» Програми с енергия · Нови Енергии, Програми · Енергия Златен Делфин


Златен Делфин -енергия, изпълваща със щастие, любов и радост, 
даряваща ентусиазъм, сила и доверие

За какво служи енергията Златен Делфин? Какво представлява?
Кой, кога и как може да я използва?

Енергия Златен Делфин служи и се използва най-често за:
За лечение, при раждане – за майката и детето;
за възвръщане на радостта и лекотата;
 за лесно преминаване на изпити и изпитания;
за постигане на мир и равновесие в отношенията*- с хората, природата, Духовните водачи и всичко зримо и незримо.
За навлизане в нова реалност на приемане и Съ-творяване, на единение със себе си, Вселената и всичко в нея.

*Цветовете на енергията Златен Делфин се виждат като дъга, извираща от слатно сияниекогато хората / се/обичат и излъчват любов между тях и обекта на любовта им се образува ярка хармонична връзка със светлина,, която често е с цветовете на дъгата. 

ЗАЩО да ползвате външна енергия?

Тялото има ограничения само в 5 те си сетива,а  душата и Съзнанието имат безгранични възможности.
С енергите Златна Светлина и Златен Делфин, душата бива активирана и влиза в унисон със Съзнанието.  Тази връзка активира другите-невидими, но силни сетива, които позволяват на развитието на възможностите на човека. Тогава той се чувства силен, можещ и знаещ, защото вярва в себе си и силите си, както и тези от незримата част на природата и действителността.

 КОЙ МОЖЕ ДА ПОЛЗВА ЗЛАТНИТЕ ЕНЕРГИИ И КОГА?

Всеки човек, който е в добро разположение на духа, превъзмогнал драмите на нисшите желания и страсти;
който се нуждае от лечение или за добиване на радост и ентусиазъм; 
бременни, родилки и деца; 
за преодоляване на изпити и изпитания;
за добиване на духовна мъдрост и сила; 
за постигане на многоизмерно състояние и
преминаване в нова реалност и новата ера.

КАК СТАВА ТОВА?

-като изявите желание: прави се „запитване” за актуланите ви възможности /на живо или по телефон - услугата е безплатна/
- изготвя ви се  Личен план чрез Висшият ви Аз и се изпраща в мейл
Избирате възможности за практики, сеанси, медитации, програми, според Личния си план, като голяма част от тях преминават в реално време под ръководството на канал с Висшият ви Аз /или Духовните водачи/ чрез Силвия Събева

-
В част от Специалните Програми с енергия, или в медитации и други видове услуги
присъства и може да използвате и да приемате енергията Златен делфин
Те се известяват в "Актуално" от:        http://www.silviyasabeva.com/aktualno
* услугите се предплащат, с изключение на първоначалното запитване за вашите възможности- то е безплатно, както всяко друго, извършено по телефон; подробна информация ще видите в "цени"

Още за Новите Енергии -ЗЛАТЕН ДЕЛФИН и Новата Ера
Знайте, че физическите проблеми, дори ако те са настъпили в резултат на злополука, винаги имат своите корени в своите емоционални и ментални тела. фИЗИЧЕСКИ  е също и всеки материален проблем-финансов, социален или с отношенията- ; също и здравословните проблеми-

стрес и психически заболявания също имат корени в емоционалното тяло. Емоционалното тяло - най-важната област, която се нуждае от подобрение. Болката, която дойде с унищожаването на континентите на Лемурия и Атлантида, когато хората са отделени от своите близки и роднини в една нощ, довела до огромно количество страх, тъга, мъка и отчаяние в сърцата на хората, а вие все още носи отпечатъка на тази вреда.

Време е най-накрая да се излекува последните рани и да приеме една нова парадигма на любовта, безкрайност, безпрецедентно милост и благодат за всички хора и на планетата като цяло. Сега е силен момент в еволюцията на Земята и Човечеството, затова се предлагат подходите със Златните Енергии- като енергията Златен Делфин е един от тях. Златен Делфин е събирателен образ на светлинни същества, дошли за да работят със Земята. Заедно с пазителите на кристалната решетка на Земята, създават възможности за по-високи честоти, с което помагат на човечеството за овладяване на Висше съзнание. Златния Делфин е мултиизмерно същество, носител на Христовото Съзнание и енергията на Любовта, с които лекува и зарежда кристалната структура на фино ниво, независимо от разстоянията.  Той носи в себе си идеята и силата на Златната енергия, но също и на Диамантената светлина, неомходими за многоизмерното пътуване към нови светове и една напълно нова действителност.
Цялата му същност ви помага да постигате желанията, прехода и еволюцията си по най-достъпния за вас начин.
Ние вече му се доверихме - Доверете се и вие и се почувствайте наистина щастливи !!

 
Попитай КАК