» Силвия · Консултации и лични сесии · Сесии с Арх.Гавраил


 
 
              Архангел Гавраил
      
              Архангел Гавраил връща радостта и удоволствието от живота

В лична сесия с Архангел Гавраил приемате от необятната му мъдрост, любов и светлина. Той предава енергия, насоки и послания, които ви помагат в реално време и в последствие.

Сесии с Архангел Гавраил помагат:

 • при душевно-емоционални проблеми от всяко естество
 • за осигуряване на вяра в самите вас и живота
 • за лечение и пречистване на карма, пречки, трудности, проблеми от различно естество - лични, семейни, други
 • за финансова и материална стабилност
 • за лечение и възстановяване на тялото при болести и проблеми, особено полезни за половата и отделителната система
 • за пречистване и балансиране на аурата и емоционалното тяло
 • за балансиране на втора чакра (създава новата първа)
 • при проблеми в партньорството, секса и сексуалността
 • за пречистване и възход на душата

Лична сесия с Архангел Гавраил:

 • се провежда ОНЛАЙН в реално време чрез канал за връзка (Силвия Събева) между участника и Архангел Гавраил, след предварително записване.
 • включва подготовка и реална връзка
 • подготовката включва предварителен разговор за желанието ви, запознаване с функциите и възможностите на Архангел Гавраил и начините за подготовка за осъществяване на връзката
 • реалната връзка се състои от създаване на връзка между вас и Архангел Гавраил, предаване на енергия, послания и насоки, запис на сесията с безгранично ползване

Една сесия е с продължителност около 45 минути.

Лични сесии с Архангел Гавраил се провеждат при следните цени:

 • Единична сесия: 150 лв
 • Абонамент 4 сесии за месец: 540 лв

Други намаления се предоставят при провеждане на Енергийно лечение /лични процедури и /или програми с енергия, специални моменти в "актуално" - моля, попитайте при записване.

Телефон за връзка и записване: 0888 99 689
Адрес за провеждане : Skype:
silvisabeva1

ДРУГИ ПОЯСНЕНИЯ

Силвия Събева Е Практикуващ енергиен лечител, терапевт и канал за връзка с Висшия Разум /Духовните водачи, Архангели и др./ с 15 годишен практически опит. Тя е също Автор на лечебни карти с цветове, автор и водещ на практики, семинари, ритуали, медитации и други средства за постигане на здраве и щастие.

АРХАНГЕЛ ГАВРАИЛ

"Аз съм тук, за да помогна на тези, които са готови. Такъв вид помощ съществува в продължение на много години, само се добавя техническия прогрес. Позволете ми да открия възможностите за тези от вас, които чуват в сърцето си желание да действат, играят и работят в по-широк мащаб." - с безкрайна любов и Божи вестител, Архангел Гавриил.

ОТЗИВИ И РЕЗУЛТАТИ от сесии с Архангел Гавраил:

Една от първите ми работни срещи с Арх. Гавраил беше за лечение на карма при поредица от фрактури на човек. В лична сесия поисках пречистване на кармата на човека, лечение и позитивна настройка за защита от фрактури, и този проблем никога повече не се повтори за повече от 10 години.

Няколко участнички в сесии с Арх. Гавраил за лечение на проблеми в половата система споделиха отзиви, че са в по-добър хормонален баланс, стабилен месечен цикъл, по-добро емоционално състояние и подобрена функция на цялата полова система.

При дългогодишен проблем с личните връзки - любов и отношения, правихме сесии с Архангел Гавраил за премахване на кармата и проблемите в човека, свързани с това. Резултатите са - намиране на подходящ партньор и стабилна, хармонична лична връзка.

ПОЯСНЕНИЯ за Архангел Гавраил и Допълнителни възможности
за връзка, за приемане на енергия от него

АРХАНГЕЛ ГАВРАИЛ

Енергията на Архангел Гавраил се вижда от човешкото око като постепенно преминаващ от оранжев към оранжево-златист цвят. Когато сте в контакт с картата "природа"- оранжево, от "карти с цветове" на Силвия, може да подобрите връзката с него. Въздействието му на физически, емоционален и духовен план може да усетите като:

Физически план: Помага при различни физически проблеми като долната част на гърба, долната част на червата, коремната кухина. Управлява изработката на адреналина и помага на храносмилането. Също така създава хормонален баланс и стимулира детородната функция.

Емоционален план: Помага за облекчаване на мъка, тежка загуба, скръб. Увеличава творческите способности и помага за премахване на страхове и фобии. Дава вдъхновение, надежда, радост и наслада.

Духовен план: Пробужда радостта, носи бодрост на Духа и наслада от живота.

Други начини за приемане енергия от Арх.Гавраил
- записани медитации и настройки с него,
медитация за радост, за пречистване от карма, настройка за пари и благополучие, за повишаване на настроението и самочувствието
- "терапевтични карти с цветове"
- курсове за обучение за връзка с Архангели

За поръчка и информация, моля попитайте на телефон 0888 996889
или от контактната форма ТУК

С любов за вас
Силвия Събева

www.silviyasabeva.com

Попитай КАК