» Блог · Консултации и Лични сесии - с Висшият Аз и Духовните водачи


09/04/2016 - 21:47 в Статии

Консултации и лични сесии, Диагностика и Лечение с Енергия, Цветове и Светлина
Лични  консултации 
и сесии

 с Висшият ви Аз  , Духовните водачи , Архангели и др.,в реално време

Провеждат се в реално време - на живо или в Скайп, с "канал за връзка"/ченълинг
между човека и Висшите нива на съзнание чрез Силвия Събева  .
Лична сесия-/лечение в реално време/ протича
с енергиен преглед и предаване на
послания, енергия и информация. Действа незабавно като лечениие и балансиране, и в последствие-
особено при сесии с абонамент, в които се създават трайни навици за здраве, равновесие, успех.
В течение на консултацията получавате  послания с насоки и препоръки за решаване на въпроса или постигане на търсеното желание/състояние.
В допълнение при лични сесии и консултации често ви се дават насоки и съвместни практики като: масаж, начини за словесно и мисловно изразяване, позитивни уверения, дихателни, двигателни, медитативни и др. средства. Вие може да поискате Лична сесия и консултация по всички теми и въпроси, които ви касаят пряко, Интересуват ви в момента, или търсите по-точна информация, подкрепа. Част от тях са

лечение и здраве *работа, пари, проекти, сделки
* брак, любов, приятелство, отношения* семейство, дом, деца
 
* лична и духовна еволюция
* обучение, реализация, изяви
перспективи и предстоящи събития: промяна в работа или местожителство ,
раждане и избор на име на дете, изпит, сделка, операция, лечение..
и други

Пълна информация за Лични сесии и консултации,
  и актуална информация за дните, часовете за провеждане, ще видите от "актуално"- ТУК

Споделени впечатления може да прочетете и направите по-долу!


За въпроси, записване, безплатна консултация със Силвия Събева
 се обадете на тел. : 0888 996889  в часовете: 9-9.30 /12-12.30ч. в делнични дни

10 Отзива

Ива:

07/04/2019 - 18:52

Когато чух за енергиен преглед при консултацията се сетих за преглед с аура камера, защото ппеди време си бях правила. Срещата ми със Силвия се оказа много по- различна. Картината която тя ми направи като преглед на енергийно ниво отговаряше напълно на усещанията ми. Най- хубаво за мен беше че освен това тя ми обясни причините и следсвията на енергийно и физическо ниво. Даде ми много точни пояснения и начини с които да се справя. Вече правя насоките от висшият ми аз които Силвия ми каза и съм уверена в тяхната ефективност. Вече гледам на връзката с висшият ми аз по- леко и с повече разбиране.Горещо препоръчвам на всички консултациите на Силвия, защото са много точни и работят!


НАПИШЕТЕ ОТЗИВ

Благодарна:

09/11/2018 - 8:06

При последната си консултация с Висшия Аз получих интересни послания за справяне с външна намеса. Нищо по-ново или различно от това, което знам от предания и бабини приказки, но персонализирано, т.е от цялото море от предания, точни и конкретни действия, които усещам, ще ми помогнат да неутрализирам ситуацията.
След като изразих желанието си да действам, Вселената ме поведе леко и ми даде много възможности. Пример, една от подсказките беше да дарим кърпа. Уф, много тривиално, си мислех, докато пред очите ми не изникна магазин с прекрасни хавлиени кърпи за глава. Една от тях много мацкинска точно за човека, за които си мислех. Някои от посланията не ми се получиха гладко, но съм доволна, че се възползвах от шанса и действах. Другият път ще бъде по-добре.


НАПИШЕТЕ ОТЗИВ

Светлана Динева:

14/06/2018 - 9:06

Всеки път си мисля, чене може да е по-хубаво и съм щастлива от факта, че може. Сесията ми с Архангел Ханиел беше като визита у дома - Любов, загриженост и спокойствие. Бих го нарекла разговор със себе си, разговор с Бог....всичко! Благодаря! Чисто физически усещам подобрение в гърлената област и рамената! Благодаря от сърце!


НАПИШЕТЕ ОТЗИВ

Милена:

24/04/2018 - 12:43

Прослушвам си последната консултация и се сетих да благодаря, писменно, на Силвия и Висшия ми Аз за помощта и подкрепата при дефинирането и планирането на важен за мен въпрос за решаване. Нещата са прости, оставяш вътрешния глас и желанието да те води, изказваш го гласно, предъвкваш веднъж-дваж, преглъщаш няколко пъти, защото при първия път засяда, и аааа, то могло да се диша леко и спокойно. Всичко това с насоките през канала. Има още много подробности да измисля, изгладя, приведа в действие, но важното е, че си зададох цел с определени параметри. Сега си позволявам това мое желание и цел да бъде, като избирам да ми се подсказва, когато имам нужда. А и винаги мога да се допитам отново за да проследя развитието си.


НАПИШЕТЕ ОТЗИВ

Милена:

15/05/2017 - 19:54

Здравей, Силве,
Искам да споделя благодарността и удовлетворението си от сесията за сина ми. Обръщението и обясненията към него бяха на абсолютно достъпно за него ниво, мили, по-детски гальовни и приласкаващи. Не че ушите му чуха всичко, но като прослушва записа виждам, че има една идея повече чуваемост, 😜 и разбиране.
Покрай неговата сесия и аз се почуствах по-добре, по-спокойна, че има някой, и то не който и да е, да го закриля и пази. Благодаря на теб и на светлите същества за помощта и подкрепата!


НАПИШЕТЕ ОТЗИВ

Десислава:

28/03/2017 - 16:51

Бих искала да изкажа благодарностите си на Силвия за подкрепата, отношението и търпението... След всички сеанси, които съм имала - консултации, лични сесии, енергийно пречистване съм се чувствала облекчена, заредена с нови сили и поглед обърнат едновременно към бъдещето и дълбоко към моята същност! Голяма част от информацията, която получавах по време на сеансите, сякаш я знаех на едно по-задълбочено ниво, но някакви неща ме барикадираха да ги осъзнавам всецяло... И всичкото това лутане и несигурност ми причиняваха болка и дискомфорт. Благодарение на контактите ми със Силвия, започнах да се чувствам по-уверена в усещанията си и изпълнена с позитивни емоции! Благодаря на Бог и всички Висши сили за подкрепата!


НАПИШЕТЕ ОТЗИВ

Ив. Дяков:

09/11/2016 - 15:57


Скъпи читатели, бих искал да изкажа огромната си благодарност от он-лайн сесията ми с Архангел Михаил! Още в самото начало, когато Силвия ми каза че стартира процедура за пречистване и подготовка на помещението, в което се намирах, и на мен, започнах да усещам как цялото пространство в стаята започва да се променя. Усещах въздуха и атмосферата около мен по-леки и някак по-сияйни, а аз започнах да се чувствам по-спокоен. Когато направи връзката с Архангел Михаил, и още преди да започне да ми говори, почувствах лекота и някаква ефирна нежност, която ме обгръщаше. По време на сесията започнаха да ми се прочистват дробовете, очите ми, които „пареха” започнаха да се прочистват, и въпреки че бях със затворени очи, „виждах” някакво присъствие на светлина около мен. Към средата и края на процедурата получих няколко послания, които после- вечерта не ми излизаха от съзнанието, защото ги усетих толкова на място и на време, че нямаше как да не ги приема. Самата енергия и присъствие на това прекрасно създание- Архангел Михаил ме привлече с неимоверната си сила и спокойствие. Чрез мъдрите слова , които ми предаде Силвия, и чрез самото си присъствие, което като че ме излекува докато вървеше сесията, Архангел Михаил остави трайни и забележителни спомени за преживяванията ми за дълго време. Проверката на страховете ми показа- зануляване. Дългогодишното ми безпокойство и безсъние до късно вечер, беше си отишло. Още вчера по време на сеанса, но още повече -от днес , от самото начало на деня се чувствам много по-спокоен, по-уверен, и с положителна нагласа, и в никакъв случай не на последно място- без главоболие от недоспиване, и с позитивно отношение към мен самия. Това ми беше дългогодишен проблем, особено след смъртта на съпругата ми. Благодаря на Силвия за предоставената възможност да ми направи тази забележителна връзка и цяла лечебна процедура с Архангел Михаил! Със сигурност и с радост ще участвам пак в подобни процедури, защото спомена за това божествено присъствие и за това, което се случи с мен за тези минути, ще ме окриля задълго. Предлагам на всеки от вас да се възползва от възможността за такава сесия - повярвайте ми Забележителна е!
С преклонение към Архангел Михаил, и неизразима благодарност към Силвия-
Ивелин Дяков , Пловдив


НАПИШЕТЕ ОТЗИВ

Ади:

05/07/2016 - 15:10

от Ади
Още първата консултация от абонамента, ме провокира към по-добра осъзнатост.Част от информацията, която получавах имах усещането че я знам някъде дълбоко в себе си, но чувайки я сега, по този начин някак тя сякаш излиза на повърхността и става по-лесно приложима.
Макар упражненията, които ми бяха дадени да бяха нови и непознати за мен още повреме на изпълнението им имах усещания дори на физическо ниво.Като топлина например върху зоната, върху която работехме. Повреме на всяка сесия от абонамента усещането за мен беше на спокойствие и една радост, което между другото изпитам и след изпълнението на дадените ми упражнение в ежедневната си практика, Лично за мен информацията която ми се даваше повреме на сесиите бе някак по-разбираема, от колкото като я получавам в писмен вариант. Много приятно ме изненада дори конкретиката, с което се казваха нещата и в детайли. Един от най-невероятните моменти беше в третата сесия от абонамента, когато по-един много забавен начин ми бе дадено послание и трудно ми е да го обясня, но почувствах някак присъствието на Висшия ми аз. Беше много интересен момент и след това през целия ден неможех да махна усмивката от лицето си.Като все едно бях имала много приятна среща със стар приятел.Със сигурност сесиите ми внесоха едно спокойствие и една нова гледна точка относно моите възприятия.
Препоръчвам ги и на моите близки.


НАПИШЕТЕ ОТЗИВ

Борислава:

01/07/2016 - 9:17

Личните сесии се оказаха много полезно "начало" за мен. Знам, че трябва да направя нещо, но нямам сила. Те ми дадоха този начален тласък, за да задействат енергиите в мен. Директната връзка въпроси-отговори дава мигновена посока на мисълта и действията. Лично аз чувсвах директно етергията, ниждах цветове. Сега дишам и даже отидох на първата си тренировка :)


НАПИШЕТЕ ОТЗИВ

Росица:

22/06/2016 - 21:02

Здравей Силвия,
Искрено ти благодаря за твоята подкрепа и отзивчивост, която ми оказа в труден за мен момент! Още след първата ни среща се почуствах много по-добре, бях собнадеждена, че ще се справя със ситуацията, ако направя необходимите промени.
По време на личните сесии, които имахме ти ми даде много ценни съвети, свързани с енергийното пречистване, а също така ми показа и много хубави упражнения за медитация и визуализация, които бих могла да правя не само сега,но и за в бъдеще. Благодаря на бог, че има хора като теб! Желая ти здраве, много щастие и любов!


НАПИШЕТЕ ОТЗИВ

Вашият коментар по темата:

*Антиспам въпрос - моля отговорете използвайки само цифри!
Колко е 10 плюс 15?


<<< назадПопитай КАК