» Актуално · Послание за 2021 /от Висшите Сили на Светлината


Послание за 2021 година
/от Висшите Сили на Светлината и Св.Дух, чрез Силвия Събева/

Навлизаме в една година на новости,промени и предизвикателства, на нов и по-различен ред.
Вибрация на Земята и Вселената се променят , и вие чувствате промените като вълни, на които се стремите да се задържите, както сърфист, но за да успеете ви е необходима подготовка и адаптация.

Досегашните и следващи ограничения ще доведат до крайности в емоционално и психическо отношение при повечето хора. Ако останете на "старата вълна", ще срещате все повече проблеми в ежедневието си и трудно ще намирате "мястото си в живота". За да приемете по-лесно промените около вас, да запазите неутралитет от масовата психоза, да се адаптирате към новата вибрация и ред се нуждаете от подготовка, желание и мотивация.
В хода на промените и прехода към Новата Ера, храната и водата на Земята ще бъдат замърсени и ограничени, в последствие и въздуха.
Към какво, защо и как да се адаптирате:
-на физическо ниво-тяло- в намаляване на храната и водата, нови дихателни и физически упражения
-на мисловно, психическо и емоционално ниво- работа със съзнанието и подсъзнанието, с чувствата,
посредством медитации, развиване на нови сетива, работа със светлини и цветове, звуци и думи
Необходимо е да бъдете последователни в израстването си като духовни същества /каквито сте/,
като разчитате все повече на собствените си прозрения, а не на дадена от някой информация,
защото често се подвеждате по някой/нещо, защото е модерно.
С всеки следващ ден необходимостта да разчитате на вътрешните си прозрения, на интуицията си ще става все по-голяма. Нуждата от обвързване с Интернет трябва да премине в нужда от изграждане на телепатия и невербално общуване. Техническите проблеми ще стават по-чести.
Стремете се да чувате и виждате по-често с вътрешните си сетива и с душата, за да изграждате по-трайна връзка с висшата си същност. Разчитайте на Висшият си Аз /стига да го разпознавате/ и на духовното си семейство /Духовните ви водачи/, на тези, които работят със Земята и за нея, на хора, на които можете да се доверите.
Промените изискват жертви и това не бива да ви плаши, както промените в световния ред,
но се стремете да се дистанцирате от негативните прояви, от липсата на разум и съзнание,
от неосъзнатата душевност и духовност. Когато се чувствате объркани или не различавате Истината от многото информация, с която сте обгърнати се спрете и се насочете към вътрешните си усещания и прозрения, търсете връзката с Духа /с Висшият си Аз, Духовните водачи, с Бог и негови служители и приближени, като например Архангелите/ . Задайте вашите въпроси и желания и търпеливо чакайте насоки. Понякога е нужно повече търпение докато получите насоките за подходящи действия, особено ако не сте усвоили правилата в духовния свят или чувате повече умът, отколкото душата си /помнете, че тя ви свързва с Духа и общото и Божественото Съзнание/.
Помнете още- не губете кураж, не се отказвайте, но бъдете последователни и постоянни в обучението си и резултатите ще дойдат. Не се страхувайте от Светлината, но не се плашете и от невежите или лъжливите учители, нито от служители на "тъмнината" /използвам този израз поради липса но по-точно определение, въпреки че е по-достоверно да се каже, че всичко различно от божествената същност и светлина е не-подходящо за вас, защото е в разрез с промените на Земята и вселенските промени/
През 2021 година ще се зараждат нови промени в енергийното ви поле и състояние, което ще усещате и в тялото си, затова е хубаво да се настроите. Някои от вас ще страдат повече на физическо, други- на психическо ниво. Това ще продължи и занапред, докато останат повече подготвени за прехода хора.
Затова ви препоръчваме да започнете промените и адаптацията си още сега. Да се обичате и грижите за себе си и за телата си, да търсите и изследвате душите си, да приемате обстановката и другите хора, независимо дали ви харесват или не. Не се чувствайте длъжни да обичате нещо или някого, но когато го приемете то спира да има негативно влияние върху вас.
Промените са силни, но не винаги са драматични- това зависи от вътрешната ви нагласа и това как избирате да гледате на тях, доколко ви се отразяват се определя от личните ви характеристики, познания и опит. Духовността се учи, както физика и математика, и както мускулите се тренират с упражнения, така и мисленето и говоренето , така и връзката с Духа /съзнанието ви/
Бъдете смели и отговорни към себе си и промените, и те ще ви се отразяват леко и благоприятно.

С много любов Силвия Събева сне за вас
послания за 2021 година
от Висшите Сили на Светлината /група 5/ в подкрепа на Земята и Човечеството,
във връзка с прехода и състояние в Новата Ера
/основата на Енергийно лечение/
-------------------------
ВСИЧКИ АКТУАЛНИ и следващи услуги и събити от сайта
са в пряка връзка с промените и ще ви помагат сега и праз следващите месеци- следете ги от АКТУАЛНО. Част от тях сега са :
Програма Тяло-грижа, подготовка, поддържане на тялото тук
Програма ДУША -предстои!

Програмиране на подсъзнанието- тук
За връзка с Духа/ Висшият Аз /Светия Дух,лична и духовна еволюция са подходящи-
сесии и консултации
програми с енергия
енергийно лечение
------------
Персонално
Лични Послания за 2021 година - за това какво на вас ще ви се случва
какво ви предстои и как да се подготвяте- поискайте в писмен вид от тук
Лични препоръки- може да поискате устно- в сесия или консултация
- тези услуги се провеждат с канал от Висшият ви Аз чрез Силвия
Подробно, контакти и  записване вижте в "актуално" или
www.silviyasabeva.com

Попитай КАК