» Актуално · Курс ЖЕЛАНИЯНаправете вашите желания възможни - по лесен и приятен начин с
Курс желания- 22-24 септември, 2018 г.
на живо /онлайн /със запис/


Когато искате да имате това, което искате, по начин, който ви харесва..
примери:
-   да срещнете подходящ партньор , и /или
-да подобрите сегашните си отношения
-   да постигате успехи в работата си
-  да сте здрави и жизнени
-  да се завърнете към идеалното си тегло
-  да подобрите финансовото си състояние
-  да имате прекрасен дом

Курс желания ще ви помогне да имате, да бъдете, да правите и преживявате
това , което искате по начин, който ви харесва!

Ще разберете още : обичайни грешки при искането /казването/формулирането на желанията и на състоянията ви. Защо не получавате/ не се случва, или се забавя / това, което искате, Как да определяте /казвате/ кога, какво и как искате да получавате /преживявате- в положителен за вас аспект. Кои желания са благоприятни за вас, кога и как да се настроите за получаването им, и други приятни и полезни навици за по-добър живот

Курс желания ще се проведе от 22 до 24 септември 2018г.
на живо в с. Рибарица, онлайн- по СКАЙП, запис на курсът- с поръчка по електронен път

Курсът включва :
- 5 практически занятия*, с времетраене на всяко от 45 до 75 мин, разпределени по 2 на ден за дните 22 и 23, и една-преди обяд на 24 септември 2018г.
Програмата по дни и часове ще получите след вашето записване

* включително: цикъл медитации "ЖЕЛАНИЯ"виж още тук ,уроци, примери и пояснения за приложения на практиките в ежедневието на принципите и закони на Вселената /живота/ ,за действителността,сътворяването и др., методи и медитации за лекота, за правилното – полезно и благоприятно сътворяване на желанията ви и др.

- Правилно формулиране на исканията /желанията/-словесната формулировка е едно от най-важните условия за правилното и благоприятно осъществяване на целите, желанията и проектите ви

- Безплатно и по желания за участниците на живо- разходки, игри и забавления, пускане на фенери на 22 септември /за сбъдване на желания/, материали, свързани с курсът

! На 22 септември 2018 г е есенно равноденствие /кръстовден/ -един от най-силните дни в годината за сътворяване и сбъдване на желания!

! Красивата природа на с.Рибарица, чистият въздух, спокойствието и ведрото настроение от практиките и престоят ви на живо, ще ви помогнат по-бързо и ефикасно да се освободите от тревогите и напрежението, и да постигате желанията си с успех и лекота! Имате възможности за приятни и красиви преживявания- разходки, риболов, игри и забавления, или почивка…Повече за с.Рибарица вижте долу.

Записване, цени, отстъпки
Записване
се прави по телефон, имейл или скайп -виж още тук
с кратък текст:„курс желания“, пояснение за участието-на живо /по скайп/ и приложена такса за участие,според цени и отстъпки. Краен срок за записване,заплащане и получаване на програмата за курсът- 20 септември 2018 г.

Цени и отстъпки
Цената за участие е 85 лв, на човек за целият курс
Отстъпки
- При записване и плащане до 8.09.2018г.
- За притежатели на "карти за отстъпки"
- За двойка участници
цената е 75 лв, на човек за целият курс
Допълнителни условия и отстъпки за семейства, деца, и др. се съгласуват предварително

Курсът не включва настаняване и разходи от личен характер.

За допълнителни въпроси, пояснения, записване – Силвия Събева, тел. :0888 996889
--

Възможности за настаняване може да видите от : www.booking.com, www.pochivka.bg , и други източници
--

Село Рибарица е прекрасно енергийно кътче в сърцето на България. Намира се в подножието на Стара планина, в Тетевенския балкан и се разпростира на близо 12 км по долината на река Бели Вит. Отстои на 12км от гр.Тетевен, 83км от гр.Ловеч и128км от София,

В селото е запазен българският възрожденски дух и традициите на народните обичаи. Функционират водни мелници, казани за ракия и малки занаятчийски работилници. Реката е планинско чиста, природата е незабравимо живописна, въздухът е кристално чист, а в непосредствена близост са красивите склонове на Стара планина. Те влизат в територията на Национален парк Централен Балкан и най-забележителен тук е биосферният резерват Царичина, включен в световната мрежа на биосферните резервати. Рибарица е изходен пункт за много планински пешеходни и велосипедни маршрути. Недалеч са резерватите Боатин и Козя стена, както и защитената местност Черният рът. Само на няколко часа пеш са хижите Ехо, Вежен и Георги Бенковски, както и върховете Вежен и Баба.

В селото се предлагат множество квартири, вили и къщи за почиващи. Има изградени хотели и места за хранене. Селището се издържа главно от туризъм, земеделие и животновъдство.

Рибарица е идеално място за почивка сред природата, далеч от напрежението на големия град.

Възможност за екскурзии до: Гложенски манастир; пещерата Съева дупка; Троянски манастир, другиПопитай КАК