» Програми с енергия · Здраве · отзиви -програма ЗДРАВЕ


Специална програма ЗДРАВЕ - отзиви

"Здрав, здраве, здрависвам, здравословен, здравей..

Здравей, Силве! Думите за здравето кипято от мен, но ето стихвам..

С това писмо искам да изкажа огромната си благодарност към теб, за познанията ти , за програмите и по специално за къСпециалната програма ЗДРАВЕ,в която участвах на 20 юни 2013 г. Запомних тази дата с раждането на първата ми внучка, и заминаването ми в чужбина. Надявам се да споделиш писмото ми, така че то да стане достояние на повече хора и нека думите му да доккоснат както твоето така и техните сърца.
Силве, преди да тръгна от страната имах щастието да се запознаем на един от семинарите ти в София. ММоже би това е нещото, което ми помогна да премина по-лесно границата-във всеки смисъл- като бариерите, наложени от мен самата през годините, и ато границата на родината... Започнах се с енергийното лечение, по препоръка на моята най-близка прителка. Бях още в болницата, когато ми направиха операция от херния , и се свързах с теб. Започнахме с лечебни процедури, после с препоръки- някои от нещата ми бяха познати, като билките, но други-като дишането и мисловните уверения бяха нови за мен. Състоянието ми се подобри учудващо бързо за мен самата. Тогава взех решение да полагам повече усилия за съхранване на здравето си. Когато излезе програма ЗДРАВЕ засиях от радост, защото отговаряще на исканията ми. Както вече споделих, може би началното ни запознанство и предварителните сесии и разговори бяха тези, на които да разчитам, защото покрай преместването ми не ми остана много време да се концентрирам в ползите от процедурите на самата програма. Аз откривах резултатите от енергията във времето. За следващите месеци, покрай грижата за бебето и дъщеря ми започнах още повече да се променям, а донякъде и тях. Нещо вътре в мен ми караше да ходя по -често на разходка, да си  правя дишанията от препоръките, масажите. Споделях ги и с дъщеря ми , и започнахме да ходим заедо по-често сред природата. Тя се записа на йога за майки с бебета, а аз се сприятелих с българка, която продава здравословни продукти-аромати,билки и други, и започнаме заедо да ходим на Тай-чи. Посещавахме и семинари за положителното мислене, за ползите от водата, записах се на курс за здравословно хранене,и други, но най-вече - самите ние се стремяхме да намираме във всичко и навсякъде решения и доказателства за подобряване на здравето и самочувствието ни. Сега  мога да кажа, че съм постигнала каквото искам-усещам тялото си жизнено и младо. освен това ,голямо щастие за мен е че виждам как децата ми приемат положителните навици да търсят здравето навсякъде по естествен и благоприятен начин. Благодаря на чудото,наречено енергия , на цялата програма, на теб, че ни я предоставяш, и не на последно място на себе си, че си повярвах, в мен и в силите над мен, и с най-дълбок поклон и благодарност споделям с мои близки за това. Всеки път, когато прочета за програма ЗДРАВЕ се сещам за 20 юни, за теб, за странните в началото за мен „енергии”, и всеки път благодаря на Бог,

че те има , защото те приемам като връзка между мен и него.

Благодаря ти ,Силве и бъди благословена да раздаваш светлина и добрина сред хората!

8.04.2016 г.
Николина К. от Стара Загора,/ Калифорния/ "
-------------------------------------------------

Програма ЗДРАВЕ с прилагане на "лични насоки и препоръки"

"...вече се усещам като преродена! Още преди началото на програмата се записах на гимнастика и вече ходя два пъти в седмицата. През другите дни правя тези упражнения от насоките .С храната малко ми беше трудно, но като цяло се старая и там да се придържам към насоките. Прави ми впечатление, че с началото на процедурите * някак нещата ми се случват по-лесно- до сега съм отслабнала с 4 кг, а имам чувството че са 10!!! Сега разбирам какво се имаше предвид че важното е как се чувствам. Дълбоко вярвам, че докато се придържам към насоките и килограмите ще продължат да се топят...
Благодаря ти за посланията и за личните ни разговори, благодаря и на всички ангелске и невидими същества, покрай теб!
*бед- процедури с енергия от програма

К.Петрова
12.10. 2015 г.
-----------------

Скъпа Силви,
бих искала първо пак да ти благодаря за всичко, което направи за И...., както и за мен. Не сме приложили всички насоки и препоръки, но работим по въпроса. Интересното е че тя сама ми каза че се чувства по-добре с очичките и вижда по-добре. За четенето, тя си чете без проблем без очилата. Наиситна и липсва малко самочувствие и увереност, но работим и по този въпрос, сигурна съм че голяма доза вина имам и аз, за съжаление.
Както и да е. Вярвам че е по-добре след процедурите и че дори още по-добре ще стане.
***
2013 г.
---------------------
Здравей Силвия,
 
Сега вече мога да ти пиша спокойно, сега вече изобщо мога да пиша.
 
Преживях доста тежък емоционален и психически момент. Не знам дали е бил реакция на работата ти с мен и енергията ми, но за определене период от време наистина загубих себе си.
В събота следобед сякаш отведнъж вратата на душата ми се отвори и в нея отново започна да влиза светлина. Същността ми се върна и вече мога да стъпя на това, което съм, за да се изправя и да потърся сили в себе си.
Абсолютно убедена съм, че статусът ми в момента е резултат от твоята работа....
..програмата усещам по-слабо от началните процедури, но за сметка на това водя много по-здравословен живот..
Благодаря ти, много....

М. Б.
2014 г.
-------------
Вижте още : "Споделено"

Програма с енергия ЗДРАВЕ -виж още ТУКПопитай КАК