежа на душата ми към тази безусловна любов, но я постигнах по време на енергийната програма. От тогава усещам сърцето ми отворено и всепрощаващо. Разбира се, имам си моментите на връщане в старите модели, но са само моменти, които минават много по-бързо от преди, защото когато си воден от силата на любовта, всичко останало е незначително.
Няколко месеца след любов преминах програмата свобода. Е, това беше коренно различно изживяване. Минах през такива вътрешни сътресения, че имах чувството че съм в окото на бурята. Всички стари модели и страхове бяха брутално извадени на повърхността и аз бях изправена пред тях чисто "гола". И това мина. Изчистих доста неща. Ефекта от програмата се усещаше дълго след края и.
Дойде време за програма щастие. Мислех си, че ще е нещо приятно като любов. Е да, ама не. Никога не съм се чувствала по-нещастна! Плаках през цялото време. После осъзнах, че и това е чистене и се случва просто защото съм се отклонила от пътя. След като приключи програмата и аз направих поредната огромна промяна в живота си, всичко си дойде на мястото и бях в състояние на безпричинно щастие, но не като емоция, а като състояние на духа.
В момента преминавам през регресия. Не мога да кажа че усещам нещо конкретно. Най-малко я усещам от всички програми до сега, но знам че това няма значение и тя си върши работата на фино ниво.
Като цяло животът ми излезе на ново ниво на съществуване след преминаване на всички програми. Минах през палитрата на всички човешки емоции, потопих се в тях, изживях ги. Сега се чувствам много по-недосегаема за върховете и спадовете, вътрешния ми глас ме води неизменно към най-висшата цел в живота ми - осъзнаване на свързаността ми с всичко, което е.  
Благодаря ти Силве, бъди благословена."      


Споделено за енергийна програма ПРОГРЕС


 Деби
 "Силви, щастлива съм че Господ ми изпрати знак и ме свърза с теб. Благодарение на твоето енергийно лечение, аз вече се чувствам нов човек. С помощта на насоките и препоръките от Висшият ми Аз, промених начина си на живот. Започнах да гледам по различен начин на всичко, което ме заобикаля. Участвайки в програмата Прогрес получих прилив на енергия, даряваща ме с изключителна жизненост. Всеки ден аз се чувствах истински щастлива, бях в хармония със себе си. Нищо не беше в състояние да помрачи настроението ми. Създадох навици, на който никога до момента не съм отдавала значение, а сега са част от ежедневието ми и ми помагат за бъдещия ми просперитет.
Нещото, което най-много ме изуми е сбъдването на едното ми желание, а то е владеенето на английски език. В детството си не успях да го овладея, дори още по-зле-намразих го, вследствие на неправилен подход на преподаване.
Участвайки в  програма Прогрес, това мое желание беше огромно предизвикателство. Пречистено от всякакви съмнения, с чисти намерения и с подкрепата на Висшите сили, то се сбъдна. Още при първите дни на подаване на енергия се появи "случайно" (но както ти самата подчерта-нищо в живота не е случайно) човек, който ме насочи къде да започна да уча. Благодарение на програмата успях да премахна психологическата бариера да науча английски език. Сега съм щастлива, уверена и горда. Постоянно се случват чудеса!
Страхотно е, че ни помагаш да пристъпваме смело напред по пътя, който трябва да извървим и чрез енергийното лечение ни даваш най-добрите насоки и препоръки за правилния ни начин на живот.
Благодаря ти!

Ели
"Иска ми се да го кажа ясно и просто, но се вълнувам и толкова думи идват наведнъж в главата ми. Но ще опитам. Искам да споделя за музикалната приказка, която преживях благодарение на силата на намеренията. В един октомврийски ден  през 2010 година си пожелах много спонтанно слушайки песен на Стинг  да мога да пея дует с него! След няколко месеца разбрах, че ще има концерт в БГ - толкова се зарадвах, но като видях цените на билетие си поисках ако може някакси да не ги давам аз, да не ми  е в тежест тази така желана музикална среща. Ииии освен че  получих ПОДАРЪК  - билет за този концерт, подаръците концерти " се изсипаха " много бързо - концерт на Ищар, концерт на ансамбъл "Българе" и концерт на детския хор с любимата ми диригентка.
Толкова позитивно и прекрасно преживяване за по-малко от 10 дни само с чиста и сърдечна мисъл!
Съвсем наскоро, нещата  в живота ми взеха да се объркват, чувствах се  безпомощна и объркана, безпокойството и страха от това, че няма да мога да овладея промените все повече ме завладяха. Поисках  диагностика от Силвето - наричам я така , защото не веднъж съм се обръщала за помощ и съвет към нея. Простите и елементарни дихателни упражнения, които ми бяха дадени като препоръки още на 3тия ден дадода ефект. Колегите ми са изумени как за няколко дни усмивката и ведрото ми излъчване се върнаха, въпреки обстоятелствата. За пореден път се убедих, че лесното и простото е ефективно, а резултатът е  неочаквано добър.
А и ако знаете колко пъти  вече влака ме "чака", когато аз закъснявам!"

 

Споделено за енергийна програма ЛЮБОВ

"В заключение, бих искала отново да ти спомена колко добре се чувствам в емоционално отношение след програма Любов. Не чувствам болката по загубата на онзи мъж, не страдам изобщо, макар че много ми липсва. Някак си много интересно и не изненадващо за теб сигурна съм. В този момент ми попаднаха много подходящи книга и филм, които също ми помогнаха, но вярвам че заслугата е на програмата "
2014 г.

Споделено за енергийна програма ХАРМОНИЯ

Иван ~ 2014г.
"Не знам за другите, но аз съм СУПЕР! Сякаш имам инсталиран GPS! Може и да ти е смешно, но така се чувствам сякаш някой ме направлява по най-прекия път. Това интуиция ли е или са водачите ми? Благодаря за всичко и виж, като можеш провери този въпрос!
И още веднъж, Благодаря! 
Дано това усещане трае по-дълго време, направо е фантастично!!!! "

Нели
"Мила Силве, 
Много ти  благодаря за помощта и съветите! След всеки контакт дълго си мисля за чистота на тази информация – като чиста вода от извора, такива са съветите и препоръките от Висшия ми аз. Разсъждавам за всичко случващо се и написано за мен. Едно към едно - като усещане, възприятие, действие и разултат. Това, което съм усвоила до момента, мисля, че стои все по- здраво в мен, но ето, че възникват нови аспекти.
Боже, колко съм ти благодарна, че те срещнах! Да, мъдростта няма възраст!
Пристъпвам към изпълнение на следващите указания и се чувствам все по-свързана с Цялото. Чувствам се щастлива, когато радвам другите.
В момента работя върху втората книжка от моята поредица и тя ще е за благодарността. Ако хората можеха да видят огромната сила и енергия на това чувство. Така ги виждам  - Прошка , Благодарност, Вселенска Любов - енергии Чудо!"


Инструктор по йога
"Като цяло усещам много дълбоко голямата трансформация вследствие на енергийното лечение - все едно съм се изкачила няколко стъпала по-нагоре, за едно и също време.
Мисля, че и преди ти писах - усещам разликата много осезателно в преподаването си - много по-леко и свободно, усещайки енергията как протича през мен, с лекота.
Много от практиките които ми се дадоха по време на програмите продължавам да правя, някои от тях включвам и в часовете си - особено дихателните. Усещам вибрациите си някак на по-висока честота. Имам напредък и с намеренията." 

Практики, семинари , медитации. Консултации и сесиии, Лични срещи, други

А. Димитрова
Искам да споделя моите усещания от практиките със Силвия. Аз участвах в медитацията за ИЗОБИЛИЕ И ПО-ДОБЪР ЖИВОТ СЕГА на 8 юли. В дните преди този вторник емоционалният ми заряд беше се сринал, нищо не ми се получаваше както аз желаех и това ме караше да се чувствам разбалансирана и със засилени болки в кръста. Опитвам се да медитирам сама в къщи, но ми е трудно да успокоя ума си. Установих, че ми е много лесно и приятно да следвам гласа на Силвия по време на водената медитация, което изключи вечно бърборещия ми ум и след края на медитацията, бях отново позитивно заредена, балансирана, хармонична и БЕЗ БОЛКА. А на следващия ден направих и лична консултация с конкретни въпроси и искане за насоки. Изумена бях колко точни, конкретни и подробни бяха напътствията, които получих чрез Силвия и колко ми помогнаха, за да продължа по избрания от мен път.Благодаря ти, Силви, че те срещнах!
Благодаря и на себе си, че предприех тези стъпки да се включа в практиките!
Приятели, в забързаното ни и стресиращо ежедневие всички имаме нужда от почивка, баланс и хармонизиране! Направете нещо за себе си и ще се почувствате ПРЕКРАСНО! ГАРАНТИРАМ ВИ ГО!

 

С. Динева
 Искам да споделя същото и за себе си. Аз усещам ефекта от практиките и медитацията в следващите дни. По време на медитация се усещам лека и релаксирана, но ефекта от балансирането на енергиите ми се проявява в следващите дни като промяна в отношението ми към нещата и хората. Настъпва едно "успокояване на топката" и отпадане на въпросите от типа "има ли смисъл", защото отговорът е ясен - щом сме тук и сега смисъл винаги има. Личните ми консултации и насоки препоръки имат същия ефект върху мен - отразяват отношението ми и ме насочват към подобряване на приемането на хората и промените в енергиите ни . За всичко това Благодаря от сърце на Силвия и чрез нея на Светлата група на която тя е представител тук при нас.
Имах шанса да я срещна през 2011 и Благодаря за това.


С. Илиева
Благодарността от мен извира,
Светлината се простира,
Благословията дойде и щастието все повече расте.
Любовта ми всеотдайна е като Вселената безкрайна,
Обичам да се смея и да грея,това е моята пътека-пътеката ми към светлината и връзката ми с небесата.
Вярата ми е голяма и със сила очертана,
Истината е една-нека бъде СВЕТЛИНА!
За Висшият си аз от теб разбрах и за знанията закопнях,
Посланията бяха с толкова Любов и Препоръки,който аз в процеса на времето осъществих и себе си и света си промених,
Нов светъл мироглед и светло-глед в мен изгря и озари ми цялата душа,
Сега се радвам и живея във вярата и светлината и благодаря за Чудесата!
Веднъж заживее ли Светлината в нас,тя остава завинаги ТАМ!
С благо-дарност и благо-словия,за мен е благ Дар че те познавам,
Сега се изразявам чрез Благото си Слово-чрез Светлината на Душата!
Желая сбъдват ден в Любовта и продължавай да ни огряваш и озаряваш!


К. Лазарова
Медитациите и консултациите са полезни за всеки избрал да живее пълноценно . Участвала съм в 2 медитации . Това е място където се разтоварвам от емоционалните напрежения , умът ми се успокоява,мислите се подреждат . И двата пъти разтоварването ми бешетолкова дълбоко , че си подремнах . Подготвителните упражнения са леки и ги правя с удоволствие и сама . За медитацията обаче предпочитам в група . Също така получих диагностика и енергийно лечение . Само,който го е преживял знае,че насоките са точни , свързани с настоящото, упражненията , утвържденията , всичко ... е конкретно - толкова дена прави това , после това .... за всеки конкретен въпрос , а промяната в енергийното състояние почти моментална .Много те благо дарявам Силвия.
А на вас приятели - имайте куража да продължите напред и опитайте , това са едни от по-бързите и лесни начини. 

---------------------

"Привет, скъпа Силве!
Днес докато пътувах към Загреб си четях последните препоръки и ми беше толкова хубаво, че ми идваше да скачам от Радост и Благодарност!
Ако имах криле щях да долетя за миг до теб и да те прегърна, и да те завъртя ( така като правим с децата, когато успеем да се радваме заедно с тях) и да се смея от радост заедно с теб, затова че те има и даваш толкова много на хората, и в часност за мен - ти и твоите Светли Приятели.
Благодаря Ви! И поклон!

P.S. Искам да помоля всички - четете си писанията и препоръките - те са Бисери, утринни капки чиста роса, която трябва да се приема с Благодарност. Да се събира и да се "пие" - не само когато си "жаден", а винаги, по всяко време, във всяко състояние и всеки миг. Живителни капки Жива вода!

С много обич!
Вече започваща да бъда себе си - отново! "

Споделено за препоръки от Висшият Аз

Мира
" Скъпа Силве,

Благодаря на Всички Светли Същества, че са те изпратили Тук и Сега!
Благодаря и на теб, че си избрала да дойдеш Тук и Сега!

Толкова са ценни препоръките, които давате, че на моменти ми се насълзяват очите от умиление, радост и благодарност, че Ви има.
Разпечатала съм си препоръките и ги чета - преди малко за Очистителния режим - прочетох следното: Когато прочистваме къщата и гардероба си - да дадем на нуждаещите се, като преди това мислено отнемем енергията им и я отдадем на Вселената - това е уникална препоръка - удивена и очарована съм от ценните и привидно малки подробности, които ни се дават. А те са толкова важни, като тази например. Та ние, хората, сме толкова невежи, че си даваме разни неща един на друг, без да ги пречистим. Не, че има нещо лошо в даването, но не се замисляме, че нашата енергия, може да не е нужната енергия на другия."

С благодарност искам да споделя преживяванията си от срещите със Силвия. За първи път я срещнах преди година, но мисля че съм вървяла към нея доста преди това. Началния контакт беше само с е-мейли. Любознателността ми към енергийните програми беше много силна, но разбирането на тяхната същност се случи бавно във времето. В началото действах със силна вяра, но като на сляпо. Много ми помогнаха личните срещи със Силвия. Тя успя да преобразува усещането ми за нереалност във още по-силна вяра и ми помогна да започна да изграждам силата на намерението си и да го подкрепя с ежедневни целенасочени практически действия.

Силвия, благодаря ти за подкрепата и загрижеността, която проявяваш всеки път! Чувствам се прекрасно, все по уверена и щастлива!
Пожелавам ти много любов, светлина и щастие по пътя!Попитай КАК