» Блог · Архангел Разиел знае всички Истини и тайни


19/11/2018 - 17:14 в Статии


Архангел Разиел
знае всички Истини и тайни на Вселената и Бог и умее да ги управлява, затова често е наричан е "Магьосник", а името му означава "Тайната на Бог".

Архангел Разиел знае, вижда и работи  в едно тотално и завършено "сега",
в което миналото, настоящето и бъдещето са "като на длан".

Той може да ви помогне:
-  да видите и проумеете времето ,събитията и причино-следствените връзки от тях,
както и вашето същество в тях в един по-пълен вид.
- Да ви предаде Божествена Информация, но също и да ви я разшифрова.
- да развиете свръх-способности като ясновидство, телепатия, ясно-чувство,
- да добиете по-силна интуиция, разбиране, и осъзнаване на събитията и на Истината
- да развивате талантите и заложбите си
- да ви лекува
и повече от всичко това,или друго, докато се наслаждавате от присъствието си по Пътя!
/още за присъствието виж в посланието долу/

Много често всеки от нас преследва някакви мечти, стремежи или цели, и крачайки по пътя на земята, обвит в материята на събитията и на тялото,
забравя истинското удовоствие от Пътя, забравя себе си и цялостния път или картина..
Тогава може да потърсим и Архангел Разиел , да ни помогне-
да се завърнем към самите нас, към Бог, към Истината и към Светлината.
Посланието на Архангел Разиел ще ви помогнете да разберете повече за себе си, да проумеете "присъствието", да се познае в по-нова, цялостна, но и в позната светлина.
 

ПОСЛАНИЕ ОТ АРХАНГЕЛ РАЗИЕЛ

Аз, Архангел Разиел
Дойдох днес, за да говоря с вас, за това, което всъщност търсите.
Много от вас постоянно се стремят да преследват нещо ново. Искаме да ви уверим, че нищо не ви липсва, тъй като знаете какво знаете. Ангажирайте се с Вашето състояние на самоприемане. Самоприемането отваря вратите на възможностите за пристигане на Големия*. Самоучастието ви може да създаде чудеса за вас, които никой друг не може. Вие сте въплъщение на благодатта, когато сте в състояние на Битие и надбавка*.
Аз съм известен на много от вас като "Магьосникът"*.

Казвам ви, че всички сте способни да научите много от това, което знам. Продължете задачите с намерението да поддържате любов и радост за себе си по време на процеса. Това е мястото, където се случва магията.
Много от вас, включително каналът, чрез който пиша, се концентрират единствено върху крайния резултат, който забравяте да отпразнувате. Ние, ангелите, не дешифрираме дали печалбата е голяма или малка. Всички  печелят. Осветете се на всяка крачка от пътя. Кой ще бъдете в края на крачка от пътуването си- няма да бъдете същият човек, който бяхте, когато сте започнали.
Вие всички имате красиви вродени таланти, които цъфтят. Оставете това, което мислите, че вашите дарби ще изглеждат в бъдеще, тъй като те ще продължат да се разширяват и развиват. Като се откажете от контрола, че трябва да знаете какви ще изглеждат, ще ни позволите да ви донесем подаръка да почитате Себе Си.

Приемете съкровището Себе си, защото вие сте подаръка!

С любов
Архангел Разиел

*пояснения : Големия- Бог, Божественият ви Аз
                      Битие и надбавка - състояние на единение с Големия
                  Магьосник- творец, равностоен на Бог

-----------------------------------------------

Както каналът на това послание, така и аз споделям и приемам същото, а именно ,че :
Често оценяваме растежа си, след като приключим с определено преследване. Нашият успех обаче е в еволюцията по пътя.Алхимията, в духовния смисъл, е за овладяване и осъзнаване на вашата божественост. Когато имате доверие в себе си, можете да овладеете всяко предизвикателство с уверението, че в крайна сметка ще бъдете добре. Много от нас, включително и аз, трябва да си припомним, че оставането в присъствието е най-добрият начин да се видят възможностите, които стоят пред нас.
С това  ви приветствам и поканвам да се смирим пред себе си и Битието, да се приемем и да си благодарим. Вижте също поясненията, които ви давам след посланието, защото както Архангел Разиел сложността на разшифроване на Информацията е в различна степен за всеки. И както Арх. Разиел знае Истините и Тоталът, той е също в състояние да ни предава много Информация, но тя не винаги е разбрана. Затова е нужно разшифроване, и аз , като канал съм в състояние да ви я разчета, и персонално- тази Информация, която е предназначена за вас. Познавам Архангел Разиел от дете, но по-точно е да кажа- от....винаги..Разпознах го в този вид, в който ви го предавам, за да ви го представя в по-достъпен вид за възприемане. Прекрасно е да контактувате с това велико същество, защото можете да се научите на много, независимо дали желанията ви касаят лични, емоционални, физичеки и материални или не-материални неща. Обещавам ви, че ще усетите "магията" в присъствието му! През последните години работя интензивно с Архангели, които ви представям, и това е част от обучението и от мисията ми- за да ви служа, както и на Земята и човечеството, във връзка с прехода и състоянието в Новата Ера. Затова създавам лесно канал от тях към вас- чрез "лични сесии" или чрез "медитации с канал ", създадох също "карти с цветове" в които са представени много от Архангелите. С тези средства вие можете по-лесно да създадете собствените си усещания и собствени канали и контакти с тях, а смисъла за това- цитирам Архангел Разиел е "да приемете съкровището Себе си".
За още помощ и подкрепа, за връзка с архангел Разиел, за приемане и разшифроване на послания или други желания или въпроси,мога и ще ви помогна, когато поискате това от мен!
/за контакти виж по-долу или ТУК /

С любов за вас и за Земята:
Силвия Събева
http://www.silviyasabeva.com

1 Отзив

Щастлива:

04/12/2018 - 20:53

Това не е първата сесия с Архангел, която правя, но тази сесия- връзката с Архангел Разиел ме впечатли особено. С какво- с това, че тутакси започна да ми се подава информация, Архангел Разиел веднага се зае да "ремонтира" моите познания и чувста са това-какво е Истината и какво е настоящият момент, и аз веднаге се изпълниг с положителна енергия -почувствах цялото му същество и светлината му във всяка част от тялото си. Но най-вълнуващо за мен бе да изпитам радостта на щастието , че през мен направи истина и истинско усещането за желанието ми- това , което провокира искането ми за тази сесия. Това бе чудо, защото толкова реално го изпитах, че вече никакви съмнения не могат да ми помрачат усещанията и мислите, нито вярата, че точно така ще бъде.
Безкрайни благодарности на Силвия, че си е посветила времето на нас да ни направи тези връзки с архангелите! Всеки път оставам изумена от невероятната открита и чиста енергия, от присъствието, от това, което после ми се случва като резултати. Благодаря ти Силве от цялата си душа и сърце за тази връзка! Моля ви открийте сърцата и душите си за тези сесии и ги споделяйте, защото са наистина уникални. Благодаря ви, благодаря и на Архангелите и на архангел Разиел че ми откри отново тайни, за които бях забравила!!!


НАПИШЕТЕ ОТЗИВ

Вашият коментар по темата:

*Антиспам въпрос - моля отговорете използвайки само цифри!
Колко е 10 плюс 15?


<<< назадПопитай КАК